Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Nem válik valóra a Nikola hidrogénnel tankolható elektromos pick-upja

Most már biztos, hogy nem lesz semmi a Nikola hidrogén-üzemanyagcellával szerelt elektromos pick-upjából, az amerikai cég bejelentette, hogy nem kerül gyártásba a Badger.

14 zenekart támogat pályázati pénzéből Lovasi András

A zenész raktárkoncertes támogatási összegéből, sőt, annak kétszereséből pályakezdők stúdiófelvételeit finanszírozza. The post 14 zenekart támogat pályázati pénzéből Lovasi András first appeared on Lángoló.

Pásztor István: A Vmsz egy emberként áll ki a kárpátaljai magyar nemzettársaink mellett

A VMSZ egy emberként áll ki kárpátaljai magyar nemzettársaink mellett és maximális támogatásunkról biztosítjuk KMKSZ – Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség elnökét, Dr. Brenzovics Lászlót – ítja Pásztor Istvá, a VMSZ elnöke Facebook-oldalán. Úgy véljük, az ukrán hatóságok mai újabb, koholt vádak alapján felépített, a kárpátaljai magyarság…

Német-magyar háborúvá alakul az uniós vétóvita

Napi.hu
-
 Ma 10:23Belföld

Vitába keveredett német megszólalókkal a magyar miniszterelnök arról, melyikük országa jár igazán jól az EU-val. A szócsatából kiderül, hogy lehet kritizálni a magyarországi német beruházásokat, ám úgy tűnik, a bíráló is tudja, hogy ezek nélkül eltűnne a térképről az ország, amelyet vezet.

Ezek a könyvek nem hiányozhatnak a fa alól

Útjára indítjuk adventi boldogságkalendáriumunkat, hogy minden nap legyen valami, ami örömet okoz nekünk vagy általunk másoknak. Ma olyan könyveket gyűjtöttünk egy csokorba, amelyeket érdemes beszerezni akár a fa alá, akár csak úgy, a magunk örömére.

Helyesen cselekedni „egyáltalán nem atomfizika” – Könyv a morális döntésekről

Gary Cox filozófiaprofesszor könyve előremutató, humorral fűszerezett és szórakoztató olvasmány.

Isten éltesse a hazai CS egyik alappillérét, boditót!

Esport 1
-
 Ma 10:20Gaming

Ma ünnepli 23. születésnapját bodito!

Kis Grófo a koronavírusról: "Az első két nap pokoli volt, ha nem látott senki, sírva fakadtam"

A hazai mulatós zene királya, Kis Grófo a koronavírus szövődményeként fellépő kétoldali tüdőgyulladással került kórházba. Grófo most a kórházból jelentkezett, hogy beszámolhasson jelenlegi állapotáról.

Ezért lehet halálosabb a koronavírus a férfiakra

24.hu
-
 Ma 10:17Tudomány

A női nemi hormonokban lehet a különbség, azt is megmagyarázhatja, hogy a terhes nőknél miért enyhébb a betegség lefolyása.

Varsó és Budapest a német soros EU-elnökség új javaslataira vár

Lengyelország és Magyarország az Európai Unió német soros elnökségének új javaslataira vár az uniós költségvetési csomag kapcsán.

Magyar cég innovációja segíti a nemzetközi sportóriást

VG
-
 Ma 10:14Gazdaság

A világ legnagyobb sportszerforgalmazója korábban ausztriai és a szerbiai indulásában is a Laurel Cégcsoport megoldásaira támaszkodott.

Ferencből soha nem lesz Mikulás

Index
-
 Ma 10:14Karácsony

Mert vannak korok, amikor valakinek mindig eszébe jut, hogy felülírja azt, ami amúgy megszokott.

A Netflixet arra kérik, jelezze a Crown részei előtt, hogy az nem egy dokumentumfilm

444.hu
-
 Ma 10:13Kultúra

Helena Bonham Carter szerint is tudatni kéne a nézőkkel, hogy a sorozat fikciós dráma, nem pedig egy történelmi dokumentumfilm.