Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Joe Biden egészségügyi főtanácsadónak kérte fel Anthony Faucit

Joe Biden várható amerikai elnök egészségügyi főtanácsadónak kérte fel helyi idő szerint csütörtökön Anthony Faucit, a koronavírus-járvány elleni küzdelem kormányzati munkacsoportjának tagját. A várakozások szerint januárban hivatalba lépő Biden arról számolt be a CNN hírtelevíziónak adott interjújában, hogy a járványügyi szakember…

Már csak a nettó bérek felét érik a nyugdíjak

A 3 százalékos egységes januári nyugdíjemelés tovább mélyíti az idősek elszegényedését, a korosztályon belüli feszültségeket.

Az először szülő kismamák legnagyobb félelmei

El tudom-e viselni a fájásokat? Biztosan nem lesz komplikáció? Minden rendben lesz a babával? Talán ezek a leggyakoribb félelmek szülés előtt, főként az először szülő nők esetében.

Feltalálták a fél karácsonyfát

24.hu
-
 Ma 06:06Karácsony

Fele akkora helyet foglal, mint egy hagyományos fa.

A 40 feletti nőket érinti leginkább ez a daganattípus: a rejtett melanóma észrevétlenül is kialakulhat

Femina
-
 Ma 06:06Egészség

Veszélyes daganattípus bújhat meg a test különböző részein, amit csak odafigyeléssel lehet időben észrevenni.

Új márkamenedzser felel a Dreherért

Új szakembert igazolt a Dreher Sörgyárak Zrt. a gyár vezető márkájához. Presits Lívia senior márkamenedzserként felel majd a Dreher összes alkoholos variánsának teljes körű kommunikációjáért.   Presits Lívia korábban brand & project managerként a Japan Tobacco International csoporthoz tartozó JTI Hungary Zrt.-nél három országban irányította…

Joe Biden egészségügyi főtanácsadónak kérte fel Anthony Faucit

Joe Biden várható amerikai elnök egészségügyi főtanácsadónak kérte fel helyi idő szerint csütörtökön Anthony Faucit, a koronavírus-járvány elleni küzdelem kormányzati munkacsoportjának tagját.

Félelmetes hullámzásba kezdett egy new york-i híd a viharos szélben

Szabályos hullámzásba kezdett a hídszerkezet pályateste.

Felizgat a vita?

Sokat írtunk már arról, hogy egy-egy parázs vita akár még jót is tehet a kapcsolatnak. De van, akit ez máshol is felhevít… Joggal merül fel a kérdés: tényleg van összefüggés a mérges és a vérmes között?

Rejtély, hogy megfertőzi-e a társasházi felújításokat a járványhelyzet

Széchy Attila, a Budapesti Társasházi Közös Képviselők Egyesületének elnöke egyelőre nem lát megtorpanást, de ennek az az oka, hogy a most futó felújításokba 2019-ben vágtak bele, a házak egy évvel előre terveznek. Ha most baj van a befizetésekkel, akkor akadhat probléma - 2021-ben.

Erőteljes felmelegedés kezdődik

A hét további részében a nyugat-európai ciklon előoldalán délkeleti áramlással több fokkal enyhébb és alapvetően száraz levegő érkezik fölénk. A hétvégén délkeleten akár 15 fok is lehet. Hétfőn azonban újabb mediterrán ciklon érkezhet többfelé esővel. A Dunántúlon fokozatosan mindenütt javulnak a látási viszonyok, de jellemzően erősen felhős…

A magyarok háromnegyede nem tud félretenni

24.hu
-
 Ma 05:56Gazdaság

A KSH statisztikája és más felmérések alapján is az látszik, nem reális elvárni, hogy a magyarok félretegyenek a nyugdíjra. A többség számára ugyanis még az átlagosnak gondolt megélhetés sem elérhető, nemhogy a nyugdíjcélú megtakarítás.

Joe Biden egészségügyi főtanácsadónak kérte fel Anthony Faucit

A várható amerikai elnök kijelentette, hogy be fogja magát oltatni az új típusú koronavírus elleni vakcinával.

Joe Biden egészségügyi főtanácsadónak kérte fel Anthony Faucit

A várható amerikai elnök kijelentette, hogy be fogja magát oltatni az új típusú koronavírus elleni vakcinával.