Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

19 államtitkár kapott milliós prémiumot 2020-ban - Mutatjuk a listát!

2020-ban 19 államtitkárt kapott motivációs elismerést, azaz plusz egy hónapnyi fizetést. Vagyis fejenként 1,29 vagy 1,75 millió forintnak örülhettek.

Mutatjuk a listát! Ezek az államtitkárok kaptak busás jutalmat tavaly, a kormány mellett a főváros is osztogatta a milliós …

A K-monitor szúrta ki, hogy a tavalyi, 2020-as évben nyújtott teljesítményért összesen 19 államtitkárér érdemelte ki, hogy az egyhavi fizetésének a felének megfelelő jutalomban részesüljön. Mindez a kormány oldalán publikusan közölt, juttatásokról szóló dokumentumból derült ki. 19 államtitkár kapott motivációs elismerést A K-monitor azt írja: Nos,

Ez a vadonatúj játék érkezik februárban PS Plus-ra

Ha nem szeretnénk lemaradni a legújabb játékmegjelenésekről, akkor azt ajánljuk, hogy fizessünk elő a Sony szolgáltatására, amelyhez most egy friss és ropogós game-et kapunk ajándékba.

19 államtitkár kapott milliós prémiumot 2020-ban

2020-ban 19 államtitkárt kapott motivációs elismerést, azaz plusz egy hónapnyi fizetést. Vagyis fejenként 1,29 vagy 1,75 millió forintnak örülhettek.

Száznál több ember gyűlt össze a bezáratott erzsébetvárosi étterem előtt

A rendőrség tájékoztatása szerint a vendéglátóhely ezen felül alkoholt is árult az utcán gyülekezőknek.

"Egy szempillantás alatt egy másik dimenzióba érkezik meg az ember" - Kabát Petiék egyszerűen imádják Dubajt

Blikk
-
 Ma 12:14Bulvár

Tíz éve ejtette rabul Kabát Peti és párja, Róka Adri szívét az Arab-félsziget második legnépesebb városa, és azóta nem ereszti őket. Meleg, tisztaság, biztonság, kényelem és az egekbe nyúló felhőkarcolók látványa – ezeket szeretik a legjobban Dubajban.

Hálószobai kamerán át kukkolt a szolgáltató embere

Origo
-
 Ma 12:10Infotech

Méghozzá öt éven keresztül, szexelő és meztelen nőkre volt kíváncsi.

Milliós jutalmakat kapott 19 államtitkár

Németh Szilárd, Kovács Zoltán, Fürjes Balázs is motivációs elismerésben részesült a tavalyi munkája alapján.

A fertőzöttek száma több mint 98 millió, a halálos áldozatoké 2,1 millió a világon

A világon 98 157 700 ember fertőződött meg a koronavírus-járványban, a halálos áldozatok száma 2 106 690, a gyógyultaké 54 086 231 a baltimore-i Johns Hopkins Egyetem közép-európai idő szerint szombat reggeli adatai szerint.

Ezek az államtitkárok kaptak milliós motivációs elismerést

2020-ban 19 magyar államtitkár részesült motivációs elismerésnek nevezett prémiumban. Egy havi fizetésről van szó, ami az esetükben 1,3-1,75 millió forint közötti összeg. A K-monitor hozta le a teljes névlistát. E szerint Farkas Sándor, Zambó Péter, Rácz András, Feldman Zsolt (Agrárminisztérium); Szabó István, Németh Szilárd (Honvédelmi…

Még az idén megérkezik az elektromos M-es BMW

A cég korábban már utalt arra, hogy érkezhet egy villanyosított M-es BMW, de ekkor még nagyon titokzatos volt ennek érkezéséről.

Megkezdődik idén a marcali légimentőbázis kialakítása

Még alig haladtunk túl január közepén, a légimentőknek az idén már kétszer kellett mentést végrehajtaniuk Somogy területén. A szolgálattal kapcsolatban a sonline.hu megtudta, az előzetes terveknek megfelelően kezdődik meg Marcaliban az új légimentőbázis kialakítása 2021-ben.