Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

A nők elleni erőszak megszüntetésének világnapja: 50 éve ezen a napon mészárolták le különös kegyetlenséggel a femin…

A rendőrség társadalmi célú bejegyzésében hívja fel a figyelmet arra, hogy igenis fontos a nők ellen elkövetett bántalmazásról beszélnünk.

Nyolc hónapos csúcson az olajár

Nyolc hónapos csúcsra emelkedett az olaj árfolyama a mai kereskedésben, miután a ma publikált amerikai olajtartalék-adatok nem várt csökkenést mutattak. Mindezt a vakcinahírekkel fűtött olajpiaci rali hátán, a piaci szereplők ugyanis az olajkereslet fellendülésében reménykednek.

Kémkedéssel vádolják a 60 éves tajvani tudóst

VG
-
 Ma 20:41Gazdaság

Kína szerint a professzor bizalmas információkat gyűjtött Tajvan számára egy belföldi tudományos út álcája alatt.

Meghalt az újságíró, akit a meghekkelt Orbán-interjú miatt rúgtak ki

Élete 58. évében, tragikus hirtelenséggel elhunyt Klecska Ernő mérnök-közgazdász, újságíró, a Fejér Megyei Hírlap volt lapszerkesztője – tudatta a szekesfehervar.hu. .hu Egyike volt azoknak a munkatársaknak, akiket a meghekkelt Orbán-interjú ürügyén távolítottak el a Fejér Megyei Hírlaptól. Ebben az interjúban mesélt kálváriájáról. Klecska…

Névai Gábor: Most múlt el pontosan: meghalt Maradona

Nehéz megmondani, hogy mikor múlik el a fiatalkor vagy mikor lépünk a fiatal középkorúságból az idősbe. Azt viszont pontosan tudjuk, hogy mikor hasadt meg a szívünk a nyolcvanas évekbeli gyerekkorunkat felidézve: ma 17 óra 50 perckor, amikor megtudtuk, hogy  meghalt Maradona.

Digitális oktatás: a 16 éves kisbéri diák édesanyja aggódott a lányáért

Kemma
-
 Ma 20:27Belföld

A 16 éves Vachtler Ágnes, a kisbéri Táncsics Mihály Gimnázium 10. osztályos tanulója és édesanyja meséltek.

Évekig senkinek se szúrt szemet a sci-fibe illő utahi fémoszlop

A titokzatos, háromméteres tereptárgy miatt sokan kezdtek az űrlényekre gyanakodni, de valószínűbb, hogy egy 2011-ben meghalt művész előtti tisztelgés a semmi közepén hagyott oszlop. Ám akár hollywoodi csínytevés is lehet.

Rendszeressé válhat a versenyek brutális összezsúfolása az F1-ben

Origo
-
 Ma 20:22Forma1

Több csapatfőnök is úgy véli, hogy 23-24 versenyt lehetetlen tripla hétvégék nélkül rendezni egy évben.

Meglepő ajándékot kap a házassági évfordulójukon Oszter Sándor a feleségétől: már 43 éve ez náluk a szokás

Blikk
-
 Ma 20:15Bulvár

Oszter Sándor ma is olyan, mint egy filmbéli hősszerelmes, ám bármilyen meglepő, 43 éve ő kap a feleségétől, Donatella Failoni zongoraművésznőtől vörös rózsát a házassági évfordulójukon.

Egy apától várandós a hat terhes nő

Az állítólagos apa, Mike szeret extrém helyzetek főhőseként tündökölni.

Nincs már az argentin focilegenda: Diego Maradona 60 évesen meghalt

Légzésének leállása következtében hunyt el otthonában a 60 éves korában a játékosként világbajnok, a Pelével együtt a 20. század legnagyobbjának választott argentin focilegenda.

25 milliót kap a „lúgos orvos” áldozata – a megcsonkított nő ennyit is követelt

Szimbolikus napon, a nők elleni erőszak megszüntetésének világnapján ítélte meg a kért kártérítés teljes összegét a bíróság Renner Erikának, akit egy életre megnyomorított volt barátja. A rémtettet 2013-ban követte el Renner Erika ellen volt barátja, aki egy budai kórház igazgatója volt: otthonában megtámadta, és lúggal öntötte le a nemi szervét. A

60 éves korában elhunyt Diego Maradona focilegenda

FIFA-játékok és filmek is őrzik emlékét. 2020 nem kímél minket, mert egy újabb legenda távozott az élők sorából: meghalt Diego Armando Maradona, a világhírű argentin labdarúgó.

Brutális sebességgel száguldott egy vonat Dél-Koreában

Rekordsebességet sikerült elérnie egy szupervonatnak Dél-Koreában, egészen pontosan szinte repülőgépszerű sebességgel száguldott, köszönhetően a hyper-tube technológiának. Ennek az a lényege, hogy nem hagyományos sínen száguld a vonat, hanem egy