Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Több mint 8 milliárd euróval csökkenhet a lakossági fogyasztás Ausztriában

Több mint nyolcmilliárd euróval csökkenhetnek az idén a lakossági fogyasztási kiadások Ausztriában a koronavírus-járvány miatt az osztrák Wifo gazdaságkutató intézet prognózisa szerint.

Fiatalabb lehet a Ryugu kisbolygó, mint hitték

Origo
-
  Ma 11:31 Tudomány

Homokszerű anyag vezetett nyomra.

Több mint 8 milliárd euróval csökkenhet a lakossági fogyasztás Ausztriában

Több mint nyolcmilliárd euróval csökkenhetnek az idén a lakossági fogyasztási kiadások Ausztriában a koronavírus-járvány miatt az osztrák Wifo gazdaságkutató intézet prognózisa szerint. Jürgen Bierbaumer-Polly, a Wifo (Österreichisches Institut für Wirtschaftsforschung) közgazdászának a számításai szerint a belföldi lakosság…

Hamilton: A karantén olyan, mint a fogságban élő állatok helyzete

A brit pilóta felszólította követőit, hogy a jövőben ne menjenek állatkertbe és cirkuszba.

Operatív törzs: egyre több lesz a mintavétel és a laboratóriumi vizsgálat

Emelkedett a regisztrált betegek és a halottak száma is - a koronavírus-járvány vasárnapi tájékoztatóján elhangzott, nem is csak egy fertőzött van a 216 gondozottat ellátó nagymágocsi idősotthonban, illetve fiatal, gyermek fertőzött is van itthon.

Már több mint 665 ezer ember fertőződött meg a koronavírussal világszerte

Népszava
-
  Ma 10:33 Külföld

A legtöbb áldozatot Európában követelte a járvány.

Háromszor annyi pénzt vettek fel a magyarok, mint szoktak

A magyar bankrendszernek magas a tőkeellátottsága, stabilan működik, a járvány korábbi szakaszában a lakosság részéről jelentkező nagyobb készpénzigényt is tudta kezelni - mondta Kovács Levente, a Magyar Bankszövetség főtitkára az M1 aktuális csatornán vasárnap reggel.

Elhunyt két újabb idős magyar beteg, 400 felett van az azonosított fertőzöttek száma

Újabb magyar állampolgároknál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 408-ra nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma és elhunyt két idős, alapbetegségekkel küzdő beteg, írja a kormányzati tájékoztatási honlap. Tizenhárom főre emelkedett ezzel az új koronavírus-fertőzés miatt elhunytak száma, a hazánkban…

Több mint kétezer halálos áldozat az Egyesült Államokban

Az Egyesült Államokban szombat estére meghaladta a kétezret az új típusú koronavírusos megbetegedés halálos áldozatainak száma.

Percről percre vasárnap a járványról - már a mentők is tudnak mintát venni

Magyarországon a halálos áldozatok és a fertőzöttek száma is emelkedett, a kijárási korlátozás miatt pedig kiürültek a korábban forgalmas helyszínek. Az Egyesült Államokban hétfőtől a legtöbb tagállamban kijárási korlátozások lépnek életbe. A járvány minden fontos híre egy helyen.

Népszerűbb lehet a PlayStation 5, mint az Xbox Series X

TechWorld
-
  Ma 09:15 Gaming

A DFC Intelligence összesítésben több mint 100 év, játékipart érintő szakértői tapasztalatára hivatkozva megjósolta, hogy melyik lesz a népszerűbb a következő két nagy konzol közül.  A DFC elemzői a PlayStation 5-öt koronázták meg győztesként, és a véleményükre azért figyelnek, mert sokszor bejöttek már a jóslataik. Szerintük a PS5 a szoftverek…

A taxisok agya nagyobb, mint a nem taxisoké

24
-
  Ma 09:00 Könyv

Az idióta agy címmel jelent meg könyv, mi másról, mint az agyunk működéséről.

Koronavírus: több mint 400 beteg és újabb két elhunyt

Life
-
  Ma 08:30 Bulvár

Koronavírus: több mint 400 beteg és újabb két elhunyt

Magyarországon már több mint 400 fertőzött van

Két koronavírus-fertőzött halt meg vasárnapra Magyarországon. Az azonosítottan koronavírus-fertőzöttek száma pedig egy nap alatt 65-tel emelkedett, így számuk 408-ra nőtt. A koronavirus.gov.hu vasárnap azt írta: újabb magyar állampolgároknál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést és elhunyt két idős, alapbetegségekkel küzdő beteg.…