Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Megdőlt a tévhit! - A kutyák életkora nem 7 emberi évvel egyenlő

ProfitLine
-
  Ma 04:00 Gazdaság

Egyszerű matematikával is beláthatjuk azt, hogy téves az az állítás, miszerint 1 kutyaév 7 emberi évnek felel meg. Ez a számítás eléggé elterjedt bár és közismert a kutyatartók körében, de mégsem igaz. Nézzük meg miért!

Egy újabb rejtély oldódott meg az aszteroidákkal kapcsolatban

Player
-
  Ma 03:33 Infotech

Ausztrál kutatók felfedezték, hogyan képződnek újra a vízmolekulák az űrben mozgó aszteroidákon.

A brit kormány igyekszik megakadályozni az amerikaiak törekvését a Joseph Wright-ügyben

A derby-i Joseph Wright Galéria, amely jelenleg a festő 27 alkotását őrzi.

A megbízási szerződésekről

Duol
-
  Tegnap 18:00 Megyei

A megbízási szerződés lényege szerint a megbízott a megbízó által rábízott feladat ellátására, a megbízó pedig megbízási díj fizetésére köteles.

HIV: stabil a fertőzöttségi helyzet

Haon
-
  Tegnap 10:59 Életmód

A Debreceni Egyetem Kenézy Gyula Egyetemi Kórház Infektológiai Intézetében működő HIV-ambulancia immáron ötödik éve biztosít világszínvonalú ellátást a HIV-betegek számára.

Keresőkutyákat is bevetnek a britek a sertéspestis behurcolása ellen

Agrofórum
-
  Tegnap 10:36 Mezőgazdaság

Különleges keresőkutyákat kezdtek használni az Egyesült Királyság határain az afrikai sertéspestis növekvő veszélye miatt.

Árpád-kori települést találtak Balatonszemesen

LikeBalaton
-
  Tegnap 10:00 Megyei

Hat éve dolgoznak régészek a Balatonszemesen. A szakemberek két helyszínen is megmozgatják a földet azért, hogy minél többet megtudjanak a falu múltjáról.

A győri megyéspüspök miért nem szólal meg Borkai-ügyben?

A győri megyéspüspök tiszteletre méltó bátorsággal szokott véleményt mondani köz- és magánéleti kérdésekről. Két éve augusztus 20-i szentbeszédében még a kormányt is megbírálta, mert nőtt a lombikbébi program támogatása: "Egy fondorlatosan megfogalmazott, a jó szándék köntösébe bújtatott törvény által, amely figyelmen kívül hagyja a…

Szendrey Júlia emlékszoba, új multimédiás pontok – Megújult a PIM állandó Petőfi Sándor-kiállítása

NullHatEgy
-
  Tegnap 07:12 Kultúra

2011-ben nyílt meg a főváros egyik megkerülhetetlen tárlata, a „Ki vagyok én? Nem mondhatom meg…” – Petőfi választásai, amely 2019-ben megújulva várja látogatóit. A Petőfi Irodalmi Múzeum állandó Petőfi Sándor-kiállítása új multimédiás pontokkal, valamint Szendrey Júliának szentelt emlékszobájával bővült. A megújult állandó…

Sertéspestis: négy Komárom-Esztergom megyei települést is fertőzötté nyilvánítottak

Kemma
-
  19.10.18 22:52 Belföld

Mind a házi sertések gazdáinak, mind a vadászoknak szigorú utasításokat kell betartani a kormányhivatal döntésének értelmében.

Krumplit oszt az új, már nem fideszes önkormányzat Óbudán. Azt a krumplit akciózzák ki, amit a nyomorult fideszesek r…

OLKT
-
  19.10.18 20:07 Vélemény

Nem az új, ellenzéki városvezetés rendelte meg gyorsan, hogy ezzel hálálják meg a rájuk adott voksot, hanem még a Bús Balázs-féle régi, ami már nem lesz hivatalban a krumpliosztás idején. A kerületi lapban ugyan a kampány idején hirdették meg az olcsókrumpli akciót, de eredetileg is a választás után akarták kiosztani a...

Eltűnt egy fiatal borsodi lány, a rendőrség a lakosság segítségét kéri

Egy fiatal, 25 éves szalaszendi nő megtalálásához kér segítséget a rendőrség. Horváth Dórát utoljára 2019. augusztus 20-án látták Fáj településen, tartózkodási helye azóta ismeretlen, a felkutatására tett rendőri intézkedések ez idáig nem vezettek eredményre.A hölgy megközelítőleg 170 centiméter magas, vékony testalkatú, haja szőke és…

Durva, mit találtak a rendőrök a borsodi autósnál

Gyakorlatilag semmi sem stimmelt annál az autósnál, akit a rendőrök szűrtek ki a forgalomból Borsodban.

Borsodi vándor, Székelyföldön ezt a csodát ne hagyja ki!

Középkori magyar templomot újítottak fel.

„Házhoz megyünk!” Vas megyében

Police
-
  19.10.18 12:37 Belföld

„Házhoz megyünk!” Vas megyében Vas Megyei Rendőr-főkapitányság2019. 10. 18., p - 12:37 A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai 2019. október 21-én Csepregen várják az érdeklődőket.