Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Megújult az orosházi Forrás óvoda

Beol
-
 Ma 15:40Belföld

Befejeződött Orosházán a Forrás Református Óvoda felújítása. A koronavírus-járvány intézkedései miatt hivatalos átadó nem volt. Zalai Mihály, a Békés Megyei Önkormányzat elnöke Szalkay Róbert lelkésszel és Tóth Mónika óvodavezetővel a napokban bejárta és megnézte a megszépült óvodát.

A tűzben elégett mindenük, összefogásra buzdítanak a helyiek!

Ahogy az egyik falulakó Facebook bejegyzéséből kiderül, a ház szinte percek alatt semmisült meg és mindene oda lett a családnak. A falu lakói ideiglenesen elszállásolják az otthon nélkül maradt családot és egy közösségi összefogás keretében gyűjtenek, ruhát, faanyagot, használati tárgyakat a családnak - bármit, ami az…

Két szomszédos országban is megugrott a napi új koronavírus-fertőzöttek száma

ATV
-
 Ma 15:38Külföld

Ismét megugrott az új típusú koronavírus-járványban fertőzöttek száma Horvátországban és Szlovéniában, előbbiben nőtt a kórházi kezelésre szoruló betegek száma is - derült ki a válságstábok szerdai jelentéséből.

Ajajj! Két szomszédos országban is megugrott a napi új fertőzöttek száma

Ismét megugrott az új típusú koronavírus-járványban fertőzöttek száma Horvátországban és Szlovéniában, előbbiben nőtt a kórházi kezelésre szoruló betegek száma is - derült ki a válságstábok szerdai jelentéséből.

Pénzügyminisztérium: minimális befektetéssel bárki megoldhatja az elektronikus fizetést

Adó
-
 Ma 15:34Cégvilág

A kereskedőknek kellő idejük volt a felkészülésre, hogy január elsejétől megfeleljenek a törvényi előírásoknak – közölte Gion Gábor pénzügyekért felelős államtitkár.

Januártól mindenhol el fogják fogadni a bankkártyáját – de most már otthon is hagyhatja

HVG
-
 Ma 15:33Mobiltech

Régen a pénztárca volt ott mindenki zsebében, aztán jött mellé az mobiltelefon. Mostanában már elég a kettő közül csak egyet magunkkal vinni, ha fizetni szeretnénk. Sőt, valójában egyikre sincs szükség.

Megszűnhet a kényelmi díj a mobilfizetéseknél

Közterületi parkolás, az autópálya használati díj, illetve az útdíj megfizetésének kényelmi díja szűnhet meg.

Több gyerek született, de októberben megugrott a halálozások száma

Csökkent a természetes fogyás mértéke 2020 első tíz hónapjában, miután több gyerek született és kevesebben haltak meg, mint a múlt év azonos időszakában – közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).

Megszüntetnék a kényelmi díjat a mobilfizetéseknél

A törvényjavaslat alapján a jövőben nem kell megfizetni az elektronikus értékesítést terhelő úgynevezett kényelmi díjat.

Megtaposta a csaja fejét, miután a nő arra panaszkodott, hogy megitta a vizét

A 19 éves Dale Hunter amatőr bokszoló, és mint kiderült, otthon sem nagyon bírt az e

Egy nap alatt 214-gyel nőtt a Maros megyei fertőzöttek száma

214 új fertőzött személyt vettek nyilvántartásba az utóbbi 24 órában Maros megyében. Az eddig regisztrált fertőzöttek összlétszáma 11 246 – tájékoztat a prefektúra.

Soha nem fogyott még PlayStation konzol úgy, mint a PS5, el is vitték az összeset

GameStar
-
 Ma 15:21Gaming

Példátlannak nevezte a Sony az új generációs gép iránti keresletet, és igyekezett megnyugtatni mindenkit, hogy még az év vége előtt várható új szállítmány.

Az autóipar jövő évét még biztosan meghatározza a járvány

autopro
-
 Ma 15:21Gazdaság

Bár az idei év második fele fellendülést hozott, még várható visszaesés, nem lineáris a kilábalás görbéje.

Öt autót rongált meg egy kazincbarcikai nő

Rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a rendőrség. A nyomozás adatai alapján augusztus 5-én, a kora reggeli órákban családi vitája után egy 20 éves helyi nő öt parkoló autót karcolt meg Kazincbarcikán. A gyanúsított a rongálással több százezer forintos kárt okozott. A rendőrség lezárta a nyomozást,…

Régi fotóval köszöntötte Kiszel Tündét Donatella, még valaki szerepel rajta

Life
-
 Ma 15:18Életmód

Régi fotóval köszöntötte Kiszel Tündét Donatella, még valaki szerepel rajta