Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 360 hír

Kutatás – az orosz és kínai vakcinákkal szemben vagyunk a legbizalmatlanabbak

Világszerte rengetegen várják már a koronavírus elleni vakcinák érkezését, az előzetes felmérések alapján az országok lakosságának többsége támogatja az oltást, egy friss nemzetközi közvélemény-kutatás alapján azonban kiderült, sokkal jobban bízunk a német vagy amerikai, mint a kínai és az orosz vakcinákban.

Hasznos közlekedési tanácsok a téli időszakra

Hasznos közlekedési tanácsok a téli időszakra Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság2021. 01. 16., szo - 12:36 Biztonságban Somogy megye útjain a téliesre fordult időjárási viszonyok között.

Felháborodott a Nyugdíjas Szervezetek Egyeztető Tanácsa - Követelik, hogy ilyen vakcinával oltsák az időseket

A Nyugdíjas Szervezetek Egyeztető Tanácsa (Nyuszet) álláspontja szerint a 60 év felettieknél is csak olyan oltóanyagot szabad használni, amelyet az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) is jóváhagyott, amelyben a magyar emberek megbíznak és a későbbiekben az unión belüli szabad mozgást biztosítja.

Oroszország kivonja katonai tanácsadóit a Közép-afrikai Köztársaságból

Kivonja katonai tanácsadóit a Közép-afrikai Köztársaságból Oroszország, amely a lépésről pénteken értesítette az Egyesült Nemzetek Szervezetét.

19 millió forintos újabb tanácsadói megbízást adott a pécsi önkormányzat

Mindössze tíz nap leforgása alatt meghirdették, lefolytatták, és döntött is a pécsi polgármester, Péterffy Attila arról, hogy újabb ügyvédi megbízást – ezúttal 19 millió forintost – adjanak.

Kerekasztal megbeszélés a Beregszászi Járási Tanácsban (videó)

Kerekasztal megbeszélést tartott a Beregszászi Járási Tanács, a járás kistérségei vezetőinek részvételével. A kísérleti jellegű fórumnak az elsődleges célja az volt, hogy a térség vezetői megismerkedhessenek egymással, hogy közös álláspontot alakí...

Ittas járművezetőkkel szemben intézkedtek a rendőrök Vas megyében

Egy férfival és egy nővel szemben indult büntetőeljárás.

Az MSZP nagy öregje hosszas hallgatás után megszólalt és adott egy remek tanácsot Orbánnak

Pénteken Orbán Viktor a Kossuth rádióban a kínai vakcina fontossága mellet érvelt, a miniszter elnök szavaira reagált Gőgös Zoltán, az MSZP korábbi elnökhelyettese Facebookon és adott Orbánnak egy remek tanácsot. Orbán közölte pénteken a Kossuth rádióban, hogy kínai vakcina van, tömegesen is tudnak szerezni, ezek a csatornák…

Fontos a természetes vadállomány számára a téli táplálék-kiegészítés

Fontos a természetes vadállomány téli táplálék-kiegészítése, ezért a hidegebb idő beálltával megkezdődik a vadetetés - mondta az Agrárminisztérium erdőkért felelős helyettes államtitkára pénteken a Duna-Tisza közén található Bugyi község vadásztársaságának rendezvényén.

Szabálytalan maszkviselés miatt 166 emberrel szemben intézkedtek

A maszkviselési kötelezettség figyelmen kívül hagyása miatt 166 emberrel szemben intézkedtek a rendőrök az elmúlt 24 órában – közölte a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs ügyeleti központjának vezetőhelyettese. Kiss Róbert alezredes elmondta: a védelmi intézkedésekről szóló kormányrendelet szeptember…

Ittas járművezetőkkel szemben intézkedtek a rendőrök Vas megyében

Ittas járművezetőkkel szemben intézkedtek a rendőrök Vas megyében Vas Megyei Rendőr-főkapitányság2021. 01. 16., szo - 08:25 Egy férfival és egy nővel szemben indult büntetőeljárás.

Kormányszóvivő és helyettes államtitkár hangsúlyozta, fontos az etetés

Szentkirályi Alexandra és Szentpéteri Sándor ezzel a jelenléttel is igyekezett felhívni a figyelmet a vadásztársaságoknál végzett munka fontosságára.