Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Csaknem száz online programmal készül a Pécsi Tudományegyetem

Csaknem száz online programmal, egyebek mellett előadásokkal, virtuális látogatásokkal és interaktív eseményekkel várja az érdeklődőket a Pécsi Tudományegyetem (PTE) pénteken, az idei Kutatók éjszakáján - közölte a felsőoktatási intézmény az MTI-vel.

Több száz online programmal várják az érdeklődőket pénteken a kutatók éjszakáján

A Kutatók éjszakája idén az online térbe költözik. A szervező intézmények több száz, többek között agrártudományi, bölcsészettudományi, hittudományi, társadalomtudományi, orvoslással vagy kultúrával kapcsolatos előadással, kísérletekkel, beszélgetéssel várnak minden korosztályt november 27-28-án.

Új digitális online szakmai szövetség indul 2021-ben

Nagy Sándor vezetésével új digitális online szakmai szövetség létrehozását tűzte ki célul több nagy forgalmat bonyolító, online kereskedelemben érdekelt cég.

Csaknem száz online programmal készül a Pécsi Tudományegyetem

Csaknem száz online programmal, egyebek mellett előadásokkal, virtuális látogatásokkal és interaktív eseményekkel várja az érdeklődőket a Pécsi Tudományegyetem (PTE) pénteken, az idei Kutatók éjszakáján - közölte a felsőoktatási intézmény az MTI-vel.

Személyes adatok online árengedményekért

Veszélyes ajánlatok: ötből négy európai fogyasztó hajlandó megadni a személyes adatait nagy online árengedményekért cserébe

Nagy Ervin: És lőn: a Soros-hálózat tényleg dolgozik

A nyílt társadalom hívei számára a nemzeti közösség szétrobbantásra ítéltetett, míg a nemzetállam egy lebontandó akadály.

Szijjártó: 350 vállalat az újabb beruházások mellett

Tizenöt perc alatt 350 magyarországi vállalat nyújtotta be pályázatát a beruházásokat támogató újabb kiírásra, a programot le is kellett zárni – közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdán este a Facebook-oldalán.

Online ereget pipafüstöt Berecz András

A Debreceni Őszi Fesztivál eseményei hagyományos formában nem tarthatók meg, ezért a Főnix Rendezvényszervező az előzetesen online vagy személyesen megváltott belépőjegyek vételárát visszatéríti. Viszont a Debreceni Őszi Fesztivál korábban meghirdetett eseményei közül néhányat, így Berecz András Félbevágott pipafüst című…

Online Beethoven-hangversenyt ad szombaton a Concerto Budapest

zene.hu
-
 Ma 06:43Zene

Beethoven születésének 250. évfordulója alkalmából a zeneszerző művei szólalnak meg a Concerto Budapest előadásában szombaton a Zeneakadémián, a három hangversenyt online követheti a közönség.  

Kutatók éjszakája: online programokat tartanak a Sztaki-ban

Online szervezik meg az idei Kutatók éjszakáját a SZTAKI-ban – közölte a Számítástechnikai és Automatizálási Kutatóintézet (SZTAKI) Az internetes közvetítésen öt előadást tartanak az intézet munkatársai. Beregi Richárd az okosgyárakról tart előadást. Szó lesz arról, hogy milyen jövőt tartogatnak a változások az üzemek a dolgozóiknak. Cserteg…

Ma éjfél után egy órával kezdődik a nemzetközi online konferencia-maraton a világ tavairól

Péntek hajnalban egy órakor kezdődik a Global Lake Marathon nevű 24 órás online konferencia-maraton a Balaton Fejlesztési Tanács (BFT) szervezésében, amelyen öt kontinens élő tavait mutatják be, és osztják meg tapasztalataikat ingyenesen bárkivel, aki az interneten csatlakozik az eseményhez – közölte Molnár Gábor, a BFT…

Az online térben egyeztet ma a világ magyarsága a járvány miatt

A diaszpórapolitika eredményes utat járt be, ma már 2,5 millió honfitársunk érzi az anyaország figyelmét.

Akár egy egyszerű grillezett hal mellett is finom a sült tök kecskesajttal és fűszeres gesztenyével

Ha még tovább fokoznád a fogás ünnepi hangulatát, készíts mellé fekete borsos-gyümölcsös meggyragut. Akár az ünnepi időszakban is klassz főétel, de egyszerű téli vacsoraként is bevetheted.

Behalt a felhő, leálltak a porszívók és a Bitcoin vásárlás is akadozik

Néhány órával ezelőtt leállt az AWS egy része. Az Amazon által üzemeltetett népszerű felhőszolgáltatás 32%-os piaci részesedéssel rendelkezik, ami pont akkora, mint az őt követő további három kiszolgáló együttes mérete (Microsoft Azure 19%, Google Cloud 7%, Alibaba Cloud 6%). Az… The post Behalt a felhő, leálltak a porszívók és a Bitcoin…

Ha enni akarsz, akkor meg kell tanulnod online ételt rendelni – interjú Csertán Ákossal

Első pillantásra szinte mindenki az elmúlt időszak digitalizációs folyamatinak a győztese, ugyanakkor milliók kényszerültek korábbi digitális tapasztalatok nélkül is az online térbe, ez pedig döntő mértékben befolyásolta a service design szakemberek gondolkodását és a szolgáltatástervezést. A nagyobb felhasználói befogadás érdekében pedig…