Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Férfiszempont: hét dolog, amiről nem is gondolnák a nők, hogy megfigyeljük rajtuk

Style
-
  Ma 12:33 Életmód

A nők sokszor úgy gondolják, hogy a férfiak csak azzal foglalkoznak, hogy hogy néznek ki, mennyire adnak magukra, csinosak-e vagy sem, pedig ez koránt sincsen így. Már első találkozásnál vannak dolgok, amiket megfigyelünk a nőkben, és amelyek alapján képesek vagyunk igen messzemenő következtetéseket levonni.

Idéntől csak hibridet gyárt az uniónak a Suzuki

A Magyar Suzuki Zrt. 2020-tól kizárólag hibrid meghajtású gépkocsikat gyárt Esztergomban az uniós piacokra.

Dörner György és Koltai Róbert kapják idén a Madách-díjat

Az elismeréseket a keddi Madách-ünnepségen adják át Balassagyarmaton.

Csak hibrideket gyárt idén az esztergomi Suzuki

A Magyar Suzuki tavaly decemberben megkezdte a hibrid járművek sorozatgyártását esztergomi üzemében.

Koltai Róbert és Dörner György kapja idén a Madách-díjat

Madách Imrére emlékeznek születésének évfordulója alkalmából kedden Balassagyarmaton, az ünnepségen átadják a Madách-díjakat.

Már a madárdal sem a régi: ezért változik a szárnyasok éneke

HelloVidék
-
  Ma 12:03 Utazás

A madárénekek is divatszerűen változhatnak - mondta Garamszegi László Zsolt, az MTA, Ökológiai és Botanikai Kutató Intézet igazgatója.

Idéntől csak hibridet gyárt az EU-s piacra a Suzuki Esztergomban

A Magyar Suzuki Zrt. 2020-tól kizárólag hibrid meghajtású gépkocsikat gyárt Esztergomban az uniós piacokra, a járművek január végétől jelennek meg az EU-s és a hazai értékesítési hálózatban

Idén már csak hibrideket gyártanak az esztergomi Suzuki-gyárban az uniós piacra

A Magyar Suzuki tavaly decemberben megkezdte a hibrid járművek sorozatgyártását esztergomi üzemében, sőt az idei évben kizárólag hibrid meghajtású személygépkocsikat tervez előállítani az Európai Uniós piac számára a társaság közleménye szerint. A közönségkedvenc hazai gyártású Vitara és SX4 S-Cross január végétől válnak elérhetővé a…

Ez már a végső? Újabb kép jelent meg a még be sem mutatott Galaxy S20 Ultráról

HVG
-
  Ma 11:33 Infotech

A pontos információk szivárogtatásáról ismert Twitter-felhasználó, Ishan Agarwal egy új képet tett közzé arról, milyen lesz a február 11-én érkező Galaxy S20 Ultra kameramodulja.

Több mint 10 százalékkal drágábbak idén az albérletek Egerben mint 2019-ben

Az ingatlan.com legfrissebb adatai szerint idén januárban a fővárosi bérleti díjak 10 százalékkal voltak magasabbak, mint egy évvel korábban. A megyeszékhelyeken pedig 11 százalékos volt az éves növekedés üteme.

David Attenborough: A politikusok a fiatalokra sem hallgatnak

„A világ a válsággal szembesül a klímaváltozás miatt, és nem halogathatjuk tovább a cselekvést” - jelentette ki David Attenborough brit természettudós, filmes egy csütörtökön sugárzott BBC-interjúban.

Íme, a top öt globális kockázat, ami idén fenyeget

Székelyhon
-
  Ma 11:18 Határtalan

Infografikán összesítették az MTI-nél, hogy milyen globális kockázatokkal számolhatunk a világon idén. A gazdasági, környezeti, geopolitikai, társadalmi és technikai kategóriákra bontott kockázati tényezőket két síkon mutatják be, egyrészt a valószínűségük, másrészt a súlyosságuk szerint.

Sag Awards: Ők nyerték idén a díjakat - Nézze meg, milyen ruhákban tündököltek a világsztárok - galéria

A dél-koreai Élősködők színészgárdája kapta a mozis fődíjat a hollywoodi színészcéh (SAG) vasárnap esti díjátadó ceremóniáján Los Angelesben - számolt be róla a The Hollywood Reporter.