Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

A 75 év feletti, betegségben szenvedők esetében vizsgálják a vakcina biztonságosságát a norvégek

ma7.sk
-
 Ma 14:41Külföld

A norvég hatóságok alaposan vizsgálják a Pfizer és a BioNTech gyógyszercégek koronavírus elleni vakcinájának biztonságosságát a súlyos alapbetegségben szenvedő idősek esetében, mert legújabb becslésük szerint a korábban véltnél több ilyen beteg halhatott meg azután, hogy megkapta az oltást - jelentette a Bloomberg hírügynökség vasárnap…

Sokkoló számok: ennyien haltak bele összesen a koronavírus-fertőzésbe

A világban 94 490 941-re emelkedett a koronavírus-fertőzöttek, 2 022 059-ra a halálos áldozatok és 52 005 821-re a gyógyultak száma a baltimore-i Johns Hopkins Egyetem vasárnap reggeli adatai szerint. Egy nappal korábban 93 819 952 fertőzöttet tartottak nyilván, 2 008 273 volt a halálos áldozatok és 51 666 159 a gyógyultak száma.

Ez ne felejtsd el elintézni a munkahelyeden minél hamarabb: elég sok pénz múlhat rajta

Célszerű már az első bérszámfejtés előtt nyilatkozni az adókedvezményekről, így a munkáltatók már a januári fizetésben is figyelembe veszik a munkavállalóknak járó adókedvezményeket - tájékoztatott Izer Norbert. Az adóból

Reszkető kutya: öröklött betegség is állhat a háttérben, nem csak a hideg

Mérgezés, genetikai defekt, vagy komoly szervi probléma is előidézheti az önkéntelen reszketést egyes ebeknél. Nem szabad félvállról venni ezeket a tüneteket, ha kétségeid vannak, irány az állatorvos!

Mit tegyünk, ha túl sok időt tölt a gyerek internetezéssel?

Európában a tizenévesek mintegy harmada naponta több mint hat órát tölt internetezéssel.

Mivel csökkenthető a klímaváltozás káros hatása - öntözéssel!

Az Agrárminisztérium alapvető célként tekint arra, hogy az öntözéses gazdálkodás minél szélesebb körben elterjedjen. A szaktárca alábbi kisfilmje az öntözési közösségeket, közülük is a mintaprojektként működő Hartai Öntözési Közösséget mutatja be.

Szakértő: Terjedhetnek a nemi betegségek

24.hu
-
 Ma 13:10Szex

Kizárja egymást a biztonságos szex és a koronavírus-mentes élet?

Brutálisan tönkreteheti a tüdőt a Covid-19 – sokkal jobban, mint a cigi

Az új típusú koronavírus (SARS-CoV-2) által okozott Covid-19 megbetegedés bizonyos esetekben a tüdőt támadja, akik pedig felépülnek belőle, azoknak is súlyosan megkárosíthatja ezt a szervüket. A texasi egyetem professzora, Brittany Bankhead-Kendall traumatológiai orvos mutatott be röntgenfelvételeket egy egészséges, egy régóta…

Elhunyt Sas József vasárnap hajnalban hosszan tartó súlyos betegség következtében

Elhunyt Sas József vasárnap hajnalban hosszan tartó súlyos betegség következtében

A depresszió, ami sokkal több, mint puszta szomorúság

Style
-
 Ma 11:31Életmód

Sokan azt gondolják, hogy könnyű a depresszióval együtt élni. Néhányan egészen könnyedén azt gondolják, hogy a depresszió nem több, mint egyes emberek tartós szomorú hangulata. Azonban ideje lenne eloszlatni a téves elméletet, ugyanis a depresszió egy ennél sokkal mélyebb dolog, melyből korántsem egyszerű kilábalni.

A vadászati felhívás ellenére sokan látogattak ki a Kőszegi-hegységbe

Vaol
-
 Ma 10:27Megyei

Szombat délutánig több mint százan látogattak ki a Kőszegi-hegységbe, pedig korábban a Szombathelyi Erdészeti Zrt. figyelmeztetett: pénteken és szombaton állományszabályozó nagyvad vadászatot taranak. A havas, csúszos útviszonyok miatt most sem ajánlott autóval közlekedni a területen.

Keresik a szarvasmarhafajtákat, melyek a szupertej előállítására képesek

Az A2-es, úgynevezett szupertej az utóbbi évek legnagyobb tejipari innovációja, mivel sajátos fehérjeszerkezete nem okoz emésztési panaszokat.

A koronavírus sem javított sokat a levegőn

A korábban véltnél kevésbé javult a városi levegőminőség a korlátozások alatt.

Sokat kérsz – mondta a Férfi

Style
-
 Ma 09:50Életmód

Ekkor Ő még nem tudta, sokat kérek, de ugyanakkor sokat is érek.