Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Három fertőzés után megmarta egy kobra

NLC
-
 Ma 19:53Egészség

Bár elsőre nem tűnhet úgy, Ian Jones bizonyos szempontból egy szerencsés fickó.

Értékes könyv jelent meg az 1848/49-es forradalomról és szabadságharc emlékhelyeiről

Ráday Mihállyal a könyvsorozat szerkesztője, Csorba László beszélget. Az 1848/49-es forradalom és szabadságharc eseményeihez kötődő helyszíneket mutatja be a három kötetes sorozat, melynek most jelent meg az utolsó része. A harmadik kötet a résztvevők és a hozzájuk tartozó emlékhelyek Abc sorrendbe szedett lexikona. Számtalan képpel,…

Megnyílt a világ legmélyebb úszómedencéje Lengyelországban

Telex
-
 Ma 19:36Bulvár

Két olimpiai úszómedencét is meg tudna tölteni az a vízmennyiség, amennyivel feltöltötték a 45,5 méter mély Deepspotot. Mszczonów csodáját a búvárok óvodájának szánják.

Putyin csak a hivatalos eredményhirdetés után gratulál az új amerikai elnöknek

Az amerikai elnökválasztás hivatalos eredményére vár Vlagyimir Putyin orosz államfő ahhoz, hogy gratuláljon a győztesnek, de ehhez nem elegendő az, hogy Donald Trump elindította a Joe Bidennek való hatalomátadás hivatalos eljárását - jelentette ki Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője újságíróknak kedden Moszkvában.

Darts: véget ért az idei városi bajnokság

Vaol
-
 Ma 19:27Sport

Kozmor József győzelmével ért véget a Csepregi Pékség Open városi-városkörnyéki dartsbajnokság – a záró versenyen Kámán Lehel diadalmaskodott.

Brexit: valami történik utolsó utáni pillanatokban

Napi.hu
-
 Ma 19:20Külföld

Régen elmúlt az utolsó pillanat, amikor be kellett volna fejezni az Egyesült Királyság és az EU kereskedelmi tárgyalásait, ám ez nem zavarja a feleket abban, hogy tovább egyeztessenek. Az utolsó utáni pillanatokban legalább felmerült egy új ötlet a megegyezésre.

Megéri megvenni az új Xbox konzolt? Utánajártunk!

TechWorld
-
 Ma 19:00Gaming

Csak bűvészkedés a számokkal, vagy tényleg nyújt extrát az új Xbox, a világ legerősebb játékkonzolja? Hosszas várakozás után a Microsoft 2020 őszén piacra dobta az új generációs Xbox játékkonzolokat. Egészen pontosan a gyengébb, de olcsóbb Xbox Series S és a bikább de drágább Xbox Series X gépeket. Ez utóbbi jelenleg a világ…

Véget ért az Ítélet és kegyelem című magyar film forgatása

Csákberényben forgatták az Ítélet és kegyelem című történelmi magyar filmet.

Ilyen Demi Rose feneke, közvetlenül vízbe ugrás után

Nuus
-
 Ma 18:48Bulvár

Általában csak szexizni szokott, ez most más.

Megduplázta az értékét és rátett még egy lapáttal: aggasztó módon ralizott az XRP

Az XRP árfolyama több mint 100%-ot ralizott az elmúlt 1 hét során, az adatok vizsgálatából pedig az látszik, hogy fundamentális tényezők állhatnak a történelmi esemény mögött. Az elmúlt hónap során

Van értelme az éjszakai ingyenes parkolásnak?

Karácsony Gergely főpolgármester javasolta, Orbán Viktor pedig néhány napja bejelentette a rendelkezést. De mit old meg, hogy a helyi lakosok este héttől reggel hétig ingyen használhatják a bevásárlóközpontok és intézmények parkolóit?  Az ingyenes utcai parkolás kormány általi elrendelése óta kifejezetten a nappali időszakban alakul ki…

Kapott mostanában értesítést a Spotify-tól? Akkor az ön jelszavát is ellophatták

HVG
-
 Ma 18:19Infotech

A nyáron bukkantak rá a kiberbiztonsági kutatók arra a 72 GB-os adatbázisra, ami mintegy 350 ezer Spotify-fiók belépési adatait tartalmazta.