Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Halálos betegség jele lehet a vörösödő tenyér

Liner
-
 Ma 17:26Tudomány

Habár eddig csak legyintettünk, valahányszor bepirosodott a tenyerünk, a legutóbbi kutatásokból kiderült, hogy a tünetek mögött súlyos rendellenességek állhatnak.

Asterix felszabadítja Willyt! – állatvédők világraszóló sikere – együttműködésből jeles

A francia Asterix vidámpark hétfőn bejelentette, hogy bezárja egyik fő attrakcióját, a Poseidon Színházat. Az 1989 óta működő vidámpark Poseidon

A magyar fejlemények miatt is aggódnak a világ vezető múzeumi szakemberei

„Az úgynevezett illiberális politikai modell, amelyet olyan országok kormányai alkalmaznak, mint Lengyelország és Magyarország, most túlterjeszkedik a régión, mélyen érintve a kulturális közösségeket” – fogalmaznak.

Hihetetlen: Temetése után kilenc nappal hazament a 85 éves asszony

Ripost
-
 Ma 17:15Külföld

Családjával közölték az idős nő halálhírét, de később kiderült, hogy hatalmas félreértés történt.

Világszínvonalú projektek futnak a Szent István Egyetemen: fókuszban az állattenyésztés

A kutatói közösség és az ipari szereplők szervezett együttműködésének, a nemzetközi szinten is versenyképes fejlesztéseknek ad teret nyolc, részben Eu-s, részben pedig hazai forrásból létrejött Felsőfokú és Ipari Együttműködési Központ (Fiek) hazánkban, amelyek közül kettőnek a Szent István Egyetem (Szie) campusai adnak otthont. A legutóbbi…

2,6 millió tavalyi éves e-matrica jár le január 31-én

A Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. (NÚSZ Zrt.) adatai szerint több mint 2,6 millió darab 2020-ra megváltott éves országos és megyei autópálya-matrica érvényessége jár le 2021. január 31-én éjfélkor. Azt követően az említett e-matricák nem használhatóak a hazai díjköteles gyorsforgalmi utakon.

Szavakkal is lehet bántani - megvédte Tóth Gabit zenésztársa

ATV
-
 Ma 17:10Belföld

Kiállt Tóth Gabi énekesnő mellett zenésztársa, FankaDeli underground hiphop előadó a Spirit FM Viccen kívül című műsorában.

A tizennyolc éves orosz trónkövetelő legyőzte a sakkvilágbajnokot

Magnus Carlsennek különben sem megy a játék Wijk aan Zee-ben, Andrej Jeszipenkótól aztán kikapott.

Az idősek gondozásához lehet nagy segítség Sophia, a robot

A Sophia nevű humanoid robot sokat segíthet az idősek és betegek gondozásában, a fejlesztő vállalat szerint különösen a vírusos időszakban lehetnek hasznosak robotjaik.

A Szepetnek helyére a Nagybajom lehet a beugró

Az FC Nagykanizsa NB III-as labdarúgó együttese akkor már – minden bizonnyal – túl lesz a mostani téli felkészülésének első edzőmeccsén a Pest megyei Taksonyban, amikor jövő szerdán, vagyis február 3-án hazai környezetben is „bemutatkozhat”...

A fertőző variáns miatt Franciaországba csak negatív PCR-teszttel lehet belépni

A koronavírusnak a korábbiaknál fertőzőbb variánsaitól tartva Franciaország az Európai Unió tagállamaiból tengeri vagy légi úton érkezőket is csak egy 72 órásnál nem régebbi, negatív PCR-teszt kell felmutatatása mellett engedi belépni a területére.

A világ szállodapiaca 2-3 év múlva érheti el a járvány előtti szintet

A hazai szállodaipar nyár elejére várt újbóli felfutásának fontos feltétele, hogy mind a víruskezelés és a kapcsolódó oltási programok mind a légi- és szállodaipar újraindítása európai szinten is koordinált módon fussanak – mutat rá a BDO Magyarország Hotel és Ingatlan üzletága.

Íme a világ első üzemképes hidrogéneleme

Liner
-
 Ma 16:59Tudomány

Az ausztrál Lavo energetikai vállalat ledobta atombombáját a Tesla Powerwallra, már ami az otthon alkalmazható energiatároló rendszereket illeti.

Godzilla vs. Kong-kisokos: Ezért lett ilyen nagy Kong

IGN
-
 Ma 16:54Film

A Kong: Koponya-sziget idején az óriásmajom még nem lett volna ellenfél Godzillának, de azóta eltelt kb. 50 év...