Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 23 hír

Pintér Tamás az elvonásokról: ez egyébként nem a kormány, hanem a dunaújvárosi emberek pénze

A demokrata polgármester tiszta vizet öntött a pohárba. A fideszes vezetőkkel ellentétben, őszintén elmondta véleményét az Orbán-kormány általi elvonásokról. 

Stummer János: a pénteki dunaújvárosi eseményeknek komoly nemzetbiztonsági kockázatai vannak

Az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának elnöke szerint a pénteken, a dunaújvárosi Dunaferrnél történtek komoly nemzetbiztonsági kockázatokat vetnek fel. Stummer János a város országgyűlési képviselőjével közös vasárnapi sajtótájékoztatóján azt is mondta, hogy a nemzetbiztonsági mellett komoly gazdaságbiztonsági kockázatai is…

Az orosz–amerikai csúcs előszítéséről tárgyaltak

Nyikolaj Patrusev és Jake Sullivan immár harmadik alkalommal beszélt egymással Joe Biden hivatalba lépése óta.

Tragikus februári baleset – A dunaújvárosi tűzoltók összefogtak a martonvásári kisfiú, Buda felépüléséért

Feol
-
 Tegnap 18:24Baleset-bűnügy

Egy háromgyerekes martonvásári családot ért tragikus közlekedési baleset februárban az M6-os autópályán – írja a Katasztrófavédelem közösségi oldalán.

Sodrófával, kalapáccsal és vascsővel életveszélyesre verték dunaújvárosi ismerőseiket – júniusig letartóztatásban mar…

A Fejér Megyei Főügyészség több emberen elkövetett emberölés bűntettének kísérlete miatt indítványozta annak a két férfinak a letartóztatása meghosszabbítását, akik 2019. december 17-én, hajnalban két dunaújvárosi sértettet a lakásukban sodrófával, kalapáccsal és vascsővel bántalmaztak, amelynek következtében a sértettek életveszélyes…

Stummer János arra kérte Kubatov Gábort, a Fidesz pártigazgatóját, hogy „kösse meg a kutyáit, ne fenyegesse tovább…

Stummer János arra kérte Kubatov Gábort, a Fidesz pártigazgatóját, hogy „kösse meg a kutyáit, ne fenyegesse tovább a dunaújvárosi embereket” mert ők nyugalmat, békét szeretnének, és nem akarnak azzal szembesülni, hogy városukat zsoldosseregek szállják meg, és érvényt akarnak szerezni kibogozhatatlan politikai, gazdasági, üzleti…

Stummer János: ne fenyegessék tovább a dunaújvárosi embereket

A pénteki dunaújvárosi eseményeknek komoly nemzetbiztonsági kockázatai vannak a politikus szerint.

Stummer János: a pénteki dunaújvárosi eseményeknek komoly nemzetbiztonsági kockázatai vannak

Az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának jobbikos elnöke szerint a pénteken, a dunaújvárosi Dunaferrnél történtek komoly nemzetbiztonsági kockázatokat vetnek fel.

Stummer János: A dunaújvárosi eseményeknek komoly nemzetbiztonsági kockázatai vannak

Az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának jobbikos elnöke mind az elhárítástól, mind a hírszerzéstől soron kívüli tájékoztatást kér, és a bizottság soron következő ülésén is napirendre kerül a Dunaferr ügye.

Staféta a dunaújvárosi születésű világklasszis kézilabdázóval, Mikler Rolanddal

Feol
-
 21.04.18 12:00Megyei

Előző vendégünk, Horváth Tamás Mikler Rolandnak adta át a stafétát. Kérdése: hogyan látja magát 2030-ban?

Zsoldoscsapat akarta elfoglalni pénteken a dunaújvárosi vasművet

A feltűnően sok, kopaszra borotvált, kimondottan militáns benyomást keltő férfiakból álló csapatot a hatóságok feltartóztatták.

Döntések születtek a Magyar Telekom Éves Rendes Közgyűlésén

A Magyar Telekom Igazgatósága az 502/2020 (XI. 16.) Korm. rendelet (a továbbiakban a „Rendelet”) szerinti felhatalmazás alapján eljárva jóváhagyta a Társaság 2020. évi auditált konszolidált és egyedi éves beszámolóját, és a 2020. évi eredmény után a részvényeseknek összesen 15.311.396.940 Ft osztalék kifizetéséről döntött. Az Igazgatóság…