Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 446 hír

Orbán egy Soros-közeli banktól vett fel 900 milliárd forintnyi hitelt

2020 – az esztendő, melyre vélhetően egy új korszak kezdeteként fog emlékezni az utókor. Számos elképesztő fejlemény határozta meg ezt az évet. Sokaknak talán már el se érte az ingerküszöbét, hogy a magyar miniszterelnök szokásos péntek reggeli rádióinterjújában – utólag – tájékoztatta a magyar adófizetőket arról, hogy a kormány…

A milliárdosok listáját is átírja a részvénypiaci mánia

MFor
-
 Ma 19:19Gazdaság

Az idei évben világszerte tapasztalt drasztikus gazdasági visszaesés nem tükröződött a technológiai részvényeken. Emiatt a legismertebb vállalatok alapító-vezetőinek a vagyona ugrásszerűen nőtt. Így a leggazdagabbak rangsora idén folyamatosan változott. Most elindult a találgatás, hogy ki áll a második helyen.

1,5 milliárd madarat mentett meg egy embereket védő törvény

Az Egyesült Államok légtisztaságát szolgáló jogszabály nemcsak az emberi, hanem az állati egészség számára is fontosnak bizonyult.

Milliárdos üzlet készül - Minden szemetet egy cégnek adna oda a kormány

A jövőben a hulladékgazdálkodás már nem önkormányzati, hanem állami feladat lesz, aminek az állam egy általa kiválasztott koncessziós cégen keresztül tenne eleget. Erről nyújtott be törvényjavaslatot két miniszter.

20 milliárd forintot szán a kormány a Citadella felújítására

20 milliárd forintot szán a kormány a Citadella felújítására – derül ki egy friss kormányhatározatból. Ebből csak idén 16 milliárdot költenek el. 730 millió forinttal pedig a debreceni repülőtér működését és járatindításokat támogatnak. A DK szerint felháborító, hogy milliárdokat költenek látványberuházásokra, miközben devizahitellel adósítják el…

25 millió forintos kártérítést ítélt meg a bíróság a lúgos orvos áldozatának

25 millió forintos kártérítést ítélt meg a bíróság első fokon az úgynevezett lúgos orvos áldozatának. A törvényszék három év pereskedés és számtalan szakértői vélemény alapján döntött úgy, hogy Renner Erika fizikai és pszichés traumái miatt száz százalékban jogosult a kért kártérítési összegre. Az asszony híradónaknak azt mondta, az ítélet ugyan ne

Támogatás elektromos biciklire – 150 ezer forintos anyagi segítség magánszemélyeknek

Elektromos rásegítésű kerékpárok vásárlásához nyújt támogatást az állam. Az egymilliárd forint keretösszegű pályázat magánszemélyek számára érhető el, az első időszakban november 23-a és 27-e között, majd havi rendszerességgel nyújthatók be a jelentkezések. A támogatás összege maximum 150 ezer forint lehet.

Megvan a következő állomás? 7,2 milliárd forintért vinné Szoboszlait az Rb Leipzig

Blikk
-
 Ma 17:44Foci

A német RB Leipzigben folytathatja pályafutását Szoboszlai Dominik (20). A magyar válogatott labdarúgó minden valószínűség szerint már a téli átigazolási szezonban elhagyja klubját, az osztrák RB Salzburgot, és a lipcseiekhez szerződik.

Parlagfüvet talált a korrianderes tasakban, 400 forint kártérítéssel szúrták ki a szemét

Egy építőipari cég tulajdonosa, Peter Burrows friss koriandert vásárolt a newporti T

150 milliárd forintból fejlesztik Tokaj-Hegyalját és a zempléni térséget

A projekt révén a térséget Budapest és a Balaton után a legjelentősebb turisztikai régiójává emelik.

A lúgos orvost 25 millió forintos kártérítés megfizetésére kötelezte a bíróság

A Fővárosi Törvényszék november 25-én első fokon ítéletet hirdetett a lúgos orvos áldozatának kártérítési ügyében. Bene Krisztiánnak 25 millió forint kártérítést kell fizetnie Renner Erikának, amiért megsértette testi épségéhez és egészséghez fűződő jogát – írja a Telex. Bakos Enikő bíró döntését azzal indokolta, hogy a szakértői vélemény…

25 millió forintos kártérítést kell fizetnie a lúgos orvosként ismert Bene Krisztiánnak

A Renner Erikát megcsonkító férfi jelenleg börtönbüntetését tölti, a kártérítési perben most első fokon született ítélet.

150 milliárd forintból fejlesztik Tokaj-Hegyalját és a zempléni térséget

Hamarosan megkezdődik Tokaj-Hegyalja és a zempléni térség fejlesztése, minderre a kormány 149,5 milliárd forintot fordít – közölte Wáberer György, a térség fejlesztéséért felelős kormánybiztos irodája az MTI-vel.