Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 174 hír

Franciaország is megszólalt a gigantikus EU-s gazdasági helyreállítási alapról

Franciaország reméli, hogy júliusig a 27 uniós tagállam meg tud állapodni a koronavírus-járvány okozta válság miatt szükséges 750 milliárd eurós uniós gazdasági helyreállítási alap létrehozásáról, még ha a tárgyalások nehéznek is ígérkeznek az elképzelést nem támogató országokkal - jelezte szerdán a francia elnökség.

5 dolláros turmix - 5 dollar milkshake

Nosalty
-
  Ma 20:25 Recept

Az örök kedvenc Tarantino film, a Pulp Fiction ikonikus öt dolláros tejturmixa, ezen akad ki teljesen John Travolta Uma Thurmannak közvetlenül a Jack Rabbit Slims táncversenyen való fellépésük előtt. Sok verziója ismeretes, én mindent beletettem, hogy valóban megérje az árát!

Már 4000-en mehetnek naponta az állatkertbe

Az óvintézkedések maradnak, de a tapasztalatok azt mutatják, hogy többen is bemehetnek a Fővárosi Állat- és Növénykertbe.

Ezermilliárd dolláros kötvények kerültek kibocsátásra

Jó hitelminősítésű amerikai vállalatok ezermilliárd dollár értékben bocsátottak ki kötvényeket.

Alkotmánybíróság elé kerülhet a különleges gazdasági övezetek ügye

Szél Bernadett máris elegendő aláírással rendelkezik ahhoz, hogy a gödi különleges gazdasági övezet ügyében az Alkotmánybírósághoz fordulhasson.

Összeomlás? - Újabb képviselő hagyta ott a Jobbik-frakciót, kegyetlenül nekirontott Jakab Péternek

Farkas Gergely, a párt országgyűlési képviselője közösségi oldalán jelentette be, hogy a mai nappal kilépett a Jobbik Frakciójából. "A továbbiakban nem kívánok asszisztálni Jakab Péter és csapata tevékenységéhez, amely végképp politikai és erkölcsi züllésbe sodorta ezt a régen szebb napokat látott pártot" - írja.

Angela Merkel szerint kihívás lesz a gazdasági helyreállítási alap létrehozása

A német kancellár szerint a nehézségek ellenére Németország és Franciaország jól megalapozta helyreállítási alapot.

A vártál is nagyobb gazdasági visszaesés jöhet

Az eddig vártnál mélyebb idei világgazdasági recesszióra kell készülni, mindenekelőtt a koronavírus-járvány által a nagy feltörekvő gazdaságokban, elsősorban Oroszországban, Brazíliában és Indiában okozott válság miatt - áll a Fitch Ratings szerdán Londonban ismertetett átfogó előrejelzésében.

Von der Leyen: 750 milliárd euróra van szüksége az EU gazdasági helyreállításához

Ez nagyobbrészt vissza nem fizetendő támogatásból, kisebb részt kölcsönből állna.

Jönnek a migránsok, Görögország 400 rendőrrel erősíti meg a határvédelmet

888.hu
-
  Ma 15:35 Külföld

Görögország elővigyázatossági okokból 400 rendőrt küld szerdán a Törökországgal közös szárazföldi határára – jelentette be Todorosz Keonopulosz rendőrségi szóvivő.

Az Alkotmánybírósághoz fordul Szél Bernadett a különleges gazdasági övezetek kijelölése miatt

Összegyűlt a szükséges számú aláírás, így az ellenzéki képviselők a mai napon utólagos normakontroll indítvánnyal az Alkotmánybírósághoz fordulnak a különleges gazdasági övezetekről és a gödi különleges gazdasági övezet kijelöléséről szóló kormányrendeletek alaptörvény-ellenessége ügyében – jelentette be szerdán Szél Bernadett független…

Görögország 400 rendőrt állít a török határ védelmére

Athén újabb migránshullámtól tart – a törökök év eleje óta nem tartóztatják fel a bevándorlókat

750 milliárd eurós gazdasági helyreállítási alapot javasol az új uniós költségvetés

Az alap az 1100 milliárd eurós uniós hétéves költségvetést egészíti majd ki – ismertette szerdán Ursula von der Leyen az Index.hu cikke alapján.