Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Újabb részletek: nem mondanak igazat az ablakból kizuhant hároméves Panni szülei – Többet tudhatnak a kicsi halálár…

Blikk
-
  Ma 06:00 Baleset-bűnügy

Szokatlan döntést hozott a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a három éve egy tetőtéri ablakból kizuhant Pannika (†3) ügyében. Mivel az alapbűncselekményt a mai napig nem sikerült felderíteni, ám a kiskorú veszélyeztetése mind a három gyanúsított esetében megalapozottá vált, így elkülönítették a két ügyet.

Újabb határsértő Röszkénél

Újabb határsértő Röszkénél Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 06. 07., v - 04:45 Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.

Újabb és újabb holttestek kerülnek elő Odessza katakombáiból

Index
-
  Tegnap 23:43 Életmód

A földalatti birodalomban elveszett részeg kamasz legendája még Alice Coopert is lenyűgözte. De a Távolban egy fehér vitorla szerzője is jól ismerte a labirintust. A könyörtelen zsidó gengsztereiről ismert városban jártunk.

Nem találtak újabb koronavírusos esetet a Premier League-ben

Origo
-
  Tegnap 22:26 Foci

Az újabb tesztelések során több mint 1000 mintát vizsgáltak.

Ingyen net a járvány alatt? Újabb kérdéseket jelentettek be a nemzeti konzultációból

A gyermeket nevelő családok internethasználatára, a hazai turizmus népszerűsítésére és járványügyi figyelőszolgálatra vonatkozó újabb kérdéseket is bejelentett a hamarosan induló nemzeti konzultációból a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára szombati videóüzenetében. Dömötör Csaba folytatva a nemzeti konzultációs kérdéseinek…

Ötezer éves textíliára utaló lenyomatot találtak egy adagedényen

A mostanihoz hasonló leletet korábban mindössze egyszer találtak Skóciában.

Két újabb platformra is érkezhet a Bloodborne?

theGeek
-
  Tegnap 21:19 Gaming

Először azt írta, hogy a játék PC portot kaphat, és ezt egy megbízható forrásból hallotta. Bízik a cégben, ami a portot készíti, és szerinte nem fogunk csalódni az átiratban. Aztán Wario64 is retweetelte ezt, majd azt írta, hogy a Bloodborne már elérhető PC-n a PlayStation Now streamelő szolgáltatás révén, vagy várhatunk még egy keveset – ez egy bu

Karácsony Gergely fához láncolná magát, ha a kormány újabb épületeket akarna a Városligetben

Ha beleroskadnak, akkor is megújul a Lánchíd, így fogalmazott a főpolgármester az RTL Híradónak adott interjújában. Karácsony Gergely azt mondta, ha a kormány tartja a szavát, akkor újabb épület már nem épülhet a Városligetben, de ha mégis, akkor kész odaláncolni magát a kivágandó fákhoz, hogy megakadályozzák a munkálatokat.

Újabb ország fenyegetőzik a WHO finanszírozásának leállításával

Liner
-
  Tegnap 20:32 Külföld

A WHO nyilatkozatát követően újabb ország helyezte kilátásba, hogy követik az Egyesült Államok által kikövezett utat.

Mikor indul a Lánchíd felújítása? Újabb fordulat

Napi
-
  Tegnap 20:12 Otthon

A főpolgármester szerint felelőtlenség lenne úgy elkezdeni a Lánchíd felújítását, hogy nem tudják, miből fizetik azt ki - hangzott el az RTL Híradóban. A kormány jövő évi költségvetési tervezete szerint Budapest nettó befizetőjévé válna az államnak, a mintegy 29 milliárd forintos támogatással szemben 36 milliárdos elvonás áll.

Újabb baleset Zalaegerszegen

Zaol
-
  Tegnap 20:04 Baleset-bűnügy

Szombat este is baleset történt Zalaegerszegen, ezúttal a Gasparich Márk utcában.

Újabb részletek derültek ki a halálra vert dombrádi nőről

Holtan találtak egy nőt a házában a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Dombrádon. A rendőrök egyelőre ismeretlen tettes ellen nyomoznak, de a helyiek biztosra veszik, hogy a 24 éves áldozatot az élettársa verte halálra. A férfi eltűnt, a rendőrség körözést adott ki ellene. A pár állítólag rendszeresen fogyasztott kábítószert.

Nem találták bűnösnek a buffalói rendőröket, akik fellöktek egy 75 éves idős tüntetőt

Ejtették a vádakat az ellen a két rendőr ellen, akiket azt követően függesztettek fel, hogy egy 75 éves férfit bántalmaztak az egyik buffalói tüntetésen.

„Ne hallgasd túl hangosan a zenét a kocsiban!” – Egy fekete bőrű anya intelmei a kisfiának… a túlélésért

WMN
-
  Tegnap 19:30 Életmód

Ami neked természetes, az nekik életveszély lehet. Íme, a lista, amit egy texasi fiú már tizenegy évesen megtanult az anyukájától. Ez a színes bőrű gyerekek valósága Amerikában.

Ötezer éves textíliára utaló lenyomatot találtak egy adagedényen

Újkőkori textíliára utaló lenyomatot fedeztek fel a régészek.