Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Budai börtönéből való szökéshez kezdte tervezni az első modern ejtőernyőt a francia feltaláló

Múlt-kor
-
  Ma 12:42 Kultúra

222 éve, 1797. október 22-én a francia André-Jacques Garnerin a világon először kísérelt meg ejtőernyős ugrást egy párizsi park fölött. A feltaláló végül nagy zökkenéssel, de épségben ért földet a felszállás helyétől mintegy fél kilométerre.

Arra riadt fel az anya, hogy egy idegen fürdeti a kisfiát

Közben egy ismeretlen kutya állt a nappalijukban, és a láncát rázta.

Glváčnál betelt a pohát, feljelentést tesz a Threema-üzenetekkel kapcsolatban megjelent cikkek miatt

Parameter
-
  Ma 12:35 Határtalan

Marian Kočner állítólagos Threema-üzeneteivel kapcsolatban azt mondta, nem tud róluk nyilatkozni, „mert azokat még senki nem mutatta meg” neki. Hozzátette, a nyilvánosságra hozott üzenetek tartalma nem fedi a valóságot, de nem utal arra sem, hogy ő bármilyen törvénysértést elkövetett volna. Glváč azt állítja, 2012 óta nem…

Zuckerberg szerint felkészültek 2020-ra, nem érheti őket meglepetés

HVG
-
  Ma 12:35 Infotech

“Óriási a felelősségünk, és a közelgő amerikai elnökválasztás miatt sem lankadhat a figyelmünk” - így fogalmazott Mark Zuckerberg, amikor újságírók kereszttüzében számolt be, milyen változtatásokkal készül jövőre a közösségi oldal. A cél, hogy ne ismétlődjön meg 2016.

Hatalmas lavinát indíthat el egy felújítás: így kerüld el az anyagi csődöt

Pénzcentrum
-
  Ma 12:33 Gazdaság

A konyha a lakás egyik központja, a hely, amelyet talán a legtöbbet használunk. Egyes számítások szerint életünk során nagyjából két és fél évet töltünk el itt főzéssel. Nem csoda, hogy időnként ráfér egy kis ráncfelvarrás:...

Be kell jelenteni időszakos műszaki felülvizsgálatra a növényvédelmi gépeket

A Nébih weboldalán elérhető a növényvédelmi gépeket felülvizsgáló állomások listája. A hivatal felhívja a tulajdonosok figyelmét, hogy a jogszerű működéshez elengedhetetlen, hogy mielőbb bejelentsék eszközeiket az állomások egyikéhez.

“Nagyrészt a helytelen lakossági tüzelés felel a légszennyezettségért”

Nagyrészt a helytelen lakossági tüzelés felel a légszennyezettségért - hangsúlyozta az Agrárminisztérium környezetügyért felelős államtitkára hétfőn Budapesten.

Közösen lépnek fel a gyerekek védelmében: forróvonal indul a kiberbűnözők ellen

Blikk
-
  Ma 12:27 Belföld

– Együttműködési megállapodást írt alá a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat (NGYSZ), a Belügyminisztérium és az Országos Rendőr-főkapitányság. Céljuk, hogy felszámolják a gyerekek szexuális kizsákmányolását, a szellemi, erkölcsi fejlődésüket veszélyeztető, erőszakos, rasszista, drogterjesztésére és -fogyasztására biztató…

Puzsér Róbert: A halott felült, és enni kér

Az önkormányzati választások tapasztalatairól és lehetséges következményeiről ezúttal az érintettek szólalnak meg. A hvg.hu-n ezúttal a szocialista választmányi elnök és a függetlenként induló volt főpolgármester-jelölt fejti ki véleményét.

Szijjártó Péter: 2021 januárjától érkezhet katari földgáz Magyarországra

Minél több forrásból tudunk gázt vásárolni, annál nagyobb biztonságban vagyunk.

Szijjártó Péter: 2021 januárjától érkezhet katari földgáz Magyarországra

Minél több forrásból tudunk gázt vásárolni, annál nagyobb biztonságban vagyunk.

Szijjártó Péter: 2021 januárjától érkezhet katari földgáz Magyarországra

Minél több forrásból tudunk gázt vásárolni, annál nagyobb biztonságban vagyunk.

A Facebook után most a fiatalok kedvenc platformján ütötte fel a fejét az Iszlám Állam

A TikTok nevű videós app – a Facebook és a Twitter után – a harmadik legnépszerűbb letöltött applikációk között szerepelt az Egyesült Államokban tavaly.