Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 237 hír

Zászlót égettek: az éj leple alatt gyűlölet támadás érte az ellenzéki vezetésű önkormányzat épületét

A Fidesz-közeli 888.hu nevű propaganda portál azon örömködik, hogy az éj leple alatt nevüket és arcukat nem vállaló Fradi-szurkolók gyűlölet bűncselekményt hajtottak végre. A  Ferencvárosi Önkormányzat  épületéhez lopóztak és leszedték a péntek délután kitett szivárványos zászlót, amit fel is gyújtottak. Péntek délután az ellenzéki…

Több tucatnyi történelmi jelentőségű épület omolhat össze Bejrútban a robbanás miatt

Ugytudjuk
-
  Ma 09:46 Megyei

Az UNESCO próbálja megmenteni a felbecsülhetetlen értékkel bíró épületeket.

Közösségi finanszírozásból épülhet meg a vörös pandák kifutója a Pécsi Állatkertben

Közösségi finanszírozással, adományoknak köszönhetően tud kifutót építeni az ősszel érkező vörös pandák számára a fennállásának hatvanadik évfordulóját idén ünneplő a Pécsi Állatkert - közölte az intézmény pénteken az MTI-vel.

Előzetesen megvizs­gálható az épületek akusztikája

SG
-
  Ma 08:19 Infotech

Egy új eljárásnak köszönhetően alapjaiban változhat meg az épületek tervezése.

Negatív lett a szegedi pólósok koronavírus-tesztje

SzegedMa
-
  Ma 08:02 Sport

Hétfőn folytatják a felkészülést.

Színházi szemléken a Szegedi Szabadtéri produkciói

Vásárhely24
-
  Ma 07:10 Belföld

Több színházszakmai fesztiválra is meghívást kaptak a Játékok előadásai. Az Úrhatnám polgár című Moliére-komédiát, Magyarország egyik legrégebbi és legnagyobb hagyományokkal bíró színházi seregszemléjén, a Magyar Színházak Kisvárdai Fesztiválján tűzik műsorra, míg az Übü, a király című abszurdot a Thealter Fesztiválon láthatják…

Közösségi finanszírozásból épülhet meg a vörös pandák kifutója a Pécsi Állatkertben

ma.hu
-
  Tegnap 23:30 BelföldPécsAdomány

Több neves vállalat és csaknem hatvan magánszemély ajánlott fel kisebb-nagyobb összeget, így az előre tervezett kétmillió forinton felül további csaknem félmillió forint gyűlt össze.

Közösségi finanszírozásból épülhet új kifutó a veszélyeztetett vörös pandáknak

Közösségi finanszírozással, adományoknak köszönhetően tud kifutót építeni az ősszel érkező vörös pandák számára a fennállásának hatvanadik évfordulóját idén ünneplő a Pécsi Állatkert.

Petícióval egy patinás komáromi belvárosi épület megmentéséért

ma7.sk
-
  Tegnap 20:28 Határtalan

Aláírásgyűjtéssel a poliklinika megmentéséért címmel augusztus 14-én a Klapka téren rendhagyó jótékonysági koncertet rendezett a Nec Arte Nec Marte Komárom-Komárno Polgári Társulás. A jelenlevők ez alkalommal nem pénzadományokkal, hanem petíció-aláírással támogathattak egy jó ügyet, miközben fülbemászó dalokat és akrobatikus…

Folyamatosan épül-szépül és megújul Sárkeresztúr – Pályázati forrásból több beruházás is zajlik egyszerre

Feol
-
  Tegnap 20:00 Megyei

A község jövője biztató képet mutat: a település vezetése arra törekszik, hogy minden megvalósítható és a fejlődést elősegítő pályázati lehetőséget megragadjon. A nyertes tendereknek köszönhetően jelenleg három nagyon fontos területre koncentrálnak, melyek elősegítik az itt élők életkörülményeinek javulását.

Varga Judit: A homályos fogalmakra épülő szankciórendszerek az uniós jogba ütköznek

Az Európai Parlament nem a megoldás, hanem a probléma része - mondta az igazságügyi miniszter a Die Weltnek nyilatkozva.

A homályos fogalmakra épülő szankciók az uniós jogba ütköznek

Működőképes rendszerhez egyértelmű normákra és definíciókra van szükség – hangsúlyozta Varga Judit.

Felújították a Móra Ferenc Múzeum és a szegedi vár épületét

Uniós támogatással, mintegy másfél milliárd forintból felújították a szegedi Móra Ferenc Múzeum főépületét, a szegedi várat és várkertet. A beruházást pénteken adták át.

Felújították a Móra Ferenc Múzeum és a szegedi vár épületét

Uniós támogatással, mintegy másfél milliárd forintból felújították a szegedi Móra Ferenc Múzeum főépületét, a szegedi várat és várkertet, a beruházást pénteken adták át.