Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Több tízezer forinttal nőhet a fiatalok fizetése

Az intézkedéssel akkora nettó bérnövekedés érhető el, ami már a legalacsonyabb keresetűeknél is érdemi vásárlóerő-növekedéssel jár.

A Barcelona elnökjelöltje szerint “kizárt”, hogy ne próbálják meghosszabbítani Messi szerződését

Liner
-
 Ma 18:30Sport

A Barcelona új elnökjelöltje, Joan Laporta szerint „nem lehet alku tárgya”, hogy a klub megpróbálja meghosszabbítani Lionel Messi szerződését.

A Duna TV épülete alkalmatlan az SZFE befogadására a csatorna volt elnöke szerint

Cselényi László szerint jelen állapotában teljesen alkalmatlan az ingatlan arra, hogy egy művészeti egyetem színvonalas oktatását kiszolgálja. A Duna TV volt elnöke úgy véli, a naphegyi kísértetépület erre a célra megfelelő átalakításához legalább 15-20 milliárd kellene – számolt be a HírKlikk.

Ennyi az intim együttlétek ideális száma egy héten, a szakértők szerint

Bien
-
 Ma 18:20Egészség

Elöljáróban csak annyit, hogy nyilvánvalóan nincsenek elvárt számok, már, ami a szexet illeti, hiszen ez mindenkinél egyéni. Mi a következőkben csupán azt szeretnénk elmondani, hogy mire jutottak a szakértők e téren.

Szemfüles éttermi alkalmazottak mentettek meg egy kisgyereket a vadállat nevelőapja elől

A férfi rendszeresen, különféle eszközökkel verte 11 éves fogadott fiát.

Ha 1980-2000 között születtél, kaphatsz 10 millió Ft-ot

Cikkünk kissé hangzatosra sikerült címében (de ez fontos, hogy felfigyeljenek rá sokan) arra szeretnénk a tisztelt olvasók figyelmét felhívni, hogy 2021-ben még elérhető az akár 0%-os kamatozású, maximum 10 millió Ft összegű un. Babaváró Hitelkonstrukció, mely a fiatal házasok számára komoly lehetőséget jelent a családi életkezdéshez. Mivel a…

Felszállt a fehér füst a csabai röplabdás lányoknál

Beol
-
 Ma 17:44Sport

A Swietelsky – Békéscsabai Röplabda SE Monzában lép pályára január 26-án, a sorozat nyolcaddöntőjében.

Háromszor annyian kapnak 300 ezer forint feletti nyugdíjat, mint 4 éve a KSH adatai szerint

Azonban továbbra is több, mint 520 ezer nyugdíjas kapott 100 ezer forintnál kevesebb havi összeget.

Karácsony Gergely szerint erre van szükség az átoltottság növeléséhez

Az átoltottság növeléséhez a koronavírus elleni vakcinák iránti bizalom megteremtésére van szükség, a főváros ezért tájékoztató kampányt is indít – írta Karácsony Gergely főpolgármester szombaton a Facebook-oldalán. Minden ezen múlik A főpolgármester úgy fogalmazott: “minden ezen múlik. Az, hogy mennyi életet lehet megóvni, az, hogy…

Karácsony szerint erre van szükség az átoltottság növeléséhez

Az átoltottság növeléséhez a koronavírus elleni vakcinák iránti bizalom megteremtésére van szükség, a főváros ezért tájékoztató kampányt is indít - írta Karácsony Gergely főpolgármester szombaton a Facebook-oldalán.

340 millió keresztényt üldöznek a világon

Gondola
-
 Ma 17:03Külföld

Drámai kép rajzolódik ki az Open Doors keresztény emberi jogi szervezet tavalyi évet áttekintő jelentéséből, melyet január 13-án mutattak be az olasz képviselőházban.

„Gyurcsányék szerint mi, magyarok, gyámságra szoruló, szerencsétlen ostobák vagyunk"

A Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára arra kérte „a baloldalt és a sajtóját", hogy ha már „segíteni nem tudnak és nem is akarnak, legalább álhírekkel, félrevezetéssel ne hátráltassák a munkát".

Milyen év vár ránk a számmisztika szerint? Mutatjuk!

Blikk
-
 Ma 16:50Bulvár

2021-ben a szabadságunkra összpontosítunk, arra törekszünk, hogy minél több örömet szerezzünk magunknak, miközben folyamatosan keressük a belső békét. Jeanette Ruh numerológus szerint ebben az időszakban végre megszabadulhatunk a korlátozó mintáktól, szabad helyet teremthetünk ott, ahol szükséges, és megtalálhatjuk az életünk…

571 millió az új edzőcsarnokra Mosonmagyaróváron

Kisalföld
-
 Ma 16:28Megyei

Jelentős sportinfrastruktúra-fejlesztés kezdődik Mosonmagyaróváron: várhatóan novemberre épülhet meg az a multifunkcionális edzőcsarnok a Kossuth-gimnázium és az UFM Aréna szomszédságában, amire év végén a kormány 571 millió forintos támogatást ítélt meg.

Dömötör Csaba: őszig is maradhatnak a korlátozások, ha nem érkezik több helyről vakcina

Index
-
 Ma 16:28Belföld

A Miniszterelnökség parlamenti államtitkára szerint a kormány azon dolgozik, hogy minél több vakcina legyen minél rövidebb időn belül.