Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Az Eurojackpot 9. heti nyerőszámai: rengeteg magyar örülhet a hétvégén

Március 5-én este kihúzták az Eurojackpot 2021/9. heti nyerőszámait. Ezen a játékhéten nem volt telitalálat, így a következő játékhéten 62 millió euró, azaz kb. 22,5 milliárd forint keresi majd gazdáját az Eurojackpoton. A

Budapest és Varsó megerősítést kapott az Európai Bizottságtól!

Amennyiben az Orbán-vezette kormány valamelyest is ad még az Európai Bizottság ajánlásaira, úgy jó hírt kapott Karácsony Gergely és Rafal Trzaskowski, Budapest és Varsó polgármestere - tudatta a hírt a magyar főpolgármester közösségi oldalán.

Ötből négy fa beteg: nagy bajban az európai erdő

Csak minden 5. fa nevezhető egészségesnek Németországban, s hazánkban is erőteljes programok indultak.

Európa vizsgáztatta a belarusz atomerőművet

A politikai manipulációk kereszttüzébe kerülő belarusz atomerőműről pozitív értékelést adott ki az Európai Bizottság égisze alatt működő nukleáris biztonsági vizsgáló testület.

Frutti és Veggi kalandjai Európai Friss Csapat néven folytatódnak

Idén újabb hároméves periódusát kezdi meg a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) francia- belga szakmai szervezetekkel együttműködésben megvalósuló, zöldség- és gyümölcsfogyasztást népszerűsítő uniós kampánya A Frutti és Veggi kalandjai Európai Friss Csapat néven folytatódnak bejegyzés először Szeretem a mezőgazdaságot-én…

EuroMillions lottó március 5-i nyerőszámok és nyeremények

EuroMillions lottó március 5-i nyerőszámok és nyeremények

EuroJackpot lottó március 5-i nyerőszámok és nyeremények

EuroJackpot lottó március 5-i nyerőszámok és nyeremények

Európai Néppárt: mi lesz a Fidesz kilépése után?

Távozott az Európai Néppárt európai parlamenti frakciójából Magyarország kormánypártja, a Fidesz. De mikor is robbant ki az ellentét, amely elvezetett idáig? Mivel Orbán Viktor miniszterelnök és pártja már régóta szemben állt az EP vezető konzervatív frakciójával, nehéz pontos választ adni.

Így oltakoznak az európai királyi házak

Index
-
 Ma 05:56Külföld

Több koronás fő már be van oltva, de vannak, akik kivárják a sorukat.

Kivirágzott az Európai Év Fája 2019-es nyertese Pécsen

Berek
-
 Ma 05:00Életmód

2010 óta négyszer nyerte el az Európai Év Fája címet a több mint 135 éves Havi-hegyi mandulafa. Pécsen,

Bosznia-Hercegovina - Látogatás a Dervisek földjén Európában

Hogy miért éppen Bosznia-Hercegovina? Hogy miért utazzunk és ne csak átutazzunk rajta? Most jöhetne az agyon ismételt - mert gyönyörű, mert olyan mintha kicsit Keletbe csöppennél ha Sarajevo-ban jársz, mert sokszínű a kultúra, mert a smaragdzöld Neretva, meg Jajace és Csontváry, na meg az Öreg híd... és itt nagyjából a legtöbbeknek…

Orbán Viktor egész Európára hatással van

Szeretném elmagyarázni a francia és a nyugati olvasóközönségnek, hogy miért is gyakorol ekkora befolyást az európai politikai életre Magyarország. Fontos, hogy lássák a tendenciákat és a különbségeket – vallja a francia értelmiségi, aki könyvet írt a magyar kormányfőről.

Az európai törvényhozók beavatkozást sürgetnek Ciszjordánia tényleges izraeli annektálása ellen

Liner
-
 Tegnap 22:49Külföld

Több mint 400 európai parlamenti képviselő buzdította arra a vezetőket, hogy Joe Biden friss elnökségét kihasználva állítsák meg az Izrael által megszállt Ciszjordánia tényleges annektálását.

Ursula von der Leyennel, az Európai Bizottság elnökével egyeztetett telefonon Joe Biden

Ursula von der Leyennel, az Európai Bizottság elnökével egyeztetett telefonon pénteken Joe Biden amerikai elnök, és kifejezte elkötelezettségét az Egyesült Államok és az Európai Unió közötti partnerség helyreállítása és újjáélesztése mellett - adta hírül közleményében a Fehér Ház.

Egy kiskorú 20.000 eurót lopott a szomszédjától

Magyar Szó
-
 Tegnap 22:13Határtalan

Betört a 80 éves szomszédjához és ellopta a pénzét.