Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Osztálybeszámolók 2020: Európa-30

Porthole
-
 Tegnap 23:26Vitorlás

Az Európa-30 osztály számára a 2020. évi versenyszezon június 20-adikán kezdődött a Ripka László emlékversennyel, a Sajkodi öbölben, pályán. Az időjárás felelős túl sok üzemanyagot állított be, ezért a szombati egyetlen futam adta a végeredményt, az elindult hét egységnek. A hagyományoknak megfelelően a báziskikötőt a Tihanyi Yacht Club…

Kellenek a konzervatív hangok az Európai Néppártba

Schaller-Baross Ernő, a Fidesz–KDNP új EP-képviselője szakpolitikai ambícióiról, valamint a hétvégi CDU-elnökválasztás kimeneteléről is nyilatkozott lapunknak.

Az Európai Bizottság elnöke Alekszej Navalnij azonnali szabadon engedésére szólított fel

Index
-
 Tegnap 22:52Külföld

Ursula von der Leyen hangsúlyozta: a politikai ellenzék fogva tartása nem egyeztethető össze Oroszország nemzetközi kötelezettségvállalásaival.

Tőzsdezárás – Pozitív zárás az európai tőzsdéken

Gyenge kezdésből emelkedésbe fordultak, és mérsékelt nyereséggel zártak hétfőn a főbb európai tőzsdeindexek. A páneurópai Ftse EuroFirst 300 index 0,13 százalékos, a Stoxx Europe 600 index 0,21 százalékos, az euróövezeti EuroStoxx50 index 0,11 százalékos nyereséggel fejezte be a hétfői kereskedést. Az európai befektetői hangulaton…

Gál Kinga: az Európai Bizottság sokadjára hagyja cserben a hagyományos nemzeti kisebbségeket

Az Európai Bizottság sokadjára hagyja cserben a hagyományos nemzeti kisebbségeket, felháborító hogy a testület nem hajlandó semmilyen nemzeti kisebbségvédelmi jogszabályt alkotni annak ellenére, hogy a Minority Safepack európai kezdeményezést közel másfél millió polgár támogatta – olvasható Gál Kinga a Fidesz-KDNP uniós…

Női kosárlabda Euroliga – Ötödik győzelmével negyeddöntős a Sopron +

A Sopron Basket hétfőn legyőzte az e heti buboréktornának otthont adó francia Bourges-t a női kosárlabda Euroliga ötödik fordulójában, ezzel továbbra is százszázalékos, és csoportgyőztesként jut tovább a negyeddöntőbe.

Euroliga: a Sopron újabb bravúrral már megnyerte a csoportját

A magyar bajnok nagyszerűen élt a lehetőséggel, és a házigazda Bourges legyőzésével már páholyban érezheti magát.

Megszólalt az Európai Tanács elnöke a mutáns koronavírusról

Portfolio
-
 Tegnap 21:47Gazdaság

A koronavírus-fertőzés mértéke Európában és a vírus új, fertőzőbb változatainak megjelenése a legnagyobb óvatosságot igényli - hangsúlyozta Charles Michel, az Európai Tanács elnöke az uniós tagállamok vezetőinek küldött levelében hétfőn.

A Sopron Basket az ötödik meccsét is megnyerte, negyeddöntős az Euroligában

A magyar kosárcsapat sorozatban ötödször győzte le a francia Bourges együttesét

Gál Kinga: az Európai Bizottság sokadjára hagyja cserben a hagyományos nemzeti kisebbségeket

Felháborító hogy a testület nem hajlandó semmilyen nemzeti kisebbségvédelmi jogszabályt alkotni annak ellenére, hogy a Minority Safepack európai kezdeményezést közel másfél millió polgár támogatta – olvasható a Fidesz-KDNP uniós parlamenti delegációjának elnökének hétfői az MTI-hez eljuttatott sajtónyilatkozatában.

A Brexit Nagy-Britanniának és az Európai Uniónak is „óriási pofon”

hirado.hu
-
 Tegnap 20:09Külföld

Az EU-ból való kilépést követő átmeneti időszak végén január 1-től új korszak kezdődött az Európai Unió és Nagy-Britannia kapcsolatában.

Új európai Bauhaus

Az Európai Bizottság elindítja az új európai Bauhaus környezetvédelmi, gazdasági és kulturális kezdeményezés tervezési szakaszát.