Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Százmillió forintért vettek ajándékokat a nyugdíjasoknak Újpesten a választások előtt

Csak kávéra és teára 15 millió forintot költött a korábbi újpesti önkormányzat.

51 milliárdot osztott ki az állam piacvezérelt kutatás-fejlesztésre

Mészáros Lőrinc cégei sem maradtak ki a támogatásokból.

Felfüggesztettet kapott egy rokkantnyugdíjas, aki elköltötte a neki utalt 88 millió forintot

Két év börtönbüntetést kapott három évre felfüggesztve az a faddi rokkantnyugdíjas, akinek 2016-ban véletlenül 88 ezer forint helyett kb. 88 millió forintot utalt el egy német tulajdonban lévő, szekszárdi borászati és mezőgazdasági szövetkezet, mely évek óta kártérítést fizetett az asszonynak. A felfüggesztett börtönt a nő nem azért kapta, mert nek

Brutális, több mint 1 milliárdos bírságot kapott a Vodafone: ez volt a bűnük

1 milliárd 176 millió forintos bírságot kell fizetnie a Vodafone magyarország Zrt.-nek, miután a a GVH megállapította, hogy a szolgáltató megalapozatlanul állította piacelsőségét "Európa legnagyobb 4G partnerhálózata" és "Európa legnagyobb...

Nem ért egyet a büntetéssel az 1,1 milliárd forintra bírságolt Vodafone

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) megállapította, hogy a Vodafone megalapozatlanul állította piacelsőségét Európa legnagyobb 4G partnerhálózata és Európa legnagyobb 4G hálózata szlogenjeivel. A vállalkozásnak 1 milliárd 176 millió forintos bírságot kell fizetnie. A Vodafone Magyarország Zrt. 2015 szeptembere és 2016 augusztusa között…

Több mint 1,5 millió forintért lopott parfümöt egy reptéri üzletből

A bolt egyik dolgozója tartóztatta fel a román férfit.

Több, mint egymilliárd forintos büntetést kapott a Vodafone Magyarország

Komoly büntetést kapott Vodafone Magyarország Zrt. a Gazdasági Versenyhivataltól, miután a versenytanácsa szerint a cég megalapozatlanul állította piacelsőségét. A hivatal 1,175 milliárdos büntetést szabott ki, a szolgáltató nem ért egyet a döntéssel.

Több mint egymilliárd forint bírságot kapott a Vodafone – bíróságra mennek

A Vodafone Európa legnagyobb 4Ghálózataként hirdette magát, a GVH szerint megalapozatlanul. A vállalkozásnak 1 milliárd 176 millió forintos bírságot kell fizetnie. 

Másfél millió forint értékben lopott el parfümöket egy férfi egy reptéri üzletből

Több mint 1,5 millió forint összértékben márkás parfümöket lopott egy reptéri üzletből egy román állampolgár, számolt be a szombat délelőtti esetről a police.hu

Állami milliárdok mennek tudományra, a NER persze ezzel is jól jár

Mészáros Lőrinc és Csányi Sándor cégei, Pintér Sándor egykori vállalkozása, és a 4iG is nagyot nyert, amikor az állam 55 milliárd forintot szétosztott innovációra.

Több mint 1 milliárdos büntetést kapott a Vodafone

A társaság vitatja a GVH döntését és bírósághoz fordul.

Milliárdos adócsalás elkövetőit ítélték el Szegeden

Jogerősen kilenc év fegyházbüntetéssel sújtotta pénteken a Szegedi Ítélőtábla azt az ismeretlen helyre távozott kecskeméti férfit, aki egy céghálózatot irányítva 2,7 milliárd forint adó befizetését kerülte el.

Több mint 1 milliárd forintra büntette a Vodafone-t a versenyhivatal

Szerintük megalapozatlanul állították a szlogenben, hogy „Európa legnagyobb 4G hálózata”. A cég nem ért egyet, bírósághoz fordul.