Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 417 hír

Online is lehet vásárolni az Aldiban

Eddig csak az Egyesült Királyságban lehetett online rendelni az Aldi termékeit, ám az Aldi Magyarország anyavállalatához, a Hofer csoporthoz tartozó országok – Ausztria, Svájc, Szlovénia, Olaszország és Magyarország – közül most nálunk lehet elsőként élelmiszert online rendelni és kiszállíttatni.

A fideszes önkormányzatok sem bírják a sarcot: brutálisan megemelik a buszjegy árakat

Porga Gyula, Veszprém fideszes polgármestere a csütörtökön megtartott e-közülésen bejelentette, hogy az önkormányzat cégénél, a V-Busz Veszprémi Közlekedési Kft.-nél áremelést terveznek, írja a 24.hu. Az

NE Vásárolj Semmit! NAP – A tudatos vásárlók 12 pontja

Minden év november utolsó péntekére esik a nemzetközi Ne vásárolj semmit! nap. A jeles nap tiltakozás a nyugati túlfogyasztás, a jólét, a vagyon egyenlőtlen elosztása, és a reklámnak a mindennapi életünkre gyakorolt hatása ellen. 1992-ben kezdeményezte a kanadai Ted Dave, aki így akart tiltakozni a reklámok szüntelen túlfogyasztásra való…

Majdnem egy évig nem vásároltam ruhát – és nem is volt olyan nehéz!

egy.hu
-
 Ma 09:00Életmód

A fenntartható divatnak megvannak a maga bloggerei – én speciel nem tartozom közéjük, de a példájukon okulva igyekszem tudatosan vásárolni, jobban mondva tudatosan nem vásárolni. Idén egész hosszúra sikeredett a ruhaböjtöm.

Három éve húzódó ügy ért véget: Kész Zoltánt felmentette a bíróság, de elévülés miatt megúszta fideszes ellenfele

Három év kellett ahhoz, hogy jogerős bírósági ítélet mondja ki, Kész Zoltán (akkoriban országgyűlési képviselő) nem sértette meg Némedi Lajos (akkoriban veszprémi alpolgármester) személyiségi jogait egy, a Facebook oldalára írt bejegyzéssel.

Ismét elkaszálta a szociális dolgozók bérkiegészítését a Fidesz

A kormánypárti csicskák először nagy háládatosan megköszönték a munkájukat, majd alaposan beintettek az ágazat dolgozóinak: az egyszeri juttatásukról szóló törvényjavaslatot még csak napirendre se vették.

Bajban a Fidesz: megindult a lejtőn Orbán csicskapártja

Amilyen rosszul kormányoznak, nem csoda, hogy minden hónapban veszít a támogatottságából a Fidesz.

A Fidesz frakcióvezetője a büdzséről és a kanizsai arénáról

Zaol
-
 Ma 07:00Megyei

Az elmúlt napokban sikerült Balogh László polgármesternek megfelelő egyensúlyba hoznia a város költségvetését, melyet az idei járványhelyzettel és gazdasági nehézségekkel terhelt évben a többségi baloldali ÉVE-frakció átgondolatlan költései is súlyosbítottak – mondta Szabó Szilárd, a kanizsai Fidesz-frakció vezetője csütörtökön a költségvetést…

A Fidesz tudja, de nem mondja…. – Bukottak még…..

Kásler Miklós a bukott miniszter, a kormány kegyelméből még a helyén ülhet, még monológokat mondhat, még engedik, hogy összevissza csacsogjon.

Bomlik a Fidesz a Kerepesen: képviselőt igazolhat tőlük a helyi DK

Nagyot csalódtak a városvezetésben a kerepesiek, mióta Gyuricza a polgármester.

Biztonságosan vásárolhatunk ma, a fekete pénteken

Baon
-
 Ma 06:00Infotech

Néhány alapvető szabály betartásával bátran vághatunk neki az idei online vásárlásnak.

124 éves milleniumi tölgyet vágatott ki a barcsi Fidesz

A Honfoglalás ezredik évfordulójára ültették azt a gyönyörű, óriási tölgyfát, amit most a Fideszes vezetés kivágatott Barcson. Hogy miért? Senki sem tudja.

Black Friday kontra ‘Ne vásárolj semmit nap’

Nem kérdés, hogy rengeteg felesleges dolgot veszünk, és mi tagadás, a 'fekete péntek' csak ráerősít erre, mert olykor valóban szinte visszautasíthatatlan ajánlatokkal bombáznak minket. De ott az a kis szinte szócska. A döntés a miénk!

A bíróság kimondta hazudtak: nagyon pitiáner módon akarta a Fidesz-lap lejáratni az ellenzéki polgármestert

Kiderült, hogy nem hétköznapi, pitiáner hazugsággal akarta lejáratni Fideszék egyik lapja Pikó Andrást, az ellenzéki józsefvárosi polgármesterét. Pikó a Facebookon számolt be az újabb nyertes bírósági ítéletről. Hazudnak éjjel, hazudnak nappal, hazudnak minden hullámhosszon! Sajtópert nyertem a Ripost ellen is, mert valótlanul állították, hogy…