Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Magyaroknak köszönhetően lett legendás klub a Barcelona

hirado.hu
-
 Ma 07:16Sport

Ezen a napon, 121 éve alapították meg az FC Barcelonát, amelynek történetében a magyarok is fontos szerepet játszottak.

Hihetetlen mélységig jutott a magyar világbajnok szabadtüdős merülő

Sport365
-
 Ma 07:14Sport

Korok Fatima kitartása példa lehet mindenki számára.

Magyarország: túl minden reményen

444.hu
-
 Ma 07:02Vélemény

Schein Gábor cikke. Az író szerint a hang, amelyen Demeter Szilárd beszél „a halált hozó beszédek ezer sötétségét árasztja”. „... ezen a nyelven végső soron a gyilkolás, a rutinszerűvé vált gonoszság beszél.”

Kőkemény szabályok, ez vár a magyar válogatottra az Európa-bajnokságon

Ripost
-
 Ma 07:00Sport

Elképesztően szigorú szabályok várnak a magyar válogatottra is a koronavírus-járvány miatt december 3-án induló dániai női kézilabda Európa-bajnokságon. Hazaküldhetik a játékosokat, ha megszegik az intézkedéseket.

Százötvenszer mentett életet a magyar férfi: a vérében van a segítség Lászlónak, aki a járvány alatt sem képes megállni

A nyugdíjas rendőr 150 egységnyi vére kering más embe­rekben – a 80-as évek óta ugyanis ennyi életmentő folyadékot csapoltak le a testéből.

Így élnek az emberek a leghidegebb magyar településen, ahol 10 hónapig tart a fűtési szezon

Blikk
-
 Ma 07:00Belföld

Zabar - A tősgyökeres helyiek még a legfagyosabb télben is csak egy dzsekit kapnak fel.

Döntetlennel szúrták ki az 54 évesen visszatérő Tyson szemét

Telex
-
 Ma 06:57SportBoksz

Az 54 éves Mike Tyson és az 51 éves Roy Jones Jr. is kibírta a bemutatómeccs mind a nyolc menetét, ez az igazi siker. Tyson érezhetően jobb volt, mégsem érdekelte, hogy döntetlenre hozták ki a mérkőzést, ami inkább a túlélésről, sem mint a győzelemről szólt.

Egyre nyugtalanabbak a magyarok a koronavírus miatt?

A koronavírus-járvány komoly, elhúzódó félelmet kelt a hazai háztartások körében, egyre többen aggódnak állásuk elvesztése miatt, és tartanak az év végi nagyobb kiadásoktól - mutat rá a BÁV Zálog országos, közel 100 fiók bevonásával november közepén készített felmérése. A járvány második hulláma egyre inkább takarékoskodásra szorítja és…

Egyre nyugtalanabbak a magyarok a koronavírus miatt?

A koronavírus-járvány komoly, elhúzódó félelmet kelt a hazai háztartások körében, egyre többen aggódnak állásuk elvesztése miatt, és tartanak az év végi nagyobb kiadásoktól - mutat rá a BÁV Zálog országos, közel 100 fiók bevonásával november közepén készített felmérése. A járvány második hulláma egyre inkább takarékoskodásra szorítja és…

Egy Idős Fotós Ölte Meg New Yorkban A Magyar Manökent És A Barátnőjét

35 éve halt meg tragikus körülmények között az egyik leghíresebb magyar manöken, az arisztokratikus megjelenésű és meseszép Lantos Piroska. 1985. január elsején, miközben mindenki az újévet ünnepelte, New Yorkban ért véget Piroska élete. Csupán 29 évesen… Azon a napon a Tudor City Plázában található lakásban három holttestet…

Így töltötte a hatósági karantént a magyar szépségkirálynő

Life
-
 Ma 06:45Életmód

Gelencsér Timit is utolérte a koronavírus, egy adást ki kellett hagynia a Dancing with the Starsból. Táncpartnere, Hegyes Berci a Life.hu-nak elmondta, ő miért nem kapta el Timitől a vírust, de az ismét maximális pontot kapó szépségkirálynő azt is elárulta, mivel töltötte a hatósági karanténját.

Semmi jót nem ígér a tél az Ausztriában dolgozó magyarok számára

Csaknem 6000 fővel csökkent az Ausztriában foglalkoztatott magyarok száma októberben, ami szezonálisan akár normális is lehetne, de év/év alapon csökkenést jelent a megszokott emelkedés helyett. Más országok polgárainak száma kevésbé esett vissza, alig több mint feleannyi román veszítette el az állását, mint magyar. Ám a november és…

Így alakult szeptembertől a fertőzöttek száma Magyarországon

A naponta bejelentett új koronavírus-fertőzöttek száma covid-19

Fájdalmas hír: elhunyt a csodálatos színésznő

Blikk
-
 Ma 05:00Bulvár

Lánya szívszorító sorokkal közölte a szomorú hírt.

Legyőzte a svédeket a magyar női kézilabda-válogatott

A magyar női kézilabda-válogatott 28-27-re nyert Svédország vendégeként Európa-bajnoki felkészülési mérkőzésen, szombaton Trollhättanban.