Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Kiderült Tatár Csilla második gyerekének a neme

24
-
  Ma 05:55 Bulvár

A Story magazin brékingelte a hírt.

Játék a 70-es, 80-as évek nagy magyar slágereivel kvíz - összejön a telitalálat?

zene.hu
-
  Ma 05:49 Zene

Íme egy újabb nagyszerű zenei kvíz a Zene.hu és a Kvizmester.com együttmüködésének köszönhetően. Íme a Játék a 70-es, 80-as évek nagy magyar slágereivel kvíz.

Nem indokolt a soron kívüli vásárlás

Magyar Nemzet
-
  Ma 05:45 Gazdaság

A hazai áruellátás zavartalan és folyamatos, így a boltokban káosz legfeljebb a pánikkeltés miatt alakulhat ki, a vírushelyzet miatt nem.

Egyre kevesebb sört isznak a németek

Növekedés
-
  Ma 05:35 Gazdaság

A sör már nem szexi – kommentálta egy ágazati szakértő a német Die Weltnek, hogy az újraegyesítés óta 25 százalékkal csökkent Németországban a sörfogyasztás. Amíg 1992-ben 120,2 millió hektoliter sört ittak a németek, addig az a szám 2019-ben már csak 92 millió hektoliter volt.

Nem a szülők génjein múlik, hogy milyen nemű gyerekek születnek

Napidoktor
-
  Ma 05:33 Egészség

Egy ausztrál kutatás megcáfolta azokat az évszázados elméleteket, melyek szerint a szülői géneken múlik, vagyis örökölhető, hogy egy-egy családban fiúk vagy lányok születnek-e. A Queenslandi Egyetem tudósai bebizonyították, hogy a szülői gének nem határozzák meg az utódok nemét – írta a medicalxpress.com a brit tudományos…

SZIN 2020 - Nemzetközi sztárok a fellépők közt

zene.hu
-
  Ma 05:26 Zene

Nemzetközi sztárok és hazai sikercsapatok lépnek föl a nyári fesztiválszezon egyik záróeseményén, a Szegedi Ifjúsági Napokon (SZIN) - tájékoztatták a szervezők hétfőn az MTI-t.

Megdőlt Elvis Presley 59 éves rekordja

zene.hu
-
  Ma 05:23 Zene

Justin Bieber megdöntötte Elvis Presley 59 éves rekordját: a kanadai énekes 25 évesen a legfiatalabb szólóelőadó lett, aki hét első helyezett lemezzel rendelkezik, miután Changes című albuma is az amerikai Billboard slágerlista élére tört.

Nem csillapodik az influenzajárvány

Tovább nőtt az influenzaszerű megbetegedések száma az országban: az elmúlt héten már közel 39 ezren fordultak orvoshoz.

A legrövidebb házasságok Hollywoodban: voltak, akik alig másfél nap után elváltak

Joy
-
  Ma 05:13 Bulvár

Akadt néhány házasság, ami a másnapot is alig élte meg. Gondoltad volna, hogy ezek a sztárok ilyen rövid ideig voltak házasok?

Szeretnél egy blokklánc projekt logót magadra varratni 3000 dollárért?

BitcoinBázis
-
  Ma 05:08 Gazdaság

A Kusama Human Blockchain Project fizet azért, ha a kövekező tag magára varratja a projekt logóját.  A Kusam Human Blockchain Megjelent a BitcoinBázis oldalon.

Recesszióban a német feldolgozóipar

A koronavírus-járvány várható negatív következményeitől függetlenül is folytatódik a feldolgozóipari recesszió Németországban a berlini DIW gazdaságkutató intézet szerdán az MTI-hez eljuttatott februári konjunktúra-barométere alapján.

Koronavírus: óvatosság kell, nem pánik

Babaszoba
-
  Ma 04:39 Életmód

Tovább terjedt Észak-Olaszországban a koronavírus, egy magyart Bécsben szállítottak kórházba, tovább nőtt az áldozatok száma. Valószínűleg már Magyarországon van a vírus.

Nemzetközi innovációs audit segíti a kkv-k fejlesztéseit

Magyarország jelenleg az Európai innovációs eredménytábla 23. helyén szerepel, most azonban hatékony segítséget kaphatnak fejlődésükhöz a kkv-k. A hazai vállalkozások az Enterprise Europe Network (EEN) hálózaton keresztül olyan, nemzetközi szinten alkalmazott innovációs elemzést és tanácsadást vehetnek igénybe, amellyel hatékonyan…

Nem sok változott az új Talismanban

Alapvetően a Renault mindent elkövetett, hogy fenntartsa az érdeklődést és az izgalmat a Renault Talisman megújult változatával kapcsolatban, de sajnos kár volt, ugyanis az gyorsan kiderült az autó bemutatása után, hogy külsejét tekintve szinte minimálisan változott csak az autó, a változások főleg a technikai oldalt érintik.

Alonso szerint szó sem volt Honda-vétóról

USAracing
-
  Ma 04:34 Sport

Február elején robbant a bomba, miszerint a Honda ármánykodásának köszönhetően hiúsult meg Fernando Alonso Indy...