Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 464 hír

Ideiglenes engedélyt kapott az AstraZeneca és a Szputnyik oltóanyaga, de még mindkettőre várni kell

Mindkét vakcina esetében kérdéses, mikor kezdhetik meg vele a lakosság oltását. A Szputnyikhoz még hiányzik az NNK engedélye, a brit oltóanyagot pedig az Európai Gyógyszerügynökség jóváhagyása nélkül nem szállíthatják. Mivel az utóbbi jövő héten érkezik, kérdéses, egyáltalán miért volt szükség a magyar hatóságok különutasságára.

Pályabejárást tartottak a Kórház utcai stadionban

Szerdán tartották a szokásos, tavaszi szezon előtti biztonságtechnikai ellenőrzést, és pályabejárást a békéscsabai Kórház utcai stadionban. Tekintettel a járványügyi előírások betartásra, ezúttal két részben folyt az esemény, hiszen csak így volt garantálható az egy légtérben maximálisan jelenlévő 10 fős létszám.

Ez a kemény asszony tarolhatja le az idei Oscar-gálát

Magyar feliratos előzetes érkezett A nomádok földjéhez.

Vérlovag: 23 perc Budapestről Tatabányára

Sárvári Zsolt egyike annak az ötfős csapatnak, akik motorral és autóval viszik a lehető leggyorsabban a vérkészítményeket az országban.

Majdnem két hónapig tartott egy lerohadt dobozt elszállítani Szolnokon

Mindig azt gondoljuk, hogy nincs lejjebb, aztán lám, jön az újabb pofon. 

Hamilton és a Mercedes még nem adott arról hírt, hogy megállapodtak volna az idei szezonra,

Nuus
-
 Ma 11:48Forma1

Stefano Domenicali elárulta, Lewis Hamilton nem mondta el neki, hogyan fog majd dönteni.

Csaknem 7 százalékos idei növekedésre számít a Takarékbank

A járvány vártnál nagyobb második hulláma és az újabb korlátozó intézkedések miatt a bruttó hazai termék (GDP) tavalyi visszaesésének mértékét 5,3 százalékra rontották a Takarékbank elemzői a korábbi 4,7 százalékos várakozásukról, míg a járvány elhúzódása miatt az idén 6,8 százalékos növekedéssel számolnak az alapforgatókönyv szerint a…

Tour de Hongrie 2021: Kusztor Péter csapata is indul az idei versenyen

Immár harmadik alkalommal szerepel majd a Magyar Körversenyen a cukorbetegség mellett a legfelső szinten sportoló kerékpárosokból álló amerikai ProTeam, a Novo Nordisk, sorraiban az elmúlt másfél évtized egyik legjobb magyar kerékpárosával.

Már húsz percig tarthat a találkozás a kecskeméti Margarétában

Baon
-
 Ma 11:25Belföld

Továbbra is nagy szükség van a látogatói konténerre a kecskeméti Margaréta Otthonban, hiszen az idős lakók és szeretteik máshogy nem találkozhatnak, nem láthatják egymást.

Ez az ami az idei Monte-Carlo Raliról hiányozni fog

Az elmúlt években mindneki arra panaszkodik, hogy már semmi nem olyan mint régen. Nem állnak sorfalban a nézők a pályák szélén, a B csoportos tömegek és azok hangulata pedig már nagyon messzi álomképnek tűnik. Tegyük hozzá, hogy a fegyelmezetlenség és az akkori nem túl biztonságos lebonyolítás nem is hiányzik a…

Paradicsommal, mozzarellával sült, rakott tészta: 40 perc sem kell hozzá

Femina
-
 Ma 10:52Recept

A napfényes Olaszország ízeit hozza el a konyhádba a paradicsommal és mozzarellával sült rakott tészta.

Elmarad az idei miskolci kocsonyafesztivál

Elmarad az idei miskolci Kocsonyafesztivál, a szervezők a koronavírus-járvány elleni védelmi intézkedéseket szem előtt tartva hozták meg a döntést - közölte a miskolci önkormányzat szerdán az MTI-vel.

Hajnalban házkutatást tartottak Lagzi Lajcsinál

A mulatós zenész jelenleg külföldön tartózkodik.

Erős lesz az idei Samsung csúcstelefon a képalkotásban (is)

A Samsung Galaxy S21 Ultra 5G igen-igen meggyőző kamerarendszert kapott. Mutatjuk! A Samsung a szokásosnál némiképpen korábban, már az év legelején lerántotta a leplet csúcstelefonjáról. A Samsung Galaxy S21 Ultra 5G a várakozásoknak megfelelően brutálisan erős hardvert, valamint remek kijelzőt kapott. Emellett kiemelt figyelem…