Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Most érdemes aranyba fektetni?

Növekedés
-
  Ma 03:37 Gazdaság

A tőzsdei rekordok ellenére, vagy pont azért, a legnagyobb befektetési házak az arany árának emelkedésével számolnak. Mutatjuk, mely tényezők állnak a nemesfém népszerűségének hátterében.

Figyelmeztetést adtak ki hétfőre a hőség, zivatarok és felhőszakadás miatt is - Részletek

Figyelmeztetést adtak ki több megyére a hőség, a zivatarok és a felhőszakadás miatt. Mutatjuk a részleteket.

Szinetár Dóra megható sorokkal köszöntötte fel férjét

Propeller
-
  Ma 00:35 Bulvár

Szinetár Dóra 40. születésnapja alkalmából köszöntötte fel férjét, Makranczi Zalánt közösségi oldalán. A színésznő a fotómontázs mellé azt írta: Itt ugyan egy nap késéssel, (tegnap az utazás és az ünneplés után már nem tudtam), de itt is a Jóisten Éltesse az én Kedvesemet! Ha ő nem lenne, ez a világ sokkal kevesebbet érne... És nem csak…

„Egy évünk van ezt feldolgozni, de sose feledjük ezt a vb-t”

M4 Sport
-
  Tegnap 22:17 Sport

A kardcsapat az olimpián vágna vissza a dél-koreaiaknak.

Állj félre, Fortnite, új seriff van a városban

Index
-
  Tegnap 22:08 Gaming

Januárban indult a legújabb videójátékos őrület, de csak nyáron szabadult el igazán. Mi az az auto battler, és miért szeretik annyian?

Nem tudjuk, hogy Trump most mit gondol a klímaváltozásról, de pokoli forróság van a keleti parton

Hőhullámtól szenved az Egyesült Államok keleti partvidéke, több helyen a 40-43 Celsius fokot is meghaladja a hőmérséklet.

Újra több tízezer tüntető vonult fel Hongkongban, összecsaptak a kivezényelt rohamrendőrökkel

Ismét több tízezren vonultak utcára Hongkongban vasárnap, hogy tiltakozzanak a kiadatással kapcsolatos,  törvénytervezet, valamint a város Peking-barát kormányzata ellen, illetve követeljék a demonstrálókkal szembeni rendőrségi intézkedések független kivizsgálását. A tiltakozók menetét a demonstrációt szervező Civil Human Rights Front…

A féltékenység így mérgezi a párkapcsolatot

HáziPatika
-
  Tegnap 21:34 Egészség

Minden ember volt már féltékeny életében, sőt, sokan vannak, akiknek ez szinte mindig hozzátartozik egy párkapcsolathoz. Baj akkor van, ha túlzásba esünk. Nem könnyű, de azért tehetünk valamit ellene.

Trump felhívta a svéd miniszterelnököt, hogy hagyja futni A$AP Rockyt, de csúnyán visszapattant

444
-
  Tegnap 21:17 Külföld

Stefan Lövfen barátságosan tájékoztatta amerikai kollégáját, hogy náluk a miniszterelnök nem intézhet el büntetőügyeket.

Egy 16 éves diáklány kapta a Szabadság-díjat és ezzel 25 ezer eurót – a pénzt környezetvédő szervezeteknek ajánlotta …

Greta Thunberg svéd környezetvédő aktivista vehette át vasárnap Franciaországban a Szabadság-díjat, amelyet a normandiai partraszállás emlékére és szellemiségének megőrzésére alapítottak. A díjat második világháborús veteránok jelenlétében adtak át a normandiai Caen városában.

Augusztus első felében nem lehet bringával átjutni a hárosi Duna-hídon

Ittlakunk
-
  Tegnap 20:53 Budapest 20. ker

A Strabag közlése szerint előreláthatólag augusztus 1-jétől augusztus 19-ig lezárják a hárosi Duna-hídon a kerékpárosok számára fenntartott utat – értesültünk a Magyar Kerékpárosklub Dél-pesti Területi Szervezetétől.A tájékoztatótáblákat már több ponton kihelyezték a híd környezetében, hogy minden arra közlekedő időben értesüljön a…

Öt után most hatig jutott a Szekszárdi UFC

Teol
-
  Tegnap 20:41 Sport

Szekszárdi UFC kezdi elkapni a ritmust, Dienes Pál alakulata a legutóbbi szezonban még NB III-as Pénzügyőr SE-nek gurított egy hatost.

Megható, amit volt feleségéért tesz Vitray Tamás

Life
-
  Tegnap 20:30 Bulvár

30 éve váltak el, de a szeretet megmaradt.