Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

A soproni rendőrök elfogtak egy férfit, aki eltiltás hatálya alatt, feltehetően ittas állapotban közlekedett gépkocsijával

A soproni rendőrök elfogtak egy férfit, aki eltiltás hatálya alatt, feltehetően ittas állapotban közlekedett gépkocsijával Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 12. 03., cs - 07:38 A 38 éves járművezetőt a nyomozók őrizetbe vették.

Könnyedén nyertek a katalánok a Puskás Arénában

VG
-
 Ma 07:26Sport

A Fradi először nem szerzett gólt a BL főtábláján.

Kutyák a karácsonyfa alatt: Márton Attila különvélemény

Akármennyire lerágott csont, akárcsak a fenyőfa, az ajándékként adott kutyák témája is örökzöld.

Zenészből ipari alpinista, színészből villanyszerelő lett – B tervek a járvány alatt

SzMo
-
 Ma 07:01Karrier

A padlóra került kulturális élet egyre több szereplője kezd bele valami teljesen újba, felismerve, hogy a jelenlegi helyzetben nem árt több lábon állni. Négyen meséltek motivációikról.

Csepeli HÉV: hat hónap ráadás

Jövő nyárig tolódhat ki a vágányzár az atlétikai stadion csúszása miatt. A világbajnokságra így se lesz meg az új vonal.

M85 – Épül a Iv. ütem és az alagút is a Bécsi-domb alatt Sopronnál

Kisalföld
-
 Ma 06:37Megyei

Látványosan halad az M85-ös gyorsforgalmi részeként a Bécsi-domb alatt épülő alagút kialakítása.

Csaknem ötezer forinttal nőttek egy hónap alatt az agrárbérek

Az augusztusi 312 510 forintról szeptemberre 317 128 forintra nőtt az átlagbér a mezőgazdaság, erdőgazdaság, halászat összevont kategóriában – derült ki a Központi Statisztikai Hivatal (Ksh) keresetekről szóló gyorstájékoztatójából.

Ez a Porsche úgy gyorsul 300 km/óra felett, ahogy az átlagautók száz alatt

Nem egy gyári prototípusról van szó, mégis elképesztő amit művel a 2000 lóerőre húzott Porsche 911-es.

Koronavírus: április óta nem haltak meg ennyien egy nap alatt az Egyesült Államokban

Április óta a legmagasabbra emelkedett az Egyesült Államokban a koronavírus okozta halálesetek napi száma, a baltimore-i Johns Hopkins egyetem szerdai közlése szerint az elmúlt 24 órában több mint 2700-an haltak bele a Covid-19-be.

A rádió kulcsszerepet töltött be a járvány alatt

Egy spanyol tanulmány szerint a koronavírus-járvány alatt a rádió bizonyult az egyik legfontosabb információforrásnak, és műsorai jól alkalmazkodtak a rendkívüli körülményekhez.

Tíz év alatt óriási mértékben nőttek a beruházások Magyarországon - Mi lesz a koronavírus után?

Újabb bravúrra lesz szükség a beruházásoknál, hogy a járvány elmúltával megközelítsük a koronavírus előtti növekedési dinamikát. Ez korábban már sikerült. 2010 és 2019 között Magyarországon bővültek messze a legnagyobb mértékben a beruházások, magunk mögé utasítva a visegrádi országokat és az Európai Uniót.

Ilyen volt a hazai webáruházak elmúlt 11 hónapja

Új aranykort, majd hektikus hullámzást hozott a pandémia a hazai, aktívan hirdető webáruházak számára. A frissen szerzett alkalmazkodási stratégiák mellett jelentős adatvagyont is felhalmoztak a piac sikeres szereplői, ami a karácsonyi kereslet meglovagolásának egyik kulcsmotívuma lehet – a HD marketing e-kereskedelmi…

Erős befolyás alatt az Európa Tanács és az Emberi Jogok Európai Bírósága

Magyar Nemzet
-
 Tegnap 23:26Belföld

Nemcsak az Európai Unióban, de a jogvédelemmel foglalkozó Európa Tanácsban és az Emberi Jogok Európai Bíróságán is megjelentek Soros György emberei.

Kilenc hónapja állandó készültségben

Egymásnak sokszor ellentmondó minisztériumi rendeletek, katonák az ajtó előtt, feszített tempó és egyéni felelősség – mindezek együtt jellemzik a szociális intézményeket a koronavírus-járvány ideje alatt.