Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 202 hír

Filléres házi praktikák makacs foltok ellen – 7 bevált csodaszer

Bien
-
  Ma 04:31 Otthon

Elég egy rossz mozdulat, és máris helyrehozhatatlannak látszó foltot eltettünk kedvenc ruhánk becsületén. Kétségbeesett segítségkérésünkre...

Könnygázt fújt a 6 éves gyerekekre a tanár

MaHu
-
  Tegnap 22:31 Baleset-bűnügyRománia

A tanárt kirúgták, és őrizetbe is vette a rendőrség.

Harminc éven át zaklathatott gyerekeket a pap, harminc év börtönt kapott

Arthur Perrault katolikus papot most csak egyetlen gyermek bántalmazása miatt ítélték el, de több áldozata is lehetett.

Könnygázt fújt a 6 éves gyerekekre a tanár egy romániai iskolában

Azt állítja, önvédelemből fordította saját tanítványai ellen a gázsprayt, mert szerinte rátámadtak. Akár hét év börtönre is ítélhetik ezért.

Gyerekek és szülők a nyelvvizsga rengetegben – mi alapján, melyiket válasszuk?

Famiily
-
  Tegnap 19:47 Életmód

Külföldi rendszámú autó áll meg két magyar rendőr mellett. A sofőr leengedi az ablakot, és megkérdezi: „Sprechen Sie bitte Deutsch?” A rendőrök bambán állnak. Az autós még három nyelven próbálkozik, de mivel csak értetlenkedés fogadja, feladja, és elhajt. Mire az egyik rendőr a másiknak: „Nézd már, mennyi nyelven beszél, aztán mire ment vele?”…

Ne terheljük túl a gyerekeket az iskolakezdéskor

Blikk
-
  Tegnap 19:35 Bulvár

Elkezdődött az iskola, és javában zajlik a délutáni programok szervezése is. A paletta széles: nyelvtanulás, sport, rajz, ének-zene, informatikai szakkörök, tanfolyamok közül válogathatunk, a gyermek érdeklődési körének megfelelően. De jót teszünk-e azzal, ha minél több foglalkozásra íratjuk be a lurkókat? A következő összeállításban Licsár…

Novák Katalin: A ma vállalt gyerekek fogják alakítani a magyar jövőt

A gyermek a jövő közösségeinek alapja, a magyar jövőt azok a gyerekek és az ő gyermekeik fogják alakítani akiket ma vállalnak a szüleik - mondta az MTI-nek az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) család- és ifjúságügyért felelős államtitkára Veresegyházán szombaton.

A legjobb köhögés elleni házi praktikák

Női NetCafe
-
  Tegnap 19:00 Egészség

A hideg idő beálltával egyre jobban ki vagyunk téve a baktériumok és a vírusok támadásának. A megfázás egyik fő tünete, a kellemetlen köhögés ellen azonban gyógyszerek nélkül is sokat tehetsz, a természet patikájában ugyanis számtalan segítőtársat találhatsz.

Könnygázt fújt a 6 éves gyerekekre a tanár

Könnygázzal fújt le egy tanítónő egy hat és egy hét éves gyereket az osztályteremben Tasnádszántón. A magyar határhoz közeli településen dolgozó pedagógus ezt azzal magyarázta, hogy a gyerekek megtámadták. A tanárt kirúgták, és őrizetbe is vette a rendőrség. Akár hét év börtönbüntetést is kaphat.

Elsősegélynyújtás gyerekekkel, fiatalokkal, felnőttekkel

RTL Klub
-
  Tegnap 18:08 Bulvár

Robbanásban sérülteket, áramütést ért munkásokat és vajúdó kismamákat láttak el fiatalok Zalaegerszegen. Az országos elsősegélynyújtó versenyen gyerek, ifjúsági és felnőtt kategóriában 20 állomáson mérhették össze tudásukat az elsősegélynyújtók.

Jó hírt kaptak a magyar szülők: így gondolkodnak a gyerekek az étkezésről

Pénzcentrum
-
  Tegnap 17:31 Gazdaság

A gyerekek ma már a közösségi médiából és az influencerektől is tájékozódnak a táplálkozásról, de a résztvevők több mint háromnegyedénél még mindig a szülők véleménye a legfontosabb - derül ki egy kutatásból A kutatás rávilágított...

5+1 hasznos tipp, hogy nagyon hamar végezz a házimunkával

Bien
-
  Tegnap 16:31 Otthon

Nehéz összeegyeztetni a házimunkát és az élet többi területét, de azért nem is lehetetlen. Ha állandóan úszol a teendőkkel, akkor olvasd...

Labdát és kardot ragadtak a gyerekek Debrecenben

Cívishír
-
  Tegnap 16:26 Megyei

Számos sportággal ismerkedhettek meg.

Közlekedjünk biztonságosan – Két keréken is

Vaol
-
  Tegnap 15:30 Megyei

Vas megyében is igaz, hogy nyáron több kerékpáros baleset történt, de a számuk még mindig nem mondható jelentősnek. Cikkünk megjelenésekor a rendőrségi kimutatás még nem fedte le az augusztusi hónapot a balesetek számával kapcsolatban, ezért mind a 2018-as és 2019-es adatokat július hónap bezárásáig vizsgáltuk.

Tenisz: házidöntő Japánban; Plísková finalista Csengcsouban

NSO
-
  Tegnap 14:33 SportJapánKína

Az első helyen kiemelt Karolína Plísková és a hetedikként rangsorolt Petra Martic jutott be a fináléba a kínai Csengcsouban zajló kemény pályás női tenisztornán. A szombati elődöntőben előbbi az ausztráliai Ajla Tomljanovicot, míg utóbbi a francia Kristina Mladenovicot győzte le két játszmában.