Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 419 hír

Kétmilliós bírságot fizethet az önkormányzat, mert "trükkösen" választottak kivitelezőt

Ha mindez igaz - márpedig a Közbeszerzési hatóság határozata igaz -, kétmillió forint bírság (plusz vagy félmillió perköltség) megfizetésére kötelezték a Budafok-tétényi önkormányzatot.Ha ekkora összeg csak úgy "elillan" az éves költségvetésből, még a világ leggazdagabb önkormányzatának sem esik jól. És valahol ez nem is az…

A férj állítja nem kapott megfelelő egészségügyi ellátás egy rákos kétgyermekes anyuka: hatszor küldték haza helyhiány …

Nem kapott megfelelő egészségügyi ellátás egy rákos veresegyházi nő. A tragédiáról a nő férje számolt be.

Kétezer külföldi kapott francia állampolgárságot a járványban tanúsított helytállásáért

Egészségügyi dolgozóként, biztonsági őrként, takarítóként, gyerekvigyázóként, pénztárosként, hulladékszállítóként, házi ápolóként dolgozó külföldiek is állampolgárságot kaptak Franciaországban, eddig több mint 2 ezren. A járvány alatt tanúsított helytállásukat szeretnék elismerni.

16 milliárdos oltáskampányra készül a kormány

444.hu
-
 Ma 07:44Egészség

Felhívják az állampolgárok figyelmét a regisztráció és az oltás szükségességére és fontosságára.

Eszközöket kapott közterei rendben tartására és pénzt templomának felújítására Gyöngyösfalu

Vaol
-
 Ma 07:00Megyei

Közös cél Gyöngyösfalu fejlődése – mondta el lapunknak a településen tett látogatása után Ágh Péter, a térség országgyűlési képviselője.

15 évesen jégkrémet árult, 30 évesen már milliárdos

Player
-
 Ma 06:30Sport

Saul Canelo Álvarezt jelenleg súlycsoportoktól függetlenül a világ legjobb bokszolójának tartják. A mexikói 30 éves korára rengeteg vb-övet gyűjtött be és százmillió dollár feletti vagyonra tett szert. Pedig 15 évesen még jégkrémet árult, és az édesapja hallani sem akart arról, hogy a fia bokszoló legyen.

Életfogytiglant kapott a két amerikai fiatal, akik megöltek egy olasz rendőrt

444.hu
-
 Ma 06:14Külföld

2019 nyarán, római vakációjukon ment végzetesen félre kokainvásárlási kísérletük.

Olyan pozíciót kapott Bari, amilyen még nem volt

Mínuszos
-
 Ma 04:33Karrier

A T-Systems Bari Andrást nevezte ki a nagyvállalati értékesítési üzletág vezetőjének. Bari a T-Systems nagyvállalati értékesítési üzletág többszáz ügyfeléért felelős terület vezetője lett. A pozíció korábban nem létezett, a T-Systems digitális modellváltásához kapcsolódóan alakították ki. A terület elsődleges célja a szegmens ügyfélkörének…

Oltás után kapott trombózist két magyar nő, az AstraZeneca reagált

Két nő is mélyvénás trombózist kapott AstraZeneca oltás után, a társaság közleményében azt írta: kérik az érintetteket, hogy minden esetben tegyék meg a mellékhatásokkal kapcsolatos bejelentést a hatóság vagy a vállalat elérhetőségein, ezután minden esetet részletesen kivizsgálnak.

Megvan a jogerős ítélet: ennyit kapott az újpesti rendőrbaleset okozó egyenruhás

Jogerősen másfél év – két év próbaidőre felfüggesztett – szabadságvesztésre ítélték azt a rendőrt, aki 2018 februárjában halálos közúti balesetet okozott Újpesten. Két, megkülönböztető jelzést használó rendőrautó ütközött össze, a balesetben a vádlott utasa meghalt.

Másfél év felfüggesztettet kapott a rendőr, aki halálos balesetet okozott Újpesten

Jogerősen másfél év - két év próbaidőre felfüggesztett - szabadságvesztésre ítélték azt a rendőrt, aki 2018 februárjában halálos közúti balesetet okozott Újpesten. Két, megkülönböztető jelzést használó rendőrautó ütközött össze, a balesetben a vádlott utasa meghalt.

Nem mindennapi lehetőséget kapott Grosjean a búcsúzásra

Francia Nagydíjon, bemutatókörrel búcsúzhat a tavaly horrorbalesetet szenvedő korábbi Forma–1-es pilóta, Romain Grosjean. Kép:YouTube A versenyző idén már a IndyCar-ban versenyez, azonban Toto Wolff, a Mercedes osztrák csapatfőnöke szerette volna, ha Grosjean utolsó, sorozatbéli emléke nem a tavalyi, az a szahíri baleset lenne,…