Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

A "10 éves kihívás" sokkoló fotókat is eredményezett a közösségi médiában

A #tenyearschallenge valószínúleg már a te Instádat is elárasztotta. Vannak azonban olyan emberek is, akik nem magukat mutatták meg a kihívásban, hanem valami sokkal súlyosabb problémára hívták fel a figyelmet.

Nem diplomás, hanem gyakornok kell a brit iparnak

autopro
-
  Ma 15:00 Gazdaság

A brit vállalatok közel háromnegyede (72 százalék) tervezi, hogy a közeljövőben gyakornokokat foglalkoztat, szemben a 2014-ben mért 66 százalékkal, derült ki egy nagy-britanniai felmérésből. A diplomások iránti munkáltatói igények 34 százalékra estek, szemben a 2014-es 66 százalékkal.

Feljelentette a kormánymédia csatornáit Sneider Tamás, mert bemutatták felesége karlendítős videóját

Index
-
  Ma 14:48 Belföld Jobbik HírTV

A felvétel a jobbikos képviselő három évvel ezelőtti esküvőjén készült, de szerinte csak poénkodtak.

Lajčák már Šefčovičot ajnározza, a KDH meg nem indít elnökjelöltet

Parameter
-
  Ma 14:43 Határtalan

Alojz Hlina, a parlamenten kívüli KDH vezetője úgy nyilatkozott, pártja nem nevez senkit a március közepi elnökválasztásokra. A kereszténydemokraták a már most ismert jelöltek egyikét fogja támogatni, de hogy pontosan kit, azt majd egy hónap múlva, a tömörülés országos tanácsának ülésén döntik el. Továbbra is érvényes az a párthatározat,…

Nemzeti konzultációt indítottak a magyar tűzoltók

ATV
-
  Ma 14:42 Belföld

A szakmabeliek nem éppen ideális helyzetére próbálják felhívni a figyelmet.

BOAC retro festésbe öltözteti egyik 747-esét a British Airways

AIRportal
-
  Ma 14:31 Cégvilág

Fennállásának századik évfordulójára a British Airways retro festésbe öltözteti egyik Boeing 747-esét, a gép a BOAC (British Overseas Airways Corporation) dizájnját viseli majd.

Új kormányablakban intézhetik az ügyeket Törökbálinton

A városháza épületében megnyílt kormányablak az Épkar Zrt. és a Zeron Zrt. közös munkájával valósult meg, és csaknem 60 négyzetméteren várja az ügyfeleket.

Spielberg egy 17 éves, ismeretlen lányt választott a West Side Story női főszerepére

Fidelio
-
  Ma 14:30 Kultúra

Steven Spielberg egy nyílt szereplőválogatáson feltűnt, ismeretlen 17 éves lányra bízta Maria szerepét a West Side Story új filmes feldolgozásában.

Ellenzéki képviselők ellen indít eljárást az ügyészség az MTVA-nál történtek miatt

A Központi Nyomozó Főügyészség vizsgálata szerint jogosan léptek fel az MTVA őrei azok ellen az ellenzéki képviselők ellen, akik december 16-án és 17-én a köztelevízió székházában be akarták olvastatni ötpontos követelésüket. Hadházy Ákos szerint elképesztő az ügyészség indoklása.

Brit toplista: jól rajtolt az Ace Combat 7

Gamekapocs
-
  Ma 14:00 Gaming

A repülőgépes franchise 1995-ös debütálása óta az egyik legjobb megjelenésén van túl, de úgy látszik, még ez sem volt elég, hogy letaszítsa a trónról a New Super Mario Bros. U Deluxe-kiadását.

34 éves nőt mentettek ki a tűzből Ungváron

Az oltási munkálatokat az Ungvári Állami Tűzoltóegység munkatársai végezték. Összesen 3 tűzoltóautóval 9 ember dolgozott a lángok oltásán. Elsőként a helyszínre a rendőrök érkeztek, akik kinyitották a bejárati ajtót, ám a sűrű füst miatt...

Karlendítős esküvői videó került elő Sneider Tamás jobbikos képviselő feleségéről a kormánymédiában

444
-
  Ma 13:40 Belföld Jobbik HírTV

A képviselő szerint csak poénkodtak, felesége nem náci. Sneider feljelentést tett a privát felvételek kiszivárogtatása miatt.

Diplomáciai botrányt okozott, mégis havi félmilliót kap a kormánytól a volt nagykövet

Hiába bocsátották el a külügyből, egy másik minisztériumtól kap pénzt a diplomata. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma havi félmillió forintot fizet a nemrég diplomatarendszám-botrányba keveredett bécsi nagykövetnek, írja a 444.hu. Perényi János feladata a szerződéslista szerint „a magyar-burgenlandi megállapodás…

A kormányfő pártja a legnépszerűbb Szlovéniában

VS
-
  Ma 13:30 Külföld

A megkérdezettek 56,1 százaléka szerint a kormány jó irányba halad.