Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Ma Van a Véradók Napja – kitüntetéseket vehettek át a megyei véradók

Megmentettek. Sokan mondhatják ezt olyanok, akiket komoly baj ért vagy súlyos betegek voltak, és akik ismeretlen, önzetlen embereknek köszönhetik az életüket: a véradóknak! Ez ma az ő ünnepük, az élettel megajándékozók és az élettel megajándékozottak közös ünnepe. Ilyenkor a Magyar Vöröskereszt és az Országos Vérellátó Szolgálat…

Így bontják a 155 éves debreceni műemléket! + FOTÓK!

Cívishír
-
 Ma 15:17Megyei

A Csokonai Színház épületének teljes felújítása a tervek szerint 2023-ban fejeződk be. 

Az 51 éves Matthew Perry eljegyezte 29 éves barátnőjét

A Jóbarátok sztárja és Molly Hurwitz 2018-ban találtak egymásra.

18 éves idegenbeli nyeretlenségét törné meg az Mtk az örökrangadón

A 12. fordulóval folytatódik a labdarúgó NB I, igaz, a csapatok közül csak négy játszott eddig teljes kört, azaz 11 mérkőzést. Az egy meccsre a csapatot sújtó koronavírusos esetek miatt nem kiálló, kettőt ellenfele beleegyezésével elhalasztó Újpest a Paks ellen „tér vissza”, a második helyen álló Kisvárda a Budafokot fogadja, a listavezető Ferencvá

Eltűnt 17 éves lányt keres a rendőrség

November 21. óta nem adott magáról életjelet.

Eltűnt egy 17 éves lány – segítséget kérnek a rendőrök

A csongrádi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy 17 éves tömörkényi lány megtalálásában.

Ketten együtt 105 évesek: vasárnap hajnalban 20 millió dollárért száll ringbe a két bokszlegenda

Magyar idő szerint vasárnap hajnali háromkor csap össze a bokszvilág két legemblematikusabb figurája, Mike Tyson és Roy Jones Jr. Ketten együtt 105 évesek. Vajon igazi küzdelem lesz-e a ringben Los Angelesben, vagy csak szórakozás.

Bűnösnek találták 16 éves barátja meggyilkolásában a zsolnai gimnazistát

A zsolnai kerületi bíróság 12 évre és négy hónap szabadságvesztésre ítélte el azt a fiatal lányt, aki tavaly megölte a 16 éves barátját és egyben gimnáziumi osztálytársát.

Biztonságos ajándékot kapott három család a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságtól

Jákfa három, anyagilag rászoruló, illetve sokgyermekes családja kapott füst-, illetve szén-monoxid érzékelő készüléket a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság jóvoltából.

A véradók napján a megyei Vöröskereszt díjazta segítőit

A koronavírus-járvány miatt központi ünnepséget nem rendeztek pénteken megyénkben a magyar véradók napján, ugyanakkor a kitüntetéseket postázzák az elismerésben részesültek számára, illetve többet jövő héten, egyenként adnak át.

Beteg kislánynak gyűjt egy csongrádi városrész

Tanévkezdéskor került ki egy nagy, szív alakú gyűjtődoboz a Piroskavárosi Általános Iskola elé. A piros fémtárgy nemcsak mutatós dísze az iskolának, de egyben jótékonysági célt is segít: a bedobott kupakokat összegyűjtik, hogy az azok árából befolyt összeggel egy beteg kislány gyógyulását támogassák.

Ma lenne 80 éves Bruce Lee

Ma lenne 80 esztendős a hongkongi-amerikai Bruce Lee, a 20. század egyik legnagyobb hatású ikonja, aki leginkább harcművész-színészként ismert, de íróként, rendezőként, valamint mint filozófus is...