Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Irán szankcionálta Donald Trumpot és kormányát

Irán szankciós listára helyezte Donald Trump amerikai elnököt és kormánya több volt és jelenlegi tagját - közölte kedden Szaíd Hatibzadeh iráni külügyi szóvivő.

Raši: A veszélyhelyzet megszakításával is a dilettantizmusát bizonyítja a kormány

Minden nap amatőrizmusáról tesz tanúbizonyságot a kormány, például azzal is, hogy két napra megszakad a veszélyhelyzet - jelentette ki Richard Raši független parlamenti képviselő, a parlamenten kívüli Hlas-SD elnökhelyettese, arra reagálva, hogy a kormány a hétvégén új határozatot fogadott el, amely nyomán két napig szünetelni fog a…

Pünkösdig zárva maradhatnak az éttermek és a szállodák? A kormány cáfol

Alaptalan, felelőtlen rémhír, hogy pünkösdig zárva kell tartaniuk a szállodáknak és az éttermeknek Magyarországon - közölte a Kormányzati Tájékoztatási Központ (KTK) kedden az MTI-vel.

Kormány: Rémhír a Pünkösdig tartó étteremzár

Telex
-
 Ma 18:47Egészség

A rémhír felröppenését egy titokzatos, a sajtóhoz is eljutott körlevél okozta, amiben pont az ellenkezője állt.

Jeszenszky Géza: a washingtoni viszony alakulása a magyar kormány kezében van

A magyar kormány azért nem kapott meghívót Joe Biden beiktatására, mert egyetlen más kormány sem kapott. A ceremóniára  mindig a nagykövetet hívják meg, mert ő az államfő képviselője. Ha tehát ott van a beiktatáson, akkor teljes joggal képviseli az országot. Magyarországot Takács Szabolcs washingtoni nagykövetünk képviseli majd. S,…

A kormány szerint "alaptalan rémhír", hogy pünkösdig zárva kell tartaniuk a szállodáknak és az éttermeknek

Alaptalan, felelőtlen rémhír, hogy pünkösdig zárva kell tartaniuk a szállodáknak és az éttermeknek Magyarországon - közölte a Kormányzati Tájékoztatási Központ (KTK) kedden az MTI-vel.

Főleg kormányközeli szervezeteket támogat a Szerencsejáték Zrt.

RTL Klub
-
 Ma 18:37Bulvár

Továbbra is főleg kormányközeli cégeknek és szervezeteknek ad esetenként százmilliós támogatást az állami tulajdonú Szerencsejáték Zrt. A K-Monitor, majd a Telex is megírta, hogy ezen a gyakorlaton a járványhelyzet alatt sem változtattak. A közpénzek átláthatóságáért küzdő civil szerzetnél azt mondják, ez nem jogszerűtlen, de aggályos. A kormány…

A kormány inkább orosz és kínai vakcinát vesz, de nem tartja zárva az országot Pünkösdig

Alaptalan, felelőtlen rémhír, hogy Magyarországon Pünkösdig zárva kell tartaniuk a szállodáknak és éttermeknek - közölte szerkesztőségünkkel a Kormányzati Tájékoztatási Központ.

A kormány szerint rémhír, hogy pünkösdig zárva tartanak a szállodák és éttermek

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége a korábbi nyilatkozatok alapján azzal számolt, május közepe előtt nem lesz nyitás, és erről értesítették tagjaikat is. Rogán Antal minisztériuma közölte, ilyen döntés nem született.

Pünkösdig zárva lesz az ország? A kormány szerint ez alaptalan rémhír

Alaptalan, felelőtlen rémhír, hogy Magyarországon Pünkösdig zárva kell tartaniuk a szállodáknak és éttermeknek - közölte szerkesztőségünkkel a Kormányzati Tájékoztatási Központ.

Irán szankciós listára helyezte Trumpot és kilenc másik amerikai tisztségviselőt

A döntést a többi között Kászim Szulejmáni tábornok és társai meggyilkolásával, az Irán-ellenes terrorizmus támogatásával, valamint terrorista csoportok kiképzésével és a perzsa állam elleni szankciók bevezetésével indokolták. “Magasrangú amerikai tisztségviselőket, köztük Donald Trump amerikai elnököt, Mike Pompeo külügyminisztert, Mark…

Hamarosan eldől a válságban lévő olasz kormány sorsa

Giuseppe Conténak valamivel több mint százötven szavazat is elegendő lesz az egyszerű többség eléréséhez.

Kormány: rémhír a pünkösdig zárva tartás

24.hu
-
 Ma 18:20Belföld

Közleményükben jelezték: nem hoztak ilyen döntést.

Navalnij-ügy: újabb szankciókat sürget az Európai Parlament

Az Európai Parlament plenáris ülése csütörtökön állásfoglalást fogad el Navalnij letartóztatásáról.