Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Trükközik az ukrán kormány

Keleti szomszédunk vámot vezetett be a polimer anyagok behozatalára.

Megtiltották a kormányzat tagjainak, hogy nyilatkozzanak a Szájer-ügy kapcsán

A 168óra információi szerint a kormányzat tagjainak megtiltják, hogy Szájer József ügyéről nyilatkozzanak. Állításuk szerint egy kormányközeli forrásuk megerősítette, hogy központi utasítás értelmében minden az üggyel kapcsolatos megkeresést vissza kell utasítaniuk.  Szájer József, a Fidesz európai parlamenti képviselője hétfőn mondott le…

Müller Cecília: vakcinainfo.gov.hu néven hamarosan új kormányzati tájékoztatási oldal indul

Egyelőre nincs oltásra alkalmas, koronavírus elleni vakcina Magyarországon, de a lakossági igények jelzésére hamarosan elindul a vakcinainfo.gov.hu honlap - mondta az országos tisztifőorvos a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs keddi online sajtótájékoztatóján. The post Müller Cecília: vakcinainfo.gov.hu néven…

Amerikai nyomásgyakorlásra készül a magyar kormány

Napi.hu
-
 Ma 18:54Belföld

Az új, Joe Biden vezette amerikai adminisztráció érdekérvényesítési eszköztárának várhatóan része lesz a jogállamisági nyomásgyakorlás - mondta a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) biztonságpolitikáért felelős államtitkára kedden az Országgyűlés külügyi bizottságának ülésén.

Szájer-ügy: megtiltották a kormányzat tagjainak, hogy nyilatkozzanak

Nyilatkozatstop van a lemondott EP-képviselő rendőrségi ügyéről.

Plusz forrást biztosít a kormány a hajléktalan ellátásra a koronavírus miatt

Csaknem 134,5 millió forint összegben hirdet pályázatot a hajléktalan személyek ellátását biztosító intézmények számára a járványügyi helyzettel kapcsolatos védekezés megszervezésére - derül ki az EMMI közleményéből.

A kormányközeli intézet Brüsszeltől félti a hajléktalan embereket, akik a Fidesznek múlt héten még nem voltak ilyen font…

Mérce
-
 Ma 17:57Vélemény

Az Európai Bizottság valóban közzétett egy akciótervet a bevándorló hátterű emberek lakhatásának megsegítésére, azonban ez kicsit másképp fest, mint azt a Migrációkutató Intézet lefesti.

Nagy befektetéseket tervez a kormány a napenergia területén, ingyenpénzre pályázhat a lakosság

Jelentős befektetési hullám indulhat a napenergia területén Magyarországon a következő években, a napenergia a legjobb megújuló energiaforrás az országban - mondta az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) energiaügyekért és klímapolitikáért felelős államtitkára, Kaderják Péter.

A törvény szerint járt el a Kormányhivatal

Egy gyermek kizárólagos felügyelete nem szerzett jog, a vér szerinti szülő köteles gondoskodni gyermekéről.

Plusz forrást biztosít a kormány a hajléktalanok ellátására

A Hajléktalanokért Közalapítvány csaknem 134,5 millió forint összegben hirdet pályázatot a hajléktalanokról gondoskodó intézményeknek.

Szájer ügy: megtiltották a kormányoldali politikusoknak, hogy nyilatkozzanak  

Nyilatkozatstop van a lemondott EP-képviselő rendőrségi ügyéről. Információink szerint a kormányzat tagjainak megtiltják, hogy Szájer József ügyéről nyilatkozzanak. Kormányközeli forrásunk megerősítette, hogy központi utasítás értelmében minden az üggyel kapcsolatos megkeresést vissza kell utasítaniuk.  A Fidesz, amelynek Szájer…

Bocsánatot kért a transzneműektől a holland kormány

Azért, mert sterilizálásra kényszerítették őket a törvények. A holland kormány kedden hivatalosan bocsánatot kért egy korábbi törvény miatt, amely a sterilizáció feltételéhez kötötte a transzneműek nemváltásának jogi elismerését – írta a holland sajtó. Sander Dekker jogvédelemért felelős holland miniszter, a Néppárt a Szabadságért és Demokráciáért

Lehet, hogy karácsony előtt a kormány lazítani fog - megszólalt Gulyás

Jó lenne a családok számára a találkozásokat minél szélesebb körben lehetővé tenni - erről beszélt a karácsony kapcsán egy kérdésre válaszolva Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter az Országgyűlés igazságügyi bizottságában tartott meghallgatásán kedden.

Bocsánatot kért a transzneműek sterilizálásra kényszerítése miatt a holland kormány

A holland kormány kedden hivatalosan bocsánatot kért egy korábbi törvény miatt, amely a sterilizáció feltételéhez kötötte a transzneműek nemváltásának jogi elismerését- írta a holland sajtó.

A holland kormány kárpótlást fizet a transzneműeket ért jogsértés miatt

Index
-
 Ma 16:18Külföld

A transzneműség elismeréséért Hollandiában le kellett mondani a gyerekvállalásról.