Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Nizzai merénylet: ezt üzente a Magyar Katolikus Egyház a franciáknak

Erdő Péter bíboros, esztergom-budapesti érsek és Veres András, a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia elnöke is részvéttáviratot küldött a nizzai terrortámadás után a francia katolikus egyház vezetőinek.

„Istenem, magyar volt” – Szalai Attila emlékére

Gondola
-
  Tegnap 23:17 Belföld

Nem tudok belenyugodni, hogy elnyugszik a bajnok. A szívem nem érti, és protestál. Miért a jók, miért az igazak, miért a nagyok, a tiszta lelkűek?

A Vágsellyei járás többségében magyarok lakta településeinek mintavételi helyei

Parameter
-
  Tegnap 23:17 Határtalan

Vágsellye Kultúrház (SNP 16) – bábterem Kultúrház (204, SNP 16) – színházterem Téli stadion (Váhova 1006/17) – az ablakon keresztül Jozef Murgaš Alapiskola és Óvoda (Horná 917) – tornaterem Művészeti Alapiskola (Hlavná 32/38) Záhradná piváreň (Hlavná 46/2) – a városi hivatal mellett Szabadidőközpont (M.R.Štefánika…

Szencen tíz mintavételi ponton várják az embereket

Parameter
-
  Tegnap 22:55 Határtalan

Szenc Szenczi Molnár Albert Alapiskola – tornaterem (Námestie A. Molnára 2) Szenczi Molnár Albert Alapiskola – tornaterem (Námestie A. Molnára 2) Városi Művelődési Központ – moziterem (Námestie 1. mája) Malom utcai alapiskola – tornaterem (Mlynská ul. Č. 50) Malom utcai alapiskola – tornaterem (Mlynská ul. Č. 50) Napfényes…

Lefújták a Lufthansa magyar beruházását - ugrott 400 munkahely

Felfüggeszti miskolci beruházását a Lufthansa. A lépést azzal magyarázzák, hogy hatalmas veszteséget generált a járvány számukra: a Lufthansa csoport az első fél évben több mint 100 millió eurós veszteséget termelt - írj az atv.hu.

Mutatjuk, hol lesznek mintavételi pontok a Galántai járás magyarok lakta településein

Parameter
-
  Tegnap 22:43 Határtalan

Galánta Városi művelődési központ – oldalsó bejárat (Mierové námestie 942/3) Városi művelődési központ – fő bejárat (Mierové námestie 942/3) Galántai Városi Hivatal – előcsarnok (Mierové námestie 940/1) Galántai Városi Hivatal – hátsó bejárat – DRIVE IN (Mierové námestie 940/1) Neogótikus kastély udvara (Hlavná ul.…

Nébih: biztonságosak a magyar termesztésű sütőtökök

11 hazai termesztésű sütőtököt vizsgáltak.

Rákapcsoltak a magyar termékek, de bizonytalan időszak jön

Augusztusban 272 millió eurós többlettel zárt a termékek külkereskedelmi mérlege. Ez a tavaly augusztusi és az előző havi eredményhez képest is javulást jelent. A kivitel volumene 1,5 százalékkal emelkedett. Ezzel párhuzamosan az importvolumen az előző évhez képest nem változott. Vagyis a termékexport augusztusban élénkült.

Székely Zója megszerezte első magyar bajnoki címét

Végletekig kiélezett versenyt hozott a a női tornászok egyéni összetett országos bajnoksága.

A koronavírus előtt meglepően jól állt Magyarország kórházi ágyakban

HVG
-
  Tegnap 21:45 Belföld

Az európai statisztika szerint 2018-ban a kontinens elitjébe tartoztunk ebben a kérdésben.

Magyar felfedezés jelenthet sikert a koronavírus kezelésében

Liner
-
  Tegnap 21:42 Életmód

A lilás színekben pompázó mediterrán bodorrózsából kivont vegyületek meggátolták a koronavírus fertőző részecskéinek szaporodását a szövettenyészeteken, így könnyen elképzelhető, hogy pozitív hatással lehet az extraktum a betegség kórlefolyására.

Fesztiválsikereket és új magyar filmeket vetítenek premier előtt az 5. Európai Art Mozi Napon

A filmművészet idén száz éve született mestere, Federico Fellini előtt is tisztelegnek.

Pafc: „Szia, maradj, tesó” – magyarul tanul, és hosszabbított a holland

NSO
-
  Tegnap 21:18 Foci

Kiss Tamás után újabb játékosával állapodott meg a közös folytatásról a felcsúti Puskás Akadémia. Az együttes 2023 nyaráig szóló egyezséget kötött a 27 éves holland középpályással, Yoell van Nieff-fel.

Szökésben: körözi a budapesti rendőrség a magyar Youtube-sztárt

Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt keresi a VIII. kerületi Rendőrkapitányság Kunu Márió Gyulát, művésznevén Mariót. Elfogató parancsot adtak ki október 30-án a magyar YouTube-sztár, Kunu Márió Gyula ellen! A rendőrség hivatalos oldalán található, bárki által megtekinthető körözési listán szereplő személyek egyike nem más, mint…

Méregerős és méregdrága, de nagyon finom: 6,3 millió forint a magyar csili kilója

Blikk
-
  Tegnap 21:10 Belföld

Nem kell immár Dél-Amerikába menni a világ legerősebb csilipaprikájáért, s nem feltétlenül szorulunk importra sem. A Carolina reapert ugyanis egy fiatal bárándi termesztőnek sikerült meghonosítani idehaza.