Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Ezért nem lesz soha mozifilm a Jóbarátokból

Mafab
-
  Ma 13:42 Film

A Jóbarátok a 90-es évek egyik legnépszerűbb sitcomja volt, rajongói pedig minden bizonnyal reménykedtek benne, hogy filmként ismét a képernyőn hódít majd. Rachel Greent alakító Jennifer Aniston sajno...

Vettel: Minden adott a Ferrarinál, mégsem állunk a Mercedes szintjén

M4 Sport
-
  Ma 13:37 Forma1

Nem azért vesztettek, mert nem stimmelnek a feltételek, hanem mert nem dolgoznak olyan szinten, mint a szinte tökéletes Mercedes.

Ettől a képtől minden szülőben megáll az ütő

NLC
-
  Ma 13:31 Életmód

Két kisgyerek életveszélyben volt egy túra során, de észre sem vették.

4 érv, amitől könnyebb lesz elfogadni a változásokat az életedben

Bien
-
  Ma 13:31 Életmód

Biztosan a te életedben is történt már olyan változás, aminek nem tudtál annyira örülni, és abban az élethelyzetedben eszedbe sem jutott volna...

Jövő héten jön a Mazda első elektromos autója – itt az első ízelítő videó

Autó Pult
-
  Ma 13:28 Autó-motor

A Mazda nagy erőkkel készül első nagyszériás elektromos modelljének bemutatójára, ami október 23-án, tehát alig több mint egy hét múlva lesz esedékes. Ennek örömére az első ízelítő videót is megosztották a japánok, amin ugyan középpontban inkább a felhasznált anyagok vannak, azért egy rövidke pillanatra az utastérbe is kapunk némi…

Pintér Tibor kiakadt, amiért kedvese, Ilyés Jenifer kiesett a Sztárban sztár leszek! című műsorból

Pintér Tibor kiakadt, amiért kedvese, Ilyés Jenifer kiesett a Sztárban sztár leszek! című műsorból

Minden pornóoldalról eltűntek Borkai Zsolt szexvideói

Már nyoma sincs a szexpartiról készült felvételeknek az interneten.

Szerdán zárva lesznek a kertvárosi könyvtárak

A Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár központi könyvtára és valamennyi tagkönyvtára október 16-án, szerdán szakmai nap miatt zárva tart.Így zárva lesznek a kerületi könyvtárak is:a Rákosi Könyvtár a Sashalmi Könyvtár egyaránt.

Szerdán zárva lesznek a kerületi könyvtárak

A Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár központi könyvtára és valamennyi tagkönyvtára október 16-án, szerdán szakmai nap miatt zárva tart.Így zárva lesznek a kerületi könyvtárak is:az Eötvös Könyvtára Zsókavár utcai Könyvtára Szűcs István utcai Könyvtár egyaránt.

5 forinttal olcsóbb lesz a benzin szerdától

NRGreport
-
  Ma 13:06 Gazdaság

A benzin ára bruttó 5 forinttal csökken, a gázolaj ára pedig bruttó 3 forinttal emelkedik szerdától. A hét közepén így az átlagárak az alábbiak szerint alakulnak: a 95-ös benzin ára literenként  381 forint lesz, míg a gázolajé 408 forint – írja a holtankoljak.hu.

Szerdán zárva lesznek a zuglói könyvtárak

A Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár központi könyvtára és valamennyi tagkönyvtára október 16-án, szerdán szakmai nap miatt zárva tart.Így zárva lesznek a kerületi könyvtárak is:a Bosnyák Könyvtára Kassák Könyvtár egyaránt.A Füredi Könyvtár június óta átmenetileg zárva tart.

Leszakadt egy forgalmas őrmezői híd

Hétfőn délelőtt leomlott a szlovákiai nagymihályi járásban található Őrmező (Strážske) határában lévő forgalmas híd egy része.

Szerdán zárva lesznek a kőbányai könyvtárak

A Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár központi könyvtára és valamennyi tagkönyvtára október 16-án, szerdán szakmai nap miatt zárva tart.Így zárva lesznek a kerületi könyvtárak is:a Kőbányai Könyvtáraz Újhegyi Könyvtár egyaránt.

Szerdán zárva lesznek az újpesti könyvtárak

A Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár központi könyvtára és valamennyi tagkönyvtára október 16-án, szerdán szakmai nap miatt zárva tart.Így zárva lesznek a kerületi könyvtárak is:a Király utcai Könyvtára Babits Mihály Könyvtár egyaránt.

Minden korosztálynak kínál programot erre a hétre a Bessenyei Ferenc Művelődési Központ

Az Anconai szerelmesek című darabbal várja pénteken este héttől a love storykat és a 70-es évek olasz slágereit kedvelőket a Bessenyei Ferenc Művelődési Központ.