Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 139 hír

Napi horoszkóp 2020. 11. 30.: Ennél nehezebben nem is kezdődhetne a hét

Teliholddal végződik november. Ráadásul most részletes holdfogyatkozás is lesz. Szóval a türelemre, a kitartásra, a fegyelemre mindennél nagyobb szükséged lesz.

Fekete-Győr: 2022 valódi korszakváltás lesz

Közös ellenzéki listán tervezi az indulást a Momentum Mozgalom a 2022-es országgyűlési választásokon – jelentette be a párt elnöke vasárnap a Facebook-oldalán.

Fekete-Győr András: Másfél év múlva Magyarországra egy új, szabadabb korszak virrad

Mandiner
-
 Tegnap 19:40Vélemény

2022 nem egyszerű kormányváltást, hanem valódi korszakváltást fog jelenteni.

Kezdődhet a monori és a szekszárdi szakképző iskola korszerűsítése

HírTV
-
 Tegnap 10:46Vélemény

A kormány elkötelezett a szakképzési intézmények infrastrukturális fejlesztése mellett - közölte az Információs és Technológiai Minisztérium.

Korszakhatárhoz érnek a vállalkozások 2021-ben

Újabb fegyvertény a feketegazdaság elleni küzdelemben.

2021-ben véget ér a papírszámlák kora

Újabb fegyvertény a feketegazdaság elleni küzdelemben.

A papírszámláknak befellegzett? Új korszak kezdődhet

Véget vet a papírszámlák korának a legújabb adóügyi fejlesztés; az a vállalkozás pedig, amely a papírszámláról elektronikus számlázásra tér át, számlánként akár hétszáz forintot is spórolhat - mondta Izer Norbert, a Pénzügyminisztérium adóügyekért felelős államtitkára.

Égő épületek és autók - képeken a párizsi pusztítás

Origo
-
 Tegnap 10:00Külföld

Gyújtogatás és erőszak Párizs utcáin.

Államtitkár: új korszak kezdődik az adózásban

Véget vet a papírszámlák korának a legújabb adóügyi fejlesztés; az a vállalkozás pedig, amely a papírszámláról elektronikus számlázásra tér át, számlánként akár hétszáz forintot is spórolhat - mondta Izer Norbert, a Pénzügyminisztérium adóügyekért felelős államtitkára az MTI-nek.

Lezár egy korszakot a legújabb adóügyi fejlesztés

Jövőre véget érhet a papírszámlák kora és teljessé válhat az online számlázás.

Véget ér egy korszak: az új megoldás forradalmasíthatja és olcsóbbá teheti a számlázást

Véget vet a papírszámlák korának a legújabb adóügyi fejlesztés; az a vállalkozás pedig, amely a papírszámláról elektronikus számlázásra tér át, számlánként akár hétszáz forintot is spórolhat - mondta Izer Norbert, a Pénzügyminisztérium adóügyekért felelős államtitkára az MTI-nek.

ÁFA 2021 - adózási változások az ÁFA-ban 2021-ben

ProfitLine
-
 Tegnap 04:00Gazdaság

Milyen változásokra kell felkészülni 2021-ben az ÁFA adózásban? Cikkünkben összefoglaltuk a 2021-re ismert ÁFA-t érintő módosításokat, szabályokat.

Itt a lista: ennyit kereshetnek az orvosok 2021-ben, 2022-ben és 2023-ban

Az egészségügyi szolgálati jogviszonyról szóló törvény végrehajtási rendeletével párhuzamosan megjelentek a következő évek orvosi bértáblái is.

Egy korszak vége: vasárnap éjfélkor leáll a Mol-Bubi

Leáll a MOL Bubi vasárnap 23:59-kor, így hétfőtől nem lehet kerékpárt felvenni a 158 gyűjtőállomás egyikén sem - adta hírül a Budapesti Közlekedési Központ Zrt. A tervek szerint a közbringarendszert tavaszra megújítják.

2021-ben érkezik a SaGa Frontier Remastered

A Square Enix bejelentette, hogy 2021-ben ki fogják adni a SaGa Frontier Remasteredet, amely eredetileg még PS1-en, egészen konkrétan 1998-ban látott napvilágot, és a JRPG zsánert hivatott gyarapítani. A felújítás kijön #kover#PS4-re, Nintendo Switch-re, PC-re, iOS-re és Androidra is#kover_vege#, várhatóan valamikor a követ...