Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Nyolc évet készültek erre a csapadékvizes pályázatra

BIZTONSÁGBAN - Rózsaszentmárton 2013 óta várt a fejlesztés folytatására.

A Pfizer benyújtja kérelmét a 2-11 éves gyermekek oltásának jóváhagyására

Liner
-
 Ma 08:07Külföld

A vállalat közölte, hogy szeptemberben fogja benyújtani kérelmét az FDA-hoz a kiterjesztett sürgősségi felhasználási engedélyre.

A Turandot is látható lesz a Kőfejtőben

A színházvezetésnek sikerült egyeztetnie a rendezői és produkciós gárdával, így az amerikai Thaddeus Strassberger rendezővel, a szintén amerika származású Paul Tate de Poo díszlettervezővel, valamint az olasz jelmeztervezővel, Giuseppe Palellaval kerül a Turandot a Kőfejtő színpadára.

Érdemes lesz bekapcsolni a Spektrumot: 110 órányi lenyűgöző természetfilm jön David Attenborough 95. születésnapjár…

HVG
-
 Ma 08:03Film

Szombaton lesz 95 éves Sir David Attenborough. A világhírű természettudós és dokumentumfilmes munkája előtti tisztelgésül a Spektrum műsorstruktúrája hetekre átalakul.

Vészhelyzettől a sarkvidékig, az agglegénységtől a családig – 60 éves lett George Clooney

Örökös agglegénynek bélyegezték egy nyilatkozata alapján, majd pedig megtalálta élete szerelmét. Egy rendező miatta mondott le egy filmről, mondván, nem elég nagy sztár - ő pedig az lett. Nézzük meg a születésnapos George Clooney karrierjét!

6 érdekesség a 60 éves George Clooney-ról

A hollywoodi színész, író, rendező, producer, emberi jogi aktivista George Clooney ma ünnepli 60. születésnapját.

Zseni vagy sarlatán? – 165 éve született Sigmund Freud

Mint minden nagy hatású embernek, aki megelőzte a korát, neki is akadtak bírálói és „nagy leleplezői”, annál is inkább, mivel a módszerei valóban nem voltak makulátlanok. Ám bizonyos megállapításai és szemléletformáló felfedezései a mai napig hatnak – ő maga pedig kulturális ikonná vált.

Még sosem haltak meg annyian ebben az évezredben hazánkban, mint tavaly

A KSH közölte a tavalyi halálozási adatokat, újabb lesújtó képet kaphattunk a koronavírus hatásairól. A házaságkötések száma ugyanakkor a rendezvények korlátozása mellett is emelkedett.

K&H: közel hatezer számlát nyitottak online, mobilon

A vártnál nagyobb kereslet mutatkozik az online számlanyitásra a K&H-nál. A lehetőség február közepe óta érhető el, azóta közel 6 ezer ügyfél nyitott mobilon keresztül számlát, vagyis napi átlagban 78 számlát hoztak létre, továbbá több mint 2200 bankkártyát digitalizáltak. A jelenleg közel 600 ezer digitálisan aktív ügyféllel rendelkező K&H újabb b

Itt egy teljes jelenet Guy Ritchie új mozijából, amiben Jason Statham kegyetlenül leszámol egy csapat rablóval

Player
-
 Ma 07:33Film

Nagyon úgy néz ki, hogy ha szereted a kemény akciókat, a Wrath of Man a te filmed lesz. Jason Stathamtől persze megszoktuk, hogy lazán be tud darálni egy hadsereget, de ennyire egykedvűen talán még soha nem osztogatta a fejlövéseket. A filmet Amerikában holnap mutatják be, mi pedig elméletileg június 10-től nézhetjük.

Járványkitöréstől tartanak a Mount Everest alaptáborában

A nepáli alaptábor kapcsán egyre több hegymászó mellett már a hatóságok is arról számolnak be, hogy a koronavírusos tüneteket és pozitív teszteredményt produkálók száma is emelkedik: ha járványgóccá válik a tábor, az nagy probléma lesz.

Lagzi Lajcsi 60 évesen gyereket akar

A zenészt ugyan börtön fenyegeti, de úgy gondolja, most érett meg az apaságra.

A koronavírus áldozatainak nagy többsége éveket vagy évtizedeket veszített az életéből

Qubit
-
 Ma 07:26Életmód

A járvány nagyobb hullámai között és után az előző évekhez mért többlethalálozás alatta marad a fertőzésnek tulajdonított áldozatok számának, amiből adódik a következtetés, hogy a halálozási statisztikák hamisítanak, vagy hogy nincs is olyan sok halott a járványban. Mindkettő tévedés.

Starship SN15: Történelmi repülés és leszállás

A sikeres tesztrepüléssel nagyot lépett előre a SpaceX a Starship-programmal.

Hannah John-Kamen lesz az új Vörös Szonja

Filmsor
-
 Ma 07:24Film

Bryan Singer rendezőt nemrég rakták ki a Vörös Szonja remake-ből, de a projekt robog tovább, most ugyanis bejelentették, hogy A Hangya és a Darázs és Az idegen sorozat színésznője, Hannah John-Kamen lesz a film főszereplője.