Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

"Beoltatom magam, mert a papa élete a tét" - Várja a vakcinát a TV2 sztárja

A TV2 sztárja édesapja miatt is alig várja, hogy megkaphassa a koronavírus elleni vakcinát.

Egy Oscar-díjas film rendezője is csatlakozott a The Last of Us sorozat munkálataihoz

Az HBO-féle The Last of Us sorozat egy új direktorral gazdagodott, ráadásul nem is akárkivel: az Oscar-díjra jelölt Beanpole háborús dráma rendezője, Kantemir Balagov csatlakozott a sorba. A szóban forgó alkotás a második világháború utáni Sztálingrádban játszódik, azonban a legjobb idegen nyelvű mozik kategóriájában nem tu...

Kevesebben, de több ideig nyaraltunk Horvátországban 2020-ban

A korábbi évhez képest mintegy harmadára csökkent a magyar vendégek száma Horvátországban 2020-ban, a vendégéjszakák számában ugyanakkor kisebb mértékű volt a mérséklődés – írta a Horvát Idegenforgalmi Közösség budapesti képviseletének igazgatója. Ivana Herceg közölte: tavaly több mint 220 ezer magyar turista járt…

Jó hír: összességében 2020-ban is gyarapodott Fejér megye vadállománya

fmc
-
 Ma 13:56Megyei

13 faj esetében nőtt, míg 9 faj esetében csökkent Fejér megye vadállományának egyedszáma az egy évvel korábbi adatokhoz képest. Jelentősen megemelkedett megyénkben a szarvasok, a muflon és mezei nyúl egyedszáma, míg például a vaddisznóé csökkent.

Családi gazdaságok, osztatlan közös tulajdon megszüntetése, földhasználati jog rendezése: az agrártárca 2020-as szám…

Magro
-
 Ma 13:37Gazdaság

Mozgalmas évet zárt az Agrárminisztérium a jogalkotás területén. 10 törvényt, 30 kormányrendeletet, 64 miniszteri rendeletet készített elő, illetve hozott meg 2020-ban, miközben 171 kormányhatározat született – írta a tárca közleményében, amelyben néhány, a gazdák számára is fontos rendelkezést részletez. A családi gazdaságok fogalmának…

Nagy Rita lett 2020 legjobbja

Már most meggyőző eredményekkel büszkélkedhet, de még számos terve van a Szegedi Combat D Sportegyesület 22 éves klasszisának. A kick-boxba 13 éve beleszerető Nagy Rita junior világ- és Európa-bajnoki aranya, illetve felnőtt vb- ezüstje és Eb-bronza mellé még bőven szeretne gyűjteni néhány európai és világelsőséget, de vágyik olimpiai…

„Megdöglötök!” - Szemet vetett 13 éves húgára, láncfűrésszel látogatta meg az udvarlót a 19 éves fiú Pápa mellett

Magánlaksértés bűntette miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség azzal a 19 éves férfival szemben, aki éjjel, bekapcsolt motoros láncfűrésszel akart bejutni a falujában lévő egyik házba, hogy az ott tartózkodó kiskorú fiút, akire haragudott, megkeresse.

Új rendezőt kapott a The Last of Us adaptációja

Nem Johan Renck rendezi a The Last Of Ust.

Tippjáték 2020: Íme a nyeremények!

Profiboksz
-
 Ma 11:02Boksz

December végén egy meglehetősen csonka szezont követően zárult le a 2020-as profiboksz.hu tippjáték. Ahogy ígértük, ezúttal is jutalmazzunk az éves abszolút és relatív versenyek dobogósait, ebben pedig

Ez volt 2020 Nógrádban: október

Nool
-
 Ma 10:46Belföld

Októberben a vírus újbóli terjedése miatt a rendezvények jelentős része is elmaradt, hagyományos szüreti mulatságok, falubúcsúk estek a járvány áldozatául.

2020-ban Magyarország volt a legnagyobb exportőr és importőr a Kárpátaljai Vámszolgálat területén (videó)

Az elmúlt év során a Kárpátaljai Vámszolgálat területén Magyarország volt a legnagyobb exportőr és importőr. Erről stábunknak a regionális vámszolgálat szóvivője számolt be telefonon.

A Fábián Juliról elnevezett alapítvány jótékonysági akciója: Save the backstage!

Jótékonysági kezdeményezés indul #savethebackstage néven a járványhelyzet miatt nehéz helyzetbe került zene- és rendezvényipari munkavállalók megsegítésére. A befolyó bevételt a Fábián Juli Emlékalapítvány gondozza és osztja szét a rászorulóknak.

Nagy Rita lett 2020 legjobb hazai női kick-boxosa

Küzdősportos örökség, ringes álmok és maximalizmus.

The Last of Us-sorozat - új rendező a fedélzeten

Eddig is tudhattuk, hogy a Chernobyl írója felel majd a The Last of Us-sorozat forgatókönyvéért, most viszont az is kiderült, hogy ki valósíthatja meg ezt a gyakorlatban. A rendezői székbe egy Oscar-jelölt direktor került.

Esport1 TV számokban - Ennyien néztek CS:GO közvetítést 2020-ban

Esport 1
-
 Ma 10:00Gaming

Átlagosan hány nézőt ültet le az Esport1TV a képernyők elé, s vajon melyik volt a legnézettebb adásuk? A cikkben részletes adatok tárják fel a 2020-as év sikereit!