Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Origo: szabadtéri és sportrendezvényeken is kötelező lesz a maszk

Gulyás Gergely a délelőtti Kormányinfón még arról beszélt, hogy nem döntöttek a maszkviselés szabályainak szigorításáról.

Leszállt az aszteroidán az OSIRIS-REx

SG
-
  Ma 17:53 Tudomány

Először jött össze ilyen manőver a NASA-nak, hamarosan indul a visszautazás.

Kötelező lesz a maszk a sportrendezvényeken?

A kormány rendelet kiadására készül az ügyben – írja az Origo.

Origo: kötelező lesz a maszkviselés a szabadtéri rendezvényeken is

Kötelező lesz a maszkviselés a szabadtéri rendezvényeken, sportrendezvényeken is egy hamarosan megjelenő kormányrendelet szerint - írta az Origo csütörtök délután.

Pénzre váltható a régi mobil a Telenornál

A Telenor üzleteiben bárki, bármikor leadhatja használt mobilját újrahasznosítás céljára, a szolgáltató most induló akciójában azonban pénzre is válthatók a régi mobilok. Azok pedig, akik új Samsung Galaxy S20 és Note20 szériás készüléket vásárolnak Hiper L+ és Hiper XXL tarifával, amennyiben értékesítik régi készüléküket a Telenornál, az új…

Dobrev Klára: lesz európai minimálbér

A Demokratikus Kolaíció EP-képviselője közölte: arra kérte az Európai Bizottságot, hogy haladéktalanul dolgozza ki azt a módszertant, amellyel minden egyes uniós országban meg lehet állapítani, hogy mekkora a tisztességes megélhetéshez szükséges minimálbér. A Fidesz elutasította a jelentést.

Novembertől Major István lesz a gödöllői hotel igazgatója

Havi bérét bruttó 650 ezer forintban állapították meg. A Szövetségben a gödöllőiekért csoport képviselői tartózkodtak a döntésnél

Eltörött a hegedűm... – a pályázati pénzek újraosztását követelik a cigányzenészek

Koncert.hu
-
  Ma 17:36 Zene

A HVG számolt be arról, hogy csütörtökön kb. 70 muzsikus gyűlt össze az Emmi előtt, majd zeneszóra jelképesen összetörtek egy hegedűt, amit egy petíció kíséretében átadtak egy szemüveges fiatalembernek.

Jared Leto visszatér: ebben a filmben lesz látható

Life
-
  Ma 17:33 Kultúra

Jared Leto visszatér: ebben a filmben lesz látható

Decemberben lesz az új Vidnyánszky-bemutató, de az Origónak már most nagyon tetszik

Hírklikk
-
  Ma 17:32 Belföld

Az Origóban – sok más mellett – az a jó, hogy szinte majdnem mindig rajta tartja ujját a mindennapok lüktető pulzusán. Magyarán, odamegy, és arról ír, ami számára fontos és érdekes. Most például egy olvasópróbán jártak a Nemzeti Színházban, mert szagot fogtak, és kiszimatolták, hogy Vidnyánszky Attila új bemutatóra készül, a Rómeó és Júliát…

Drága lesz a dió a karácsonyi bejglibe

Az idén az átlagos évek termésének fele, mintegy 3,5-4,0 ezer tonna dió teremhet az országban. Ez az árakon is látszódhat majd.

A szokásos időpontban lesz a 2021-es F1-es Magyar Nagydíj

Várhatóan novemberben hozzák nyilvánosságra a 2021-es Forma-1-es versenynaptárat, melyben a Magyar Nagydíj a szokásos, késő nyári időpontban kap majd helyet.

Óriási csata lesz a Giro végén, hárman 15 másodpercen belül

Magyar Nemzet
-
  Ma 17:28 Sport

A „királyetapon” a 2758 méter magas Stelvióra is fel kellett tekerni a versenyzőknek.

Grüman Róbert helyett új alelnöke lesz Kovászna Megye Tanácsának

Székelyhon
-
  Ma 17:18 Határtalan

A pénteken esedékes tanácsülésen az eddigi alelnökként tevékenykedő Henning Lászlót jelölik újból alelnöknek, ám Grüman Róbert helyére Jakab István Barna kerülhet – számolt be csütörtöki sajtótájékoztatón újságírói kérdésre Tamás Sándor.

Váltsd pénzre régi mobilod!

Pénzre váltható a régi mobil a Telenornál, új Samsung Galaxy S20 és Samsung Note20 vásárlásakor kedvezmény is jár.