Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Milliárdos munkanélküli-segély csalókat fogtak Kaliforniában

VG
-
 Ma 07:09Gazdaság

Egymilliárd dollárral rövidíthették meg Kalifornia államot csalók, fegyencek adataival benyújtott hamis munkanélküli-segély igénylésekkel.

Nem lehet összekötni a költségvetést jogállamisági vitákkal

A Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter keddi parlamenti bizottsági beszámolóján Vigh László zalai országgyűlési képviselő is kérdést tett fel Rogán Antalnak.

Saját óriáscégét hitelezheti milliárdokkal a Magyar Nemzeti Bank

G7
-
 Ma 06:56Gazdaság

Ha ez átmegy, akkor a többi cégétől is vehetné a kötvényeket a jegybank milliárdokért. Nincs határa a vad ötleteknek a monetáris politikában?

Az online térbe költözik a Komlói Advent

A komlói Közösségek Háza szervezésében idén online követhetik az adventi hétvégéken a megszokott zenés műsorokat, amelyek kicsiknek és nagyoknak egyaránt szólnak. Az intézmény szervezésében a koncerteket, műsorokat előre rögzítik, majd premierként közzéteszik a legnagyobb videó-megosztó portálon. A sort november 29-én…

Óriási beruházási boom tarol a mezőgazdaságban: ezekre költenek most az agrárcégek

2020 óriási év lesz a mezőgazdasági-élelmiszeripari technológiai beruházások tekintetében. A Finistere Ventures felmérése szerint az idei évi befektetések már mostanra meghaladták 2019-es, korábbi rekordévet.

Elképesztő hazai fejlesztés: milliárdokat hozott a konyhára ez az applikáció magyar megálmodóinak

Mesés gazdagságot hozott magyar megálmodóinak egy fejlesztés, amelyet most 31 millió dolláért, azaz majdnem tízmilliárd forintért vásárolt meg a Kahoo nevű cég. A magyar startup, a Drops egy nyelvtanulási platform, amelyet két társalapítója, Farkas Dániel és Szulyovszky Márk fejlesztett négy évvel ezelőtt.

Az évi 100 milliárdnyi adóforintból működő közmédia sorosozza, Varga Judit kávéra invitálja Clooney-t

Mintha szelídülne a hangnem. Néhány napja sorra átkozták ki George Clooney-t a kormány által vezérelt országos és regionális sajtótermékek. A színész “bűne” az volt, hogy bírálni merészelte Orbánt, akit egy lapon emlegetett a brazil elnökkel, Jair Bolsonaroval – ez a két ember jutott eszébe a gyűlölet szóról. A hirado.hu és társai gyorsan meg is…

Brexit: 100 milliárd eurós kiesést okozna az európai autóiparnak a megállapodás elmaradása

A brit autóipar legnagyobb szakmai szervezete szerint az évtized közepéig a brit autógyáraknak több mint 50 milliárd font, a teljes európai autóipari ágazatnak több mint 100 milliárd euró termeléskiesést okozhat, ha nem születik megállapodás az Egyesült Királyság és az Európai Unió jövőbeni kereskedelmi kapcsolatrendszeréről.

2020 mégis jó: 10 milliárd forintért kelt el a magyar alapítók startupja, a Drops

StartUP!
-
 Tegnap 20:18Cégvilág

Habár ez az év nem az évünk, a magyar startup ökoszisztéma újabb sikertörténettel gazdagodott: a Kahoot, a világ egyik legfontosabb edutech vállalata felvásárolta a magyar alapítók által Tallinban jegyzett startupját, a Drops platformot csaknem 10 milliárd forintért - írta meg a Forbes.

Két és fél milliárdból segíti a budapesti kisvállalkozásokat Karácsony és a BKIK

A Fővárosi Önkormányzat és a budapesti iparkamara nemet mond az iparűzési adó felfüggesztésére.

Volner állítása szerint milliárdokat spórolt nekünk, de azt a pénzt sosem fogjuk látni

Az saját magáról elnevezett párt vezetője megmagyarázta, hogy miért szigorítana tovább a választási törvényen.

Indul a 21 milliárdos győri strandfejlesztés

Győr Plusz
-
 Tegnap 18:46Megyei

A polgármester kiemelte, az elképzelések szerint egy grandiózus, Európában is egyedülálló vízi paradicsom valósul meg Győrben. 

Már több mint 500 milliárd dollárt ér a Tesla

Portfolio
-
 Tegnap 18:33Gazdaság

Átlépte az 500 milliárd dolláros piaci kapitalizációs küszöböt a Tesla a mai kereskedésben.

Brit autóipari szövetség: Több mint 100 milliárd euró termeléskiesést okozna Európában a megállapodás elmaradása

A brit autóipar legnagyobb szakmai szervezete szerint az évtized közepéig a brit autógyáraknak több mint 50 milliárd font, a teljes európai autóipari ágazatnak több mint 100 milliárd euró termeléskiesést okozhat, ha nem születik megállapodás az Egyesült Királyság és az Európai Unió jövőbeni kereskedelmi kapcsolatrendszeréről.

157 milliárd dollárt bukhat a légi közlekedés a járványon

A Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség szerint jövőre csak részben állhat helyre az iparág.