Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Újra gyártásba kerülhet a DeLorean - immár elektromos autóként

A Vissza a jövőbe filmek legendás autójának, a DeLorean-nak a megmaradt készleteit birtokló vállalat a napokban kellemes hírrel szolgált a márka rajongói számára. A DMC ugyanis közölte: hamarosan az ikonikus jármű visszatérhet, méghozzá elektromos autó formájában.

Bedrogozva, jogosítvány nélkül okozott halálos balesetet egy 17 éves fiú

Egy idős házaspár vesztette életét, amikor a fiú a lopott autóval áttért a szemből érkezők sávjába, és összeütközött a szabályosan közlekedő másik kocsival.

Nem megy sorozatgyártásba a Sony elektromos autója

A Sony autóipai újításait pedig más járművekben hasznosíthatják majd, például az önvezetés, a biztonság, a megbízhatóság, az autón belüli szórakoztatás és az általános felhasználási élmény tekintetében.

Lázár Jánost is meghallgatták az újbudai ingatlanberuházás ügyében

Hódpress
-
 Ma 07:39Megyei

Mint azt megírtuk, nyomoz a rendőrség Lázár János tavalyi kijelentése miatt, ami a valaszonline.hu oldalon jelent meg. A térség országgyűlési képviselője az Indexnek pénteken elmondta, őt is meghallgatta a rendőrség.

Nagy-Kálózy Eszter 55 éves

Ma ünnepli 55. születésnapját Nagy-Kálózy Eszter, Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő, érdemes és kiváló művész. Nagy-Kálózy Eszter Gyöngyösön, 1966. január 25-én született. A Színház- és Filmművészeti Főiskolán 1988-ban végzett, Kerényi Imre osztályában. A főiskolai évek alatt, 1986 és 1988 között a Madách Színházban játszott. 1988 és…

Idén tíz éves az LMFAO legnagyobb slágere, a Party Rock

Promotions
-
 Ma 07:37Zene

Emlékeztek még az ikonikus táncmozdulatokra? És a műanyag napszemcsikre? Hihetetlen de már egy évtizede volt...

32 éves világcsúcs dőlt meg atlétikában

Origo
-
 Ma 07:28Sport

Az olimpiai címvédő első kísérletre túlszárnyalta honfitársa eredményét a vasárnapi versenyen.

Hidegvérrel lőtte le szüleit a 26 éves férfi, testvére talált rá a holttestekre

Nem tudni mi okból végezte ki hidegvérrel szüleit a férfi. A gyilkosság után elmenekült otthonukból, de nem bújhatott el az igazságszolgáltatás elől.

Kinek az érdeke? Kína átfogó befektetési megállapodást kötött Kínával.

Megszületett az Európai Unió és Kína közötti az átfogó befektetési megállapodás a Comprehensive Agreement on Investment (CAI). A megállapodás Biden amerikai elnök beiktatása előtt köttetett, 2020 december 30-án, és bár az időzítés nyilván nem véletlen, túlzás lenne azt állítani, hogy sebtében hozták tető alá: több, mint hét évet várni kellett…

„Félre se néztem, annyi volt” – A 75 éves Bereményi Gézát köszöntjük

Bereményi Géza Kossuth-, József Attila- és Balázs Béla-díjas író, dalszöveg- és forgatókönyvíró, filmrendező Vetró Géza néven látta meg a napvilágot 1946. január 25-én. Középiskolai tanulmányait több gimnáziumban végezte, az ELTE magyar-olasz szakán 1970-ben szerzett diplomát. Ekkoriban volt albérlőtársa a nála néhány évvel idősebb…

Unokára vágyik a ma 60 éves Galambos Lajcsi

A születésnapos zenész jól tudja, nem lenne mintanagypapa, ahogyan szerinte apának sem volt elég jó, mégis mindennél jobban vágyik egy kisunokára. Galambos Lajcsi ma ünnepeli a 60. születésnapját.