Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Korlátozás nélkül visszaengedik vasárnap a szavazókat Magyarországra, de Románia kéri a negatív tesztet a beutazásk…

A járványügyi korlátozások alkalmazása nélkül térhetnek vissza Magyarországra vasárnap és hétfőn mindazok, akik Romániába utaznak szavazni a budapesti hatóságok döntése értelmében.

12 ezer forintba kerül jövőre az éves ferencvárosi parkolási engedély

A ferencvárosi parkolási engedély (várakozási hozzájárulás) éves díja 2021-re 12 ezer forintra emelkedik. A jelenlegi díja indokolatlanul alacsony és több mint egy évtizede változatlan volt, 4-5 óránmyi parkolás áráért meg lehetett venni - írta az önkormányzat. "Az összeg mára nem csak az adminisztrációval járó költségeket nem fedezi, de…

Szörnyű baleset a 85-ös főúton – Nem volt bekötve a biztonsági öve, kizuhant a szélvédőn egy 60 éves férfi: azonnal s…

Győr – Vádat emelt az ügyészség egy 44 éves férfival szemben, aki az általa vezetett autóval balesetet szenvedett, az egyik utasa pedig, aki nem volt bekötve, az életét vesztette.

Eltűnt 12 éves kisfiút keres a lepsényi polgárőrség

fmc
-
 Ma 20:31Megyei

A kisfiú kabát nélkül tűnt el.

Másodjára is kigyógyult a koronavírusból egy 102 éves amerikai nő, aki a spanyolnátha idején született

Fél éven belül kétszer kapta el a betegséget. Lánya szerint az asszony igazi túlélő.

Nem csökken sőt a koronavírus tovább pusztít Magyarországon

Nem csitul a koronavírus okozta halálozás Magyarországon. 6635 újabb magyarnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést, ezzel 231 844 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma Magyarországon. Elhunyt 182 beteg. Intenzíven pedig ezer beteget ápolnak.   Nagyot ugrott a napi halálos áldozatok száma az elmúlt 24 órában. Meghalt 182 beteg,…

Több helyen is rosszabb lett a légszennyezettség Magyarországon

Liner
-
 Ma 19:54Életmód

Nem túl jó hírek érkeztek a magyarországi légszennyezettségről, mivel számos helyen tovább emelkedtek ezek a negatív értékek.

Generációk egymásért – 30 éves az Egészségügyi Kar

A Magyar Tudomány Ünnepe rendezvénysorozat záróeseménye volt hétfőn a Debreceni Egyetem Egészségügyi Karán az az online program, melyben a nyíregyházi dékánok beszéltek vezetői ciklusuk legfontosabb eredményeiről, és az elmúlt 3 évtized személyes élményeiről.

Halálra gázolták a 64 éves gyalogost, Biatorbágyon kigyulladt egy autószerelő múhely

Gyalogost ütött el egy autós csütörtök délután Táborfalván. A 64 éves járókelő a helyszínen meghalt. Közben Biatorbágyon egy autószerelő műhely gyulladt ki, az épületben több autó is van. Halálos gázolás Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2020. december 3-án 16 óra 20 perc körül Táborfalván, a Kőrösi úton. Gyalogos az áldozat…

„A koronavírus tehet róla” - holtan találták a 2 éves fiút és édesanyját

A fiatal édesanya nem tudta feldolgozni az egyedüllétet és kisfiát is magával vitte a halálba.

A sas felszállt: 120 éves a futball Ferencvárosban

Gondola
-
 Ma 19:15SportFTC

December 3-án 120 éve alapították a Ferencvárosi Torna Club labdarúgó szakosztályát

Nagyon fura és meglepő eső hullott ma Magyarországon

Egészen érdekes jelenségeket produkált a csütörtöki időjárás azon egyszerű ténynek köszönhetően, hogy felszíni nyomáson a víz 0 Celsius-fokon megfagy, folyékonyból szilárd halmazállapotúvá válik. Hazánkban pedig mínuszokkal, de legalábbis fagypont közeli értékekkel indult a nap, az eső pedig a két halmazállapot között táncolt. A Dunántúl…

Az uniós átlagnál kevesebbet költ Magyarország egészségre

Index
-
 Ma 18:56Gazdaság

Németország, Franciaország és Svédország az éllovas, Luxemburg, Románia és Lettország a sor végén.

A nap képe: 30 éves a Lamborghini Diablo

Harmincadik születésnapját ünnepli idén a Lamborghini Diablo, a szupersportautók történetének egyik legikonikusabb darabja. Az 1990 januárjában debütált Diablo a Lamborghini legnagyobb darabszámban gyártott modellje volt a 2001-es elköszönéséig. A Murciélagónak adta át a stafétát.

Nyolc percenként hunyt el covidos beteg Magyarországon

444.hu
-
 Ma 18:54Egészség

Rekordszámú áldozatot jelentettek, de Gulyás Gergely még mindig azt állítja, hogy nem is annyira rossz a helyzet, mint máshol. Hírösszefoglaló a járványról.