Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 280 hír

Honfoglaló helyett hazaáruló?

Demokrata
-
  Ma 18:32 Vélemény

Becsületbeli ügy, hogy nem tűrjük el Árpád fejedelem emlékének meggyalázását, eltüntetését, kiváltását egy méltatlan, jellemtelen SZDSZ-essel.

RT: Soros Györgyhöz köthető szervezetek próbálják elérni, hogy a YouTube letiltson „nem megfelelő ideológiájú„ videó…

888
-
  Ma 15:33 Külföld

Újabb lépés a teljes cenzúra felé: a Soroshoz köthető Avaaz egyesíti az erejét néhány másik szervezettel, hogy közösen kilobbizzák a YouTubenál, hogy a videómegosztón tiltva legyenek a „nem megfelelő ideológiájú” tartalmak, és büntetve legyenek azok készítői.

Betelt a pohár! Ultimátumot adott férjének a gyönyörű színésznő

Blikk
-
  Ma 14:19 Bulvár

Csak négyéves fiuk miatt nem borít mindent.

Így néz ki egy 30 évig növesztett haj

24
-
  Ma 14:18 Színes

Alena Kravcsenkó semmi különlegessel nem bír, csak ötéves kora óta nem vágták le a haját, amit évenként megír a sajtó – idén mi is.

Australian Open: boldogság és lazaság helyett gyász és aggodalom

A boldogságot és a lazaságot felváltotta a gyász és az aggodalom: a megszokottnál jóval sötétebb hangulatban, az ausztráliai bozóttüzek füstje alatt, a jótékonyságra fókuszálva rendezik meg az év első tenisz Grand Slam-tornáját, az Australian Opent.

Koszovó: Az ultranacionalista Önrendelkezés elnöke alakíthat kormányt

Albin Kurtit, az ultranacionalista Önrendelkezés (Vetevendosje) elnökét bízta meg kormányalakítással Hashim Thaçi koszovói elnök több mint három hónappal az előrehozott választások után, írja az MTI. Az államfő annak ellenére kérte fel kormányalakításra a Vetevendosje vezetőjét, hogy az nem tudta biztosítani magának a szükséges támogatást,…

Ultranacionalista vezetője lehet Koszovónak

Albin Kurtit, az ultranacionalista Önrendelkezés (Vetevendosje) elnökét bízta meg kormányalakítással Hashim Thaci koszovói elnök több mint három hónappal az előrehozott választások után - írja az MTI.

Az ultranacionalista Önrendelkezés vezetője kapott kormányalakítási megbízást Koszovóban

Index
-
  Ma 09:38 Külföld

Nem biztos, hogy meglesz a kormánytöbbség, de Hashim Thaci államfő szerint véget kell vetni a politikai patthelyzetnek.

Ultranacionalista kormánya lehet Koszovónak

Az Önrendelkezés párt elnökét bízta meg kormányalakítással a koszovói elnök

Az ultranacionalista Önrendelkezés elnökét bízta meg kormányalakítással a koszovói elnök

Albin Kurtit, az ultranacionalista Önrendelkezés (Vetevendosje) elnökét bízta meg kormányalakítással Hashim Thaci koszovói elnök több mint három hónappal az előrehozott választások után. Az államfő annak ellenére kérte fel kormányalakításra a Vetevendosje vezetőjét, hogy az nem tudta biztosítani magának a szükséges támogatást, így…

Egy köret rizs helyett: miért jobb a szénhidrátdús kuszkusz?

Femina
-
  Ma 08:26 Életmód

A kuszkusz szelén- és fehérjetartalmával járulhat hozzá a fogyáshoz.

Ez fut majd a Huawei telefonokon Google Térkép helyett

Az USA elég komoly csapást vitt be a Huaweinek azzal, hogy megtiltotta az amerikai vállalatoknak, hogy a kínai gyártóval üzleteljenek. A leginkább látványos következménye a tiltásnak az, hogy nem futhatnak a Google szolgáltatásai a Huawei készülékeken, így a gyártó kénytelen pótolni azokat. Most kiderült, hogy mit találtak a Google Térkép helyére.…

Virtuális együttlét az exszel: „Ha adok egy képet a barátnőmről, megcsinálod a hasonmását?”

Joy
-
  Tegnap 21:41 Életmód

Hírességgel szexelnél? Vagy felelevenítenéd a régi emlékeket valakivel, aki már rég lapátra tett? Hogyan lesz a régi barátnőből vagy Natalie Portmanből virtuális szexbábu? Az internet megoldja. Hogy hol van az erkölcsi határ, az már más kérdés.