Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

GVH: a magyar vállalkozásoknak is kedvez a nemzetközi cégek belföldi perelhetősége

A magyar vállalkozások számára is kedvezően döntött az EU bírósága azzal, hogy a nemzetközi cégek perlését a velük szerződő vállalkozás országában is lehetővé tette a versenysértésből fakadó károk megtérítése érdekében - közölte a Gazdasági Versenyhivatal az MTI-vel szerdán.

Technológiai díjat nyert az AXS Motionsystems Kft.

A digitális ergonómiai fejlesztése nyerte el a zsűri tetszését.

Szájer a slágertéma a Reddit egyik legnagyobb, 25 milliós csoportjában

444.hu
-
 Ma 14:31Színes

Nem sok hiányzik hozzá, hogy az év legnépszerűbb posztja legyen a fideszes politikusról szóló történet.

Házhoz szállító cégeket és gyanús bejgliket ellenőriz a Nébih

VG
-
 Ma 14:24Gazdaság

A cél, hogy a hatóság biztosítsa, az ünnepeket megelőző időszakban is biztonságos élelmiszerek kerüljenek az üzletek polcaira, majd az otthonokba.

Még hat napig nagyon fontos támogatásra pályázhatnak a zöldipari cégek

Még hat napig pályázhatnak magyar zöldipari cégek arra a Nyugat-Balkáni Zöld Központ által meghirdetett támogatásra, amelynek célja a nyugat-balkáni régió párizsi klímamegállapodás szerinti hozzájárulásainak elérése.

GVH: Hazai cégek is perelhetik a nemzetközi techóriásokat

Az Európai Bíróság friss ítéletére hivatkoznak, a hazai cégek jogsértés esetén magyar bírósághoz is fordulhatnak.

27,7 milliárd dollárért felvásárolja a Slacket a Salesforce

Egy ideje már lehetett sejteni, nemrég pedig bejelentették az üzletet: a Salesforce eddigi legnagyobb felvásárlása keretében, 27,7 milliárd dollárt fizet az üzenetküldő appért. 

Verstappen szerint félreértették őt a Grosjean-baleset kapcsán

Max Verstappen úgy érzi, félreértették a Bahreini Nagydíj után tett nyilatkozatát arról, hogy kirúgná a versenyzőt, aki megtagadta volna a versenyzést Romain Grosjean balesete után.

ITM-államtitkár: 11 milliárd forint támogatással indulnak új, a megújuló energiatermelést segítő fejlesztések

Eredményesen zárult két energetikai innovációs kiírás, a megújuló energiatermelés térnyerését lehetővé tevő fejlesztésekhez csaknem 11 milliárd forint támogatást nyertek el a pályázók - jelentette be az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) energiaügyekért és klímapolitikáért felelős államtitkára szerdai budapesti online sajtótájékoztatóján

Immár itthon is perelhetők a nagy online cégek

Az Európai Unió bírósága a nemzetközi cégek perlését a velük szerződő vállalkozás országában is lehetővé tette a versenysértésből fakadó károk megtérítése érdekében - közölte a Gazdasági Versenyhivatal (GVH).

Valaki hazudik! Karácsonynak fogalma sincs, mi zajlik a fővárosi cégekben?

A Magyar Nemzet szerkesztőségéhez eljutott dokumentum szerint a Bkv már megkötötte a kamu (offshore) céggel a buszbérlési szerződést. Ezért is értelmezhetetlen Karácsony Gergely azon kijelentése, hogy „a Bkv nem köt buszbérleti szerződést a zavaros hátterű céggel”. Felmerül a kérdés, hogy a főpolgármester nincs tájékoztatva a fővárosi cégek…

16 játék mellett 2019 egyik legjobbja is megérkezik a Game Pass-ba!

Metabro
-
 Ma 13:48Gaming

Egyre brutálisabb a Game Pass játékkínálata!

Tízezer rendőri intézkedés a maszkviselés kapcsán

Videó! A védelmi intézkedések szeptemberi hatályba lépése óta már több mint tízezer rendőri intézkedés történt a maszkviselés figyelmen kívül hagyása miatt.

GVH: a magyar vállalkozásoknak is kedvez a nemzetközi cégek belföldi perelhetősége

A magyar vállalkozások számára is kedvezően döntött az EU bírósága azzal, hogy a nemzetközi cégek perlését a velük szerződő vállalkozás országában is lehetővé tette a versenysértésből fakadó károk megtérítése érdekében – közölte a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) az MTI-vel szerdán. A GVH szerint a döntés azért fontos, mert a belföldi…