Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 82 hír

Mozgóátlag alatt bizonytalanodott el az OTP

TőzsdeFórum
-
  Ma 08:46 Gazdaság

Az erős hétfői teljesítmény után kedden csökkent a vételi erő a bankpapír piacán.

Még mindig veszi a részvényeit az OTP, itt az új rekord

Portfolio
-
  Ma 07:51 Gazdaság

Soha nem látott volumenű részvényvásárlást hajt végre idén az OTP, a korábbi csúcsnál, a 2008-as 61 milliárd forintnál is nagyobb értékben, idén már 64,7 milliárd forintért vette a részvényeit a bank.

Emelt a PannErgy célárán az OTP

VG
-
  Tegnap 21:00 Pénzügy

A jelenlegi árazásnál közel kétszer többet érhet a PannErgy-részvény az OTP Bank friss elemzése szerint. Az energiacég idei profitja 23 százalékkal csökkenhet, jövőre viszont már egymilliárd forint közelébe érhet a nyereség.

Az OTP és a Richter húzta a részvénypiacot

ProfitLine
-
  Tegnap 19:00 Gazdaság

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX 61,05 pontos, 0,17 százalékos emelkedéssel, 36 363,83 ponton zárt kedden.

Tezos új csúcson, Tomo +30% és Strat úton a második célárig

Ez a videó pusztán az előző elemzéseink update-je, sikeres trade-eket halmoztunk egymás után.  ◆ Ha forintért szeretnél kriptopénzt vásárolni, figyelmedbe ajánljuk a Mr. Coin szolgáltatását! ◆ Kereskedj értékpapírokat, devizátkat, indexeket és kriptot egy helyen BTC letéttel a SimpleFX-en! ◆ Csekkold a Brave böngészőt, mely…

Vételen a PannErgy az OTP-nél

A PannErgy által közzétett friss számok után az OTP új elemzéssel jelentkezett, az OTP a PannErgy 12-havi célárát 1 196 forintról 1 219 forintra emelte meg, az ajánlás továbbra is vétel.

Tovább vette saját részvényeit az OTP, idén már több mint 64 milliárd forintot költött

Portfolio
-
  Tegnap 09:49 Gazdaság

Az OTP augusztus 10-én 45 ezer darab saját részvényt vásárolt, a hétfői tranzakcióval együtt 64,25 milliárd forintot költött már a bank saját részvény vásárlásra ebben az évben.

Újfajta internetes csalásra figyelmeztet az OTP Bank

KamaraOnline
-
  Tegnap 09:38 Gazdaság

Újfajta internetes csalásra figyelmeztet az OTP Bank: a csalók Csányi Sándor, az OTP elnök-vezérigazgatójának nevével és arcképével visszaélve, helyenként hibás magyarsággal készült internetes hivatkozásokban kriptovalutával kapcsolatos szolgáltatásokat próbálnak népszerűsíteni.

Már semmi sem szent: internetes csalásra figyelmeztet az OTP Bank

Újfajta internetes csalásra figyelmeztet az OTP Bank: a csalók Csányi Sándor, az OTP elnök-vezérigazgatójának nevével és arcképével visszaélve, helyenként hibás magyarsággal készült internetes hivatkozásokban kriptovalutával kapcsolatos szolgáltatásokat próbálnak népszerűsíteni. Az OTP Bank az ügyben büntetőfeljelentést tesz –…

Internetes csalók magukat az OTP vezérigazgatójának kiadva ajánlanak “üzletet” – vigyázzon a kamuhirdetéssel!

Újfajta internetes csalásra figyelmeztet az OTP Bank: a csalók Csányi Sándor, az OTP elnök-vezérigazgatójának nevével és arcképével visszaélve, helyenként hibás magyarsággal készült internetes hivatkozásokban kriptovalutával kapcsolatos szolgáltatásokat próbálnak népszerűsíteni. Az OTP Bank az ügyben büntetőfeljelentést tesz –…

Az OTP és a Telekom húzta Budapestet

Napi
-
  20.08.10 17:43 Pénzügy

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 350,25 pontos, 0,97 százalékos emelkedéssel, 36 302,78 ponton zárt hétfőn - írja az MTI.

Figyelem, csalók élnek vissza az OTP nevével: hamis nyilatkozatok jelentek meg

Csalók igyekeznek megtéveszteni a magyar internethasználókat, amikor álhírbe csomagolva, Dr. Csányi Sándornak, az OTP Bank elnök-vezérigazgatójának tulajdonított nyilatkozatokkal próbálják felhívni a figyelmet egy kriptovalutával kapcsolatos

Újfajta internetes csalásra figyelmeztet az Otp Bank

A csalók Csányi Sándor nevével és arcképével visszaélve, helyenként hibás magyarsággal készült internetes hivatkozásokban kriptovalutával kapcsolatos szolgáltatásokat próbálnak népszerűsíteni.