Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 185 hír

Izgalmas kísérlet kezdődik: régi vérvonalat támasztanak fel a Hortobágyon

Hamarosan megkezdődik a behajtás a Hortobágyon. Az állatokat az ellési szezon előtt hodályokba terelik, hogy ott többek között nagy várakozástól övezett, régi vérvonalat hordozó szürkemarhák is születhessenek.

Nagytermelő után dílert is fogtak a kerületben

Egy budatétényi családi háznál tartottak kutatást november 26-án a XXII. kerületi nyomozók, mivel információ merült fel, hogy az ott lakó 41 éves férfi látja el droggal a környékben élő fogyasztókat. A nyomozás adatai szerint B. Pál házának nyári konyhájában porciózta vevőinek a marihuánát, és ott zajlott az adás-vétel is. A rendőrök a…

Rendőrségi körözés alatt álló lomist fogtak el kollégáink

obkf.hu
-
 Ma 16:07Belföld

A 2. körzetben november 30-án kezdődött a lomtalanítás. Kollégáink az éjszakai kijárási tilalom idején a Lukács György utcánál egy lomokat őrző fiatalt igazoltattak. A férfinél nem volt semmilyen okmány, amivel személyazonosságát igazolni tudta volna, és nem viselte a III. kerületben kötelezően előírt maszkot sem.

Migránsokat akart átcsempészni hazánkon, Enyingnél fogták meg

A Székesfehérvári Járási Ügyészség embercsempészés bűntette miatt indítványozta annak az iraki férfinak a letartóztatását, aki 2020. november 28-án öt külföldinek nyújtott segítséget az államhatár jogellenes átlépéséhez.

Emberölési kísérlet miatt áll bíróság elé egy ukrán férfit Lengyelországban

A letartóztatásba került ukrán állampolgár, a tettéért 25 évig terjedő

Perbe fogták a Shellt a klímavédelem akadályoztatása miatt

A 20. század egyik legsikeresebb vállalata a környezetvédő szervezetek keresete nyomán áll a hágai törvényszék elé. A vádirat szerint a Shell késlelteti a fosszilis tüzelőanyagok égetéséről való átállást, és ezzel törvényt sért.

Kísérleti vakcinával olthatták be Kim Dzsong Unt

Kínai oltóanyagot kaphatott a családtagjaival együtt.

Magyar EP-képviselőt is fogtak az orgián

A politikus állítólag az ereszcsatornán akart elmenekülni. A belga HLN előbb megnevezte Szájer Józsefet, majd törölte a nevét a cikkből. A fideszes képviselő sajtósa azt mondta a 24.hu-nak: nem nyilatkoznak.

Tiltott állatviadal szervezőit fogták el a rendőrök Nyíregyházán

Állatviadal szervezésével és állatkínzással gyanúsítják azt a hat embert, akiket egy tiltott állatviadalon fogtak el a rendőrök és a Terrorelhárítási Központ munkatársai szombaton Nyíregyháza külterületén - közölte a rendőrség honlapján a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság hétfőn.

Kísérleti koronavírus-vakcinával olthatták be Kim Dzsong Unt

Az amerikai elemzők szerint az észak-koreai diktátort, Kim Dzsong Unt és családját Kína egy kísérleti koronavírus-vakcinával beoltatta.

Kim Dzsongunt beolthatták egy kísérleti koronavírus-vakcinával

Kim Dzsongunt és családját beoltotta Kína egy kísérleti koronavírus-vakcinával – állítják amerikai elemzők japán hírszerzési forrásokra hivatkozva.

Ő Sánta Juliska 18 évvel idősebb szerelme: a színésszel már nem titkolják kapcsolatukat

Femina
-
 Ma 09:50Bulvár

Sánta Juliska az egyik kollégájába szeretett bele, miután zátonyra futott a házassága.

29 illegális migránst szállító embercsempészt fogtak az M7-esen

A magyar állampolgárságú sofőr huszonkilenc illegális migránst szállított teherautója rakterében.