Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

NNK: egyre több településen alacsony a koronavírus koncentrációja a szennyvízben

Hódpress
-
 Ma 18:23Megyei

Egyre több településen alacsony a szennyvízben mért koronavírus-koncentráció – közölte a koronavirus.gov.hu hétfőn a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) nyomán. A kormányzati honlapon azt írták: a harmadik heti szennyvízvizsgálatok eredményei szerint az új koronavírus örökítőanyagának koncentrációja országos átlagban csökkenő…

Egyre több helyen alacsony a szennyvízi víruskoncentráció

A szennyvízvizsgálatok eredményei szerint az új koronavírus örökítőanyagának koncentrációja országosan csökkenő tendenciát mutat.

Újra együtt az Aranyélet sztárpárosa, ez a dal hozta őket össze

Metropol
-
 Ma 18:20Bulvár

Siklósi Balázs egy olyan életigenlő dallal jutott A Dal című műsorba, amelyre mindannyiunknak óriási szüksége lehet ezekben a vészterhes időkben.

Egy hétvégén négy síbaleset Háromszéken

Négy baleset történt a Kovászna megyei sípályákon az elmúlt hétvégén – tájékoztatott a Kovászna Megyei Hegyimentő-közszolgálat. Három alkalommal volt szükség segítségre Sugásfürdőn, egy ízben pedig a Kovászna városi sípályán.

Petícióban is kérik, egyelőre azonban nem nyithat ki a sepsiszentgyörgyi uszoda

Három nap alatt közel kétszázan írták alá az online petíciót, melyben arra kérik Sepsiszentgyörgy önkormányzatát, hogy mielőbb nyissa meg a fenntartásában levő uszodát.

Felőrölte újvárosi ellenfelét a veszprémi együttes

Feol
-
 Ma 18:17Sport

A futsal Nb I. alapszakaszának 17. fordulójában a Dunaferr Due Dutrade Fc a Balaton Bútor Fc Veszprém vendégeként jókora vereségbe szaladt bele.

„Nem balhéból csináltam” - felmászott egy Belvárosi-híd tetejére Beni

Nem tréfából mászott fel a fiatal a híd legtetéjére, állítása szerint létező sportág gyakorlója.

Elfoglaltak egy óvodát, majd beköltöztettek több száz migránst

Az Utopia 56 nevű civil szervezet el is barikádozta az épület bejáratát, hogy a rendőrség ne juthasson be.

Németh Zsolt az Európa Tanács Parlamenti Közgyűlésének egyik alelnöke

Az Országgyűlés Külügyi bizottságának elnökét választotta egyik alelnökének a strasbourgi székhelyű Európa Tanács Parlamenti Közgyűlése.

Ben Affleck exe, Ana de Armas egy interjúban osztotta meg titkait

Joy
-
 Ma 18:14Bulvár

A pár nemrég szakított, most pedig egy magazin hasábjain derült fény Ana gondolataira.

Egyre több településen alacsony a koronavírus koncentrációja a szennyvízben

Egyre több településen alacsony a szennyvízben mért koronavírus-koncentráció – közölte a koronavirus.gov.hu hétfőn a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) nyomán. A kormányzati honlapon azt írták: a harmadik heti szennyvízvizsgálatok eredményei szerint az új koronavírus örökítőanyagának koncentrációja országos átlagban csökkenő…

Egy szakszervezet elutasította, a többi elfogadta a kormány ajánlatát a minimálbér-emelésre százalékkal emelkedik a min…

Februártól 4 százalékkal, bruttó 167 400 forintra emelkedik a minimálbér. Február 1-jétől a minimálbér bruttó értéke 167 400 forintra, a garantált bérminimum bruttó értéke pedig 219 ezer forintra emelkedik, ami csaknem 4 százalékos béremelést jelent – mondta az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) foglalkoztatáspolitikáért felelős államtit

Németh Zsolt lett az Európa Tanács Parlamenti Közgyűlésének egyik alelnöke

Megválasztása azért fontos Magyarország számára, mert hamarosan hazánk veszi át az Európa Tanács Miniszteri bizottságának elnökségi tisztségét – emelte ki Németh Zsolt.

Csak nagyon kevés fertőzöttet talált egy felmérés a fővárosban

De ez nem jelenti, hogy nincs jelen a járvány, csak azt, hogy akiben kis mennyiségben van jelen a vírus, így az nagy valószínűséggel fals negatív eredményt mutat.