Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 310 hír

Munkaerőhiány van, mégis 240 ezren állást keresnek Magyarországon

A nyilvántartott álláskeresők száma 5 százalékkal csökkent Magyarországon egy év alatt, a Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat (NFSZ) nyilvántartásában a 2018. decemberi zárónapon 241 900 álláskereső szerepelt, csaknem 13 ezerrel kevesebb...

Ha ezt meglépi, már a januári fizetése is magasabb lehet

Alon
-
  Ma 18:47 Megyei

Az első 2019. évi fizetésnél így több maradhat az Ön zsebében is. Nyilatkozzon, hogy már januári fizetése magasabb legyen.

"Magyarországon hivatalosan is diktatúra van"

Hírklikk
-
  Ma 18:24 Belföld

Magyarországon hivatalosan is diktatúra van - jelentette ki a Demokratikus Koalíció (DK) frakcióvezető-helyettese hétfői sajtótájékoztatóján, Budapesten.

A Vidi FC mesés gazdagságáról, évi 200 milliós fizetésekről cikkeznek a szomszédban

Index
-
  Ma 17:46 Foci

Hitetlenkedve mesélt a román edző a magyar futballmennyországról.

Kiadták a figyelmeztetést Magyarországon: megint támad a hó

Keddtől ismét jelentős havazás várható a Nagykanizsa-Nyíregyháza vonaltól délre, ami a következő napokban az ország többi részére is átterjedhet. Éppen ezért időszakosan téliesebb útviszonyokra és lassabb haladásra kell felkészülni...

Elon Musk örülhet: februártól Európában is kapható lesz az „olcsó” Tesla

Forbes
-
  Ma 16:28 Gazdaság

Vajon megérte ezért kirúgni háromezer embert?

Végignézte férje halálos balesetét a kocogó nő

Origo
-
  Ma 16:12 Baleset-bűnügy

Nyolc gyerekük volt, akikkel karácsonyra készültek a baleset előtt.

Jogszerű-e hogy a vezetőség visszamenőlegesen ad fizetésemelést a dolgozók egy bizonyos körének?

HR Portál
-
  Ma 16:02 Karrier

Jogszerű-e ha a munkáltató a vezetők egy bizonyos körének csak május 1-től ad béremelést míg a többi dolgozónak visszamenőleg január 1-től adja. A munkaszerződésben nincs erre vonatkozó rész. A kollektív szerződést módosíthatják ennek megfelelően?

Gazdasági bűnelkövető Soros György, így harácsolja végig a világot

Ripost
-
  Ma 15:40 Belföld

Egy feltevés szerint ha valaki ma nem balliberális jogász Magyarországon, akkor az nem használhatja a diplomáját, nem is igazi jogász. Ezen mosolyognunk kell, mert ez egy kommunista-bolsevik csökevény.

Fordult a légkör az orbáni Magyarországon: a célkeresztben most a homoszexuálisok

Huppa
-
  Ma 15:37 Vélemény

A Kurier című osztrák lap és a német nyelvterület több más orgánuma is hírt adott arról, hogy a magyar állami televízió „meg akarja gyógyítani a homoszexuálisokat”. A cikk az M5, a magyar kulturális csatorna szerda esti vitaműsoráról szól. Az ott elhangzottak a szerző szerint azt mutatják, hogy fordult a légkör Orbán Magyarországán: pártja, a Fides

Javulóban a fizetési morál

Javulást mutatott 2018 során a határidőre kifizetett számlák aránya sőt, az átlagos késedelem is rövidült két nappal – derül ki a Bisnode adataiból. Az átlagos fizetési határidő is csökkent két nappal. Továbbra is javuló tendencia figyelhető meg a hazai fizetési morálban, hiszen a vizsgált, cégek által kiállított számlák több, mint 72 százalékát s

Javult a cégek fizetési morálja

Nőtt a határidőre kifizetett számlák aránya tavaly, és az átlagos fizetési késedelem is rövidült két nappal – derül ki a Bisnode cégcsoport év végi adataiból.

Zürzavar és bizonytalanság Magyarországon, egy szélhámos hasznot próbál húzni a zavaros időkből

Blikk
-
  Ma 14:10 Film

Március 14-től kerül a magyar mozikba Szász Attila Apró mesék című új romantikus történelmi thrillere, amely a második világháború utáni zűrzavaros Magyarországon játszódik.

17 naperőmű fog épülni Magyarországon

A K&H Bank és a holland székhelyű Photon Energy 15 éves projektfinanszírozási megállapodást kötött a cég magyarországi naperőmű-beruházásainak finanszírozására, a projekt keretében 17, összesen 11,5 MWp teljesítményű naperőmű kezdi meg működését.

Hitelprogram fix kamattal, halasztott tőke fizetéssel – vállalkozásoknak

Az Üzlet
-
  Ma 13:36 Cégvilág MFB KKV

A Magyar Fejlesztési Bank (MFB) halasztott tőketörlesztéssel és fix kamatozással kínál új hitelprogramot a vállalkozásoknak hétfőtől.