Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 67 hír

Ételben az orvosság: amerikai kutatók szerint megérné ártámogatást adni az egészséges ételekre

444
-
  Ma 14:21 Egészség

Amiket receptre írhatnának fel az orvosok. Az egészséges ételek drágábbak, ha receptre ártámogatást adnának hozzájuk, sokkal többen táplálkozhatnának egészségesen. Ezzel rengeteg betegség lenne megelőzhető, így összességében megtakarítást jelentene az egészségügynek.

Vasban-civilben: IV. Vas megyei civil és közművelődési fórum (márc. 28.)

Vaskarika
-
  Ma 11:00 Kultúra

Március 28-án, csütörtökön Kemenesmihályfán tartják a soron következő Vasban-civilben közművelődési és civil fórumot.

Nem jutott dűlőre a közszolgálati fórum

Magyar Nemzet
-
  Ma 08:27 Gazdaság

Eredménytelenül zárult pénteken az Országos Közszolgálati Érdekegyeztető Tanács (OKÉT) Köztisztviselői Érdekegyeztető Tanács ülése – értesült a Magyar Nemzet.

Balázs György: A vélelem ártatlansága

Elgondolkoztam azon, hogy ha a Csepreghy Nándor vezette Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítványt nagy nyilvánosság előtt párthoz kötődő, szélhámos gittegyletnek nevezném, vajon ezzel megsérteném-e az alapítvány jó hírnevét.

Szokások, amelyek ártanak az agynak

HáziPatika
-
  Ma 06:02 Egészség

Az agy a test egyik legfontosabb szerve, sokan mégis csak akkor gondolnak egészségének megőrzésére, amikor már valami gond van vele. Pedig a problémák kialakulását egyszerű megelőzni: csupán néhány rossz szokásról kell lemonanunk.

Óriás Artoo?

Galaktika
-
  Tegnap 22:01 Kultúra

Hatalmas R2-es álldogál Németországban egy domb tetején

Új regionális együttműködési fórumot hoztak létre dél-amerikai vezetők

Origo
-
  Tegnap 21:25 Külföld

Dél-amerikai Országok Szövetsége (UNASUR) helyett megalakult a Prosur.

A rheumatoid arthritises betegek rehabilitációja

WebBeteg
-
  Tegnap 18:35 Egészség

A rheumatoid arthritis az ízületek krónikus, szimmetrikusan jelentkező gyulladásával járó megbetegedés. Az ízületi gyulladás az ízületek károsodásához, zsugorodásához, a mozgások beszűküléséhez, az izmok elgyengüléséhez vezet. Eleinte csak a munkavégzés során akadnak nehézségek, később a mindennapi teendők elvégzése is egyre…

Hoppá: magyar artista is szerepel az új hollywoodi Dumbó-filmben!

Blikk
-
  Tegnap 18:20 Film

Világsikernek ígérkezik a Dumbó című 1941-es Walt Disney-rajzfilm jövő héten debütáló, élőszereplős moziváltozata, amelyben a Fővárosi Nagycirkusz korábbi művészeti vezetője is szerepel.

Több munkacsoportja is lesz a Budapesti Kábítószerügyi Egyeztető Fórumnak

Magyar Nemzet
-
  Tegnap 17:08 Belföld

A Fővárosi Közgyűlés jövő szerdán hagyhatja jóvá a februárban létrehozott új tesület működési rendjét, főbb feladatait és a testület állandó tagjainak körét.

Pályázati felhívás – Esterházy ART Award 2019

Esterházy Art Award Magyarország Az Esterházy Art Award-ot 2019-ben hatodik alkalommal rendezik meg. A pályázat kiírója idén először a 2018-ban megalakult Esterházy Magyarország Alapítvány. Pályázni 2019. június 10-ig, kizárólag online lehetséges. A díjátadó ünnepség 2019. december 12-én este a Ludwig Múzeum – Kortárs Művészeti…

Megnyílt az Antik and Art Budapest vásár és kiállítás

A magyar műtárgypiac legnevesebb szereplői részvételével több mint 30 kiállító anyaga látható a Millenárison, köztük bútor, csillár, ékszer, festmény, grafika, numizmatika, óra, papír-régiség, porcelán és kerámia, ritkaság-szőnyegek, textíliák, vallási tárgyak.

Fiatal kémikus, zseniális diktátor, gyáva áruló és kertészkedő öregúr – ki is volt Görgei Artúr?

WeLoveBudapest
-
  Tegnap 12:20 Utazás

Fiatal kémikus, zseniális diktátor, gyáva áruló és kertészkedő öregúr – ki is volt Görgei Artúr? A fiatal, nagyreményű kémikus, aki az európai akadémiai karrier küszöbén áll. Az idős úriember, akik a legszebb babpalánták magjairól álmodozik. És a fiatal férfi, akire a magyar történelem legnagyobb árulója billogot sütötték. Mi a közös a három figurá

04.02. Art World Hungary - Tavaszi tárlat 2019

Győr Plusz
-
  Tegnap 10:51 Kultúra

Az Art World Hungary Egyesület Tavaszi tárlata, képzőművészeti kiállítása április 2-án, kedden 17 órakor nyílik a Gymsm Kik székházában (Győr, Szent István út 10/A.).