Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 62 hír

C-vitamin - Előnyök és ártalmak

WebBeteg
-
  Tegnap 18:35 Egészség

Szent-Györgyi Albert 1928-ban felfedezett egy addig ismeretlen vegyületet a mellékvesében, melyet azután sikeresen a paprikából is kivont. Később ezt nevezték el C-vitaminnak. A C-vitamin szerepéről, előnyeiről és esetleges mellékhatásairól.

Pályaválasztásról a Gyergyószéki Pedagógusok Fórumán

Székelyhon
-
  Tegnap 18:15 Határtalan

Pályaorientáció témában szervezik idén a Gyergyószéki Pedagógusok Fórumát, amelyet november 17–18-án tartanak a borzonti Rubin Panzióban. A képzés általános és alapvető célja a helyes önértékelésen alapuló jövőterv kialakítása.

Merkel szerint nem ártana egy európai hadsereg

A kül- és biztonságpolitika terén való egységes fellépéssel lehet csak megvédeni Európa érdekeit, ezért el kell gondolkodni egy tényleges európai hadsereg létrehozásán – jelentette ki a német kancellár Strasbourgban az Európai Parlament plenáris ülésének Európa jövőjéről folyatott vitáján kedden. Angela Merkel beszédében hangsúlyozta,…

Bojkottálhatják az oroszok a davosi fórumot

Napi
-
  Tegnap 16:56 Gazdaság

Kilátásba helyezte a davosi Világgazdasági Fórum bojkottját Dmitrij Medvegyev orosz miniszterelnök arra az esetre, ha a szervezők nem változtatják meg a több orosz üzletember részvételét elutasító döntésüket - írja az MTI.

Merkel: Aki a saját országában csorbítja a jogállamiságot, egész Európának árt

A német kancellár szolidaritásra épülő erős Európa képét vázolta föl Strasbourgban, amelybe nem férnek bele káros nemzeti döntések.

Csillagos ötös ötlet a Riottól! Fan artokból dobták össze a K/DA “új” klipjét

Gamer
-
  Tegnap 14:55 Gaming

K/DA Community Fan Art Mix néven került fel a rajongói alkotásokat összesítő klip a hivatalos LoL csatornára.

10 dolog, amit nem árt, ha tudsz a Legendás állatok folytatásáról

IGN
-
  Tegnap 14:24 Film

Fejtágító, mielőtt megnéznéd a moziban Hamarosan megérkezik a mozikba a Harry Potter nélküli Harry Potter-franchise legújabb darabja, amiről összegyűjtöttük a legfontosabb tudnivalókat.

Articsóka: ezért érdemes enni

HáziPatika
-
  Tegnap 14:03 Recept

Az articsóka igen ízletes, mégis viszonylag ritkán fogyasztott zöldségféle. Méltatlanul hanyagoljuk, mert elképesztően magas a rosttartalma - és ez csak egy a számos előnyös tulajdonsága közül.

Tehetségek fóruma

Haon
-
  Tegnap 13:51 Megyei

A Debreceni Egyetem fiataljai is bemutatkoztak kedden a TALENTn Tehetségfórum előadásán. olvasható a Debreceni Egyetem közleményében.

Ártatlannak tűnő, ismert appok lehetnek a mobilján, miket azonnal törölni kell

Híradó
-
  Tegnap 11:50 Mobiltech

Íme, huszonkilenc app, amit haladéktalanul el kell távolítanunk az okostelefonról.

Az Audi és a beyond-Initiative globális fórumon szólal fel az AI felelősségteljes felhasználása érdekében

Holvezessek
-
  Tegnap 09:09 Autó-motor

Egy társadalom, amelyben a mesterséges intelligencia előnyös az emberek és a társadalom számára: E célból az Audi részt vesz az AI4People-ben, ami az első globális fórum az AI (Artificial Intelligence=Mesterséges Intelligencia) etikai megközelítéséhez Európában.

Facsemeték őszi ültetése: árt-e nekik a hideg?

A facsemeték őszi ültetése kapcsán szeretné eloszlatni a leggyakoribb visszatérő aggályokat Harcz Endre, a különleges növények szakértője.

Lakossági fórumot tartottak Maroshegyen

Feol
-
  Tegnap 08:00 Megyei

A Maroshegyet érintő fejlesztésekről tartott hétfőn este lakossági fórumot a körzet önkormányzati képviselője a Gárdonyi Géza Művelődési Házban.

Hasznos vagy inkább ártalmas a fluorid?

National Geographic
-
  Tegnap 06:40 Tudomány

Hosszú évtizedek óta vita tárgyát képezi, hogy a fluorid vajon az emberi szervezet hasznára van-e vagy inkább ártalmas?