Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Roberto Cicutto filmproducer lesz a Velencei Biennálé új elnöke

Roberto Cicutto filmproducer lesz a Velencei Biennálé új elnöke – jelentette be hétfőn Dario Franceschini olasz kulturális miniszter.

Blikk Talk: Schobert Norbi lesz a vendégünk

Blikk
-
  Ma 20:58 Bulvár

Miután kijelentette, a nők hibát követnek el azza, hogy nem fogynak le a szülés után, újabb tabukat döntő témát harangozott be a Facebook-oldalán Schobert Norbert (48) – végül az életmódváltás fontosságáról beszélt.

Nyugi, a Resident Evil: Resistance nem lesz kánon

Húzott egy okosat azzal a Capcom, hogy nem különálló játékként dobja piacra a Resident Evil: Resistance-t, hanem egybecsomagolják a várva várt Resident Evil 3 Remake-kel, de ettől függetlenül sokan elgondolkoztak rajta, hogy vajon kánon lesz-e a multis spin-off. Peter Fabiano producer most #link#https://www.myfavouritemagaz...

Egyre több szakmában lesz alapelvárás a coach végzettség

A vezetői, HR és a sales állásajánlatokban az angol nyelvtudás és a számítógépes ismeretek mellett gyakran megkövetelik már a coaching eszköztárban való jártasságot és szemléletet.

Nem leszünk gyarmat? Neokolonializmus a kelet-európai mindennapokban

Pafi
-
  Ma 19:59 Gazdaság

A Három Holló Alapítvány a Nem leszünk gyarmat? Neokolonializmus a kelet-európai mindennapokban című projektje keretében pályázatot hirdet, ahová elsősorban fotókat, másodsorban egyéb műalkotásokat vár. Az alkotásokat egy csoportos kiállítás keretén belül mutatjuk be 2020 májusában, a Három Holló kiállítóterében.

Nagyot lépett az MNB: mi lesz a forinttal?

A teljes lejáró állománynál 50 milliárd forinttal kisebb összegben fogadott el ajánlatot a Magyar Nemzeti Bank (MNB) a hétfői forintlikviditást nyújtó devizaswap-tenderen (devizacsere-tender), az MNB által biztosított bankrendszeri többletlikviditás...

Végre kiderült, milyen nemű lesz Király Viktor gyermeke!

Blikk
-
  Ma 19:58 Bulvár

Az énekes az Instagram-oldalán jelentette be a nagyszerű hírt!

Pub lesz London legszebb bankjából

Travelo
-
  Ma 19:50 Utazás

Új funkciót kap a díszes épület.

Na, hol lesz idén Magyarország legnagyobb rock flashmobja?

Dunaújváros
-
  Ma 19:43 Megyei

Naná, hogy Dunaújvárosban! Felszállt a füst, Gajda Ferenc főszervező és Pintér Tamás polgármester jelentette be az örömhírt a Szalki-szigeten rendezett tájékoztatón ma délben. MTV CityRocks 2020, Dunaújváros – és hamarosan már lehet is jelentkezni, yeaaahh!

Arra készülnek: lesz megállapodás

Boon
-
  Ma 19:00 Színpad

Megállapodást szeretne a kormánnyal a színház és a bábszínház közös működtetéséről a miskolci polgármester.

Esős, szeles keddünk lesz

Az Mti-hez eljuttatott figyelmeztetésükben azt írták: éjfélig a Dunántúl északnyugati részein folytatódik a helyenként sűrű, zúzmarás ködös idő, néhol ónos szitálással, majd éjféltől fokozatosan javulnak a látási viszonyok. Emellett kiemelték, hogy a kedd hajnali, reggeli órákban nyugat felől újabb csapadékzóna érkezik, kedd éjfélig két hullámban t